Horoscop zilnic 28 iulie: Vărsătorii se detensionează în preajma prietenilor

horoscop_28_iulie_prietenie.jpg

prietene
Horoscop 28 iulie. Vărsător: Invitaţi prietenii la plimbare, dacă se poate pe plajă, dacă nu, doar prin împrejurimi.
Foto: pixabay.com

Citește horoscopul zilnic din 28 iulie, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 28 iulie.

Horoscop zilnic 28 iulie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Deveniţi mai introspect, orientat către viaţa interioară şi vă mai pierdeţi din avântul social. Preţuiţi gesturile mici şi seara intimă cu partenerul.

Sănătate -  Mâncarea fast-food și lipsa de timp pentru mişcare terapeutică v-au redus productivitatea. Faceţi o detoxifiere.

Bani - Urmaţi sfaturile celor care au tăcut şi au realizat multe. Inspiraţi-vă din poveştile altora şi vedeţi cam ce domenii sunt profitabile la momentul actual pentru investiţii, fie la bursă, fie de capital.

 

Horoscop zilnic 28 iulie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Vă jucaţi cu cuvintele, sunteţi sufletul evenimentelor la care participaţi şi reuşiţi să îi faceţi pe ceilalţi să creadă in valabilitatea punctului vostru de vedere.

Sănătate -  Dragostea trece prin stomac. La fel şi starea de bine. Ca să vă simţiţi bine în pielea voastră şi să vă păstraţi starea emoţională, e bine să nu exageraţi cu alimente grele.

Bani - Începeţi investigaţii înainte de a aduce acuze public. Adunaţi informaţii şi vedeţi dacă nu exageraţi cu asociaţii. Pierderile pot avea alte surse.

 

Horoscop zilnic 28 iulie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Nostalgia ajunge acasă la voi. Rememoraţi clipe alături de cei dragi şi e bine să nu începeţi să tânjiţi după trecut. Bazaţi-vă pe prietenii din prezent ca să vă readucă cu picioarele pe pământ.

Sănătate -  Vă lăsaţi prins cu activităţi recurente, repetaţi aceleaşi gesturi şi meniuri şi asta vă face iritabil. Variaţi prin ce e mai uşor de realizat pentru programul tuturor.

Bani - Încercaţi să staţi mai departe de magazine. Puteţi cheltui din impuls emoţional, să cumpăraţi lucruri care strălucesc la prima vedere şi apoi să nu vă fie foarte utile.

 

Horoscop zilnic 28 iulie: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Vă revine strălucirea, pofta de viaţă socială şi de experimentare. Nu vă interesează prea mult natura evenimentelor, ci doar să ieşiţi şi să vă distraţi.

Sănătate -  Testaţi apele, fie prin a merge la înot, fie la modul figurat de a încerca ceva diferit. Dacă aţi mers numai pe varianta de a respecta reguli, acum încercaţi să le ocoliţi puţin. Iar dacă nu aţi avut niciun ghidaj, faceţi un plan alimentar şi de sport pentru ziua în curs.

Bani - Lăsaţi partea creativă să iasă la suprafaţă. Notaţi ideile de afaceri care vă trec prin minte şi încercaţi să vedeţi dacă aţi avea buget disponibil pentru una anume.

 

Horoscop zilnic 28 iulie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Vedeţi viaţa prin ochelari cu lentile roz. Sunteţi optimist, vesel, lipsit de griji, dar e mai mult de suprafaţă. Încercaţi să mascaţi tristeţea din interior pentru a nu împovăra pe cei dragi.

Sănătate -  Sunteţi confuz. Aveţi senzaţia că nu ştiţi ce funcţionează din terapiile încercate şi aveţi nevoie de o pauză. Faceţi ceva pentru sufletul vostru.

Bani - O plecare spontană din mediul obişnuit poate fi o soluţie pentru detensionare şi organizare a ideilor de a face bani pe viitor.

 

Horoscop zilnic 28 iulie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Vă treziţi cu tendinţa de a încerca să combinaţi relaţiile de prietenie cu cele cu iz romantic. Fie vreţi ca partenerul să fie inclus mai mult în programul grupului de amici, fie realizaţi că unul din prieteni vă atrage mai mult decât ca un simplu camarad.

Sănătate -  Vă străduiţi prea mult. Nu stabiliţi obiective aproape imposibil de atins. Dacă vreţi să faceţi mişcare pentru corp e în regulă, dar nu e nevoie să atingeţi nivele de performanţă. Nu aveţi nimic de dovedit.

Bani - Rezervaţi bilete sau locuri la un local cu atmosferă şi chemaţi familia pentru câteva ore de relaxare şi punere la curent cu ultimele noutăţi de la fiecare.

 

Horoscop zilnic 28 iulie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Vă simţiţi bine fiind în centrul atenţiei. Sunteţi cameleonic, vă adaptaţi persoanelor din jurul vostru şi aveţi parte de conversaţii sincere atât cu critici, cât şi cu aprecieri.

Sănătate -  Nu aşteptaţi invitaţie. Dacă vreţi să încercaţi ceva pentru propria sănătate, mergeţi şi vă programaţi. Fiţi proactiv şi nu vă bazaţi pe companie.

Bani - Relaţiile de la muncă vă ajută să faceţi profit. Dar comunicarea trebuie să fie strategică, să acceptaţi să împărţiţi câştigul.

 

Horoscop zilnic 28 iulie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - E important să ieşiţi şi să cunoaşteţi persoane care vă vor ajuta în cadrul profesional. Înscrieţi-vă la cursuri de câteva ore pentru a vă face apariţia în cercul acesta.

Sănătate -  Vă puteţi lovi de alergii sezoniere sau de sensibilităţi. Fiţi vigilenţi, evitaţi sursele pe care le ştiţi că vă pot afecta şi alimentele necunoscute.

Bani - Urmăriţi ofertele last-minute şi fiţi flexibil cu bugetul. Chiar dacă unii bani erau dedicaţi pentru altceva, dacă găsiţi ocazii de a profita de reduceri, nu le rataţi.

 

Horoscop zilnic 28 iulie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Sunteţi pregătit să discutaţi despre banii comuni şi modul cum vedeţi investirea lor. Punctul vostru de vedere trebuie ajustat după cel al partenerului şi apare nevoia de negociere.

Sănătate -  Concentraţi-vă pe programele deja în curs. Să le amânaţi şi să o luaţi de la capăt cu un alt tip de dietă sau tehnologie de remodelare nu e ideal.

Bani - Urmăriţi mai cu atenţie cu cine aţi împărtăşit din informaţii, bani sau idei. Vedeţi soldul contului şi dacă aţi fost păcălit sau cei din jur au acţionat corect şi în interesul comun.

 

Horoscop zilnic 28 iulie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Recalibraţi balanţa puterii. Fiţi fair play şi lăsaţi partenerul să aibă iniţiativa activităţilor comune. Nu încercaţi să dominaţi sau să vă impuneţi.

Sănătate -  Treziţi-vă mai târziu, începeţi să vă energizaţi cu yoga sau gimnastică uşoară. Fiţi blând cu voi şi adaptaţi exerciţiile pentru un nivel de energie mediu.

Bani - Cumpăraţi haine sau accesorii care să fie în alt stil decât cel abordat în mod normal. Fiţi excentric şi nu rămâneţi rigid sau fixat pe nevoia de a economisi orice bănuţ.

 

Horoscop zilnic 28 iulie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Invitaţi prietenii la plimbare, dacă se poate pe plajă, dacă nu, doar prin împrejurimi. Relaxarea vă ajută să discutaţi lejer, de la suflet la suflet şi să destăinuiţi fiecare din dilemele proprii.

Sănătate -  Îngrijiţi-vă de ceilalţi. Vă simţiţi bine şi aveţi destulă rezistenţă şi putere pentru a întinde o mână de ajutor. Vă face şi pe voi să vă simţiţi bine emoţional.

Bani - Nu vă faceţi planuri. Sau menţineţi-le cu agenda deschisă. Lucrurile nu prea se potrivesc. Plecaţi după ceva, dar în magazine vă fură ochii altceva la fel de util. Adaptaţi.

Horoscop zilnic 28 iulie: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Urmăriţi feţele noi. Mergeţi în oraş cu prietenii, dar nu rataţi ocazia de a conversa şi cu oameni noi. Să vă faceţi puţină reclamă şi autopromovare nu e cea mai rea idee.

Sănătate -  Mintea vă este împărţită în responsabilităţile curente şi vă trage şi dispoziţia după ea. Pe parcursul zilei deveniți irascibil şi, dacă lăsaţi oboseala să se adune, veţi fi chiar cârcotaş.

Bani - Rezervaţi o masă la restaurantul abia deschis care are cap de afiş un meniu interesant sau un bucătar recunoscut. Fiţi îndrăzneț şi suprindeţi familia cu o cină altfel doar aşa, fără o ocazie anume.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1