Horoscop zilnic 26 ianuarie 2020: Taurii simt nevoia de schimbare

ceas.jpg

ceas
Horoscop zilnic 26 ianuarie 2020: Taurii simt nevoia de schimbare
Foto: pixabay.com

Citește horoscopul zilnic din 26 ianuarie 2020, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele în horoscopul zilei de duminică, 26 ianuarie 2020!

Horoscop zilnic 26 ianuarie 2020: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Ați deranjat pe cineva drag cu afirmații ce au fost considerate deplasate. Luați flori, renunțați la orgolii și cereți iertare.

Sănătate - Nu vă puteți opune trecerii timpului, dar aveți acces la metode moderne de a menține corpul în stare optimă de funcționare. Acordați atenție la emisiunile sau știrile legate de subiect.

Bani - Micile economii vă pot salva în perioadele când sunteți mai restricționați financiar. Nu faceți împrumuturi noi care să vă amenințe suplimentar stabilitatea financiară.

Horoscop zilnic 26 ianuarie 2020: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Simțiți nevoia de schimbare. Propuneți variații în activitățile din timpul liber și încercați să implicați chiar și membrii mai conservatori din familie.

Sănătate - Corpul vostru nu este în cea mai bună formă și observați târziu semnele devitalizării. Fiți pregătit cu remedii – meditație, odihnă, muzică.

Bani - Profitați de sezonul reducerilor și plecați către magazine. Cumpărați-vă hainele de firmă la care ați visat. Calitatea e mai importantă decât credeți pentru imaginea de profesionist pe care vreți să o prezentați.

Horoscop zilnic 26 ianuarie 2020: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Demonstrați că sunteți și sensibil față de sentimentele celor dragi. Renunțați puțin la regulile casei și acordați libertate celor dragi să se simtă în largul lor. Puteți chiar să vă integrați și voi în activitățile amuzante sau care vă fac plăcere. Faceți-o de dragul celorlalți.

Sănătate - Vitalitatea este ridicată. Vă treziți bine dispus dar e indicat să nu săriți peste antrenamentul de dimineață. Puțin stretching nu poate decât să vă crească și mai mult nivelul de energie.

Bani - Meseriile sezoniere pot oferi șanse de a spori momentan veniturile. Dacă aveți nevoie de bani pentru a vă permite anumite pretenții sau satisface anumite nevoi, luați în calcul o cercetare a site-urilor care oferă muncă cu caracter temporar.  Analizați cum stați cu timpul disponibil și apoi decideți calea de urmat.

Horoscop zilnic 26 ianuarie 2020: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Scoateți artileria grea. Ați apelat la metode de moment pentru a stârni interesul partenerului, dar acum sunt necesare gesturi mai grandioase. Îndrăzniți și demonstrați-vă afectivitatea.

Sănătate - Sunteți pregătit pentru schimbări majore legate de stilul de viață. Alegeți să gătiți separat pentru voi și separat pentru partener. Fiecare are nevoi specifice și, chiar dacă e vorba de efort suplimentar, confortul ambelor părți prevalează.

Bani - Renunțați să vedeți lucrurile în alb și negru. Ce este sigur azi poate deveni instabil iar persoane la care nu vă așteptați vă pot oferi soluția salvatoare.

Horoscop zilnic 26 ianuarie 2020: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Curățenia generală se poate face și în suflet. Pentru a face loc persoanelor noi e nevoie să încheiați cu persoanele cu care considerați că nu mai aveți puncte comune.

Sănătate - Instalați aplicații pentru începători la yoga, faceți meditație, mergeți la culcare mai devreme. Activitățile de relaxare și golire a minții sunt cheia.

Bani - Vorbiți împreună dar pare că vă înțelegeți separat. Cereți lămuriri suplimentare de la familie pentru a nu fi nevoie să returnați produse.

Horoscop zilnic 26 ianuarie 2020: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Nu lăsați lucruri nespuse. Clarificați pe loc unele afirmații sau gesturi pentru a decide exact care este comportamentul ulterior adecvat.

Sănătate - Confuzia vă încurcă. Simptome deranjante există, dar nu sunteți totuși diagnosticat cu o anumită afecțiune. Mai aveți răbdare și nu vă forțați.

Bani - Lista personală de achiziții se dovedește cea mai scumpă. Nu renunțați la calitate, dar faceți rabat momentan de la unele obiecte pentru a evita discuții cu cei din casă.

Horoscop zilnic 26 ianuarie 2020: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Încercați să rezolvați tensiunile în casă, fără amestec din exterior sau implicarea familiei extinse.

Sănătate - Dați impresia de calm, dar dispoziția e una schimbătoare și asta aduce oscilații în comportament.

Bani - Nu cheltuiți nici chiar sume insignifiante de bani pentru produse pe care știți în subconștient că nu le veți folosi decât  o dată.

 

Horoscop zilnic 26 ianuarie 2020: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Încercați să rezolvați tensiunile în casă, fără amestec din exterior sau implicarea familiei extinse.

Sănătate - Dați impresia de calm, dar dispoziția e una schimbătoare și asta aduce oscilații în comportament.

Bani - Nu cheltuiți nici chiar sume insignifiante de bani pentru produse pe care știți în subconștient că nu le veți folosi decât  o dată.

 

Horoscop zilnic 26 ianuarie 2020: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - E un moment de vindecare a unor relații din trecut.Încheiați socotelile cu persoane față de care v-ați îndepărtat din diverse motive.

Sănătate - Faceți exerciții fizice acasă. Mediul e mai confortabil, deplasarea mai scurtă. Profitați și implicați și familia pentru puțin amuzament.

Bani - Nu e momentul să vă faceți publice obiectivele financiare. Suma țintă din cont e bine doar să o aveți în minte. Ceilalți vă pot descuraja prin atitudine.

 

Horoscop zilnic 26 ianuarie 2020: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Socializarea este esențială. Confirmați participarea la cât mai multe evenimente sau organizați o petrecere proprie.

Sănătate - Sunteți cu capul în nori. Nu sunteți deschis la sugestiile celor din jur dar sunteți cu mintea împrăștiată și nu știți să spuneți:nu diplomat. Vă treziți implicați în sarcini pe care nu le duceți până la capăt.

Bani - Comunicarea e cheia. Exprimați-vă dorințele și așteptați. Puteți primi drept cadou și să nu mai fie nevoie să cheltuiți din propriul buzunar.

 

Horoscop zilnic 26 ianuarie 2020: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Nu primiți pe oricine acasă. Sunteți sceptic nu numai față de necunoscuți ci și față de persoanele cu care nu rezonați la acest moment. Nu aveți de ce să vă simțiți vinovat sau să inventați scuze.

Sănătate - Integrați în rutina voastră de dimineață și de seară câteva minute pentru mintea și corpul vostru. Faceți orice vă ajută la descărcarea tensiunilor interioare și exterioare.

Bani - Sunt momente de planificare a extinderii activității profesionale – fie prin specializări la actualul loc de muncă, fie prin a lua în calcul un nou domeniu mai bine plătit.

 

Horoscop zilnic 26 ianuarie 2020: Peşti (20.02 -20.03)

Iubire - E momentul să nu mai trăiți în trecut și să încheiați orice relație care v-a rănit. Creați noi amintiri cu cei care sunt alături acum de voi.

Sănătate - Luați cu precauție medicamente cu efect analgezic puternic. Vă reduc disconfortul în criză, dar pe termen lung pot da dependență. Citiți efectele secundare posibile.

Bani - Ați sărit în ajutorul celor din jur când ați fost solicitați. Acum luați în considerare să cereți și voi un mic împrumut.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1