Horoscop zilnic 23 februarie: Scorpionii sunt susținuți de familie

sprijin.jpg

sprijin
Horoscop zilnic 23 februarie: Scorpionii sunt susținuți de familie în luarea unor decizii
foto: Shutterstock

Citește horoscopul zilnic din 23 februarie 2020, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele în horoscopul zilei de duminică, 23 februarie 2020!

Horoscop zilnic 23 februarie 2020: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Toate energiile sunt canalizate spre exterior. Așadar, dacă doriți ca duminica să fie satisfăcătoare, dacă doriți să cuceriți inima cuiva, vă sfătuiesc să acționați delicat, fără vorbe tari, precipitate și ton agresiv.

Sănătate - Universul vă aduce toate oportunitățile pentru a descoperi pacea și confortul emoțional. Recomand pentru relaxare petrecerea timpului liber citind ori jucându-vă cu copiii.

Bani - Mai curând aveți acces la banii altora decât noroc de un salariu mai bun. Puteți primi vești despre un credit și chiar aveți șansa de a obținea aprobarea zilele următoare.

Horoscop zilnic 23 februarie 2020: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Nu veți fi scutiți de interacțiuni capricioase, unele chiar îndoielnice. Nu este practic nimic tradițional cu privire la modul în care vi se prezintă ori simțiți dragostea acum. Rezistați tradițiilor și convențiilor.

Sănătate - Vă asumați riscuri pe propria răspundere. Orice exces are consecințe pentru sistemul nervos. Respectați mai bine o dietă de alimente ușoare și beți apă, iar împreună cu ceva activități fizice vi se poate dezvălui sursa unui sentiment de pace interioară.

Bani - Investiți în siguranța obiectelor de care vă folosiți, în mașina pe care o conduceți de exemplu.

Horoscop zilnic 23 februarie 2020: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Vreți să faceți următorul pas în relații în care sunteți partener, vreți să evoluați și să păstrați lângă voi doar oameni cu adevărat valoroși.

Sănătate - Unii dintre voi pot suferi de anumite tulburări digestive. Consultați un specialist pentru a modifica stilul de viață și pentru a vă îmbunătăți sănătatea.

Bani -  Atunci când faceți achiziții importante, asigurați-vă că sunt o necesitate și nu doar o dorință! Dacă sunteți căsătoriți, va trebui să cheltuiți pentru copii mai mult decât de obicei.

Horoscop zilnic 23 februarie 2020: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Vă este favorabil timpul petrecut alături de partener sau puteți profita de această zi pentru a vă concentra pe ce vă face să vă simțiți bine. Nu vă implicați în activități ce presupun grupuri de persoane.

Sănătate -  Probleme minore de sănătate, dar simultan primiți și soluțiile pentru a rezolva sau măcar a gestiona corect cauza și a putea controla efectele.

Bani - Puteți afla informații relevante, dar nu e prea indicat să negociați. Sunteți conservatori sau nu aveți încă foarte clar în minte ce anume doriți să obțineți.

Horoscop zilnic 23 februarie 2020: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Plănuiți mari schimbări și o reamenajare a spațiului de acasă. Ele însă nu sunt în concordanță cu voința partenerilor și trebuie să acceptați compromisuri.

Sănătate - Nu acceptați să luați tratamente după informațiile generale pe care le dețineți din paginile de internet!

Bani - Nu vă gândiți să luați un împrumut de la bancă pentru planurile voastre! Încercați să vă descurcați doar cu fondurile de care dispuneți. În cazuri extreme, împrumutați bani numai de la rude sau prieteni!

Horoscop zilnic 23 februarie 2020: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Dacă sunteți singuri, să nu vă surprindă o serenadă sub balcon sau o poezie de suflet pe mesagerie. Aveți admiratori dispuși să iasă cu arsenalul la atac.

Sănătate - Nu ar trebui să vă consolidați numai sănătatea, ci și să vă reîmprospătați imaginea externă. Pentru asta, e momentul să faceți o programare la un salon de înfrumusețare sau relaxare.

Bani - Puteți avea acum o cerere delicată din partea unei rude sau a cuiva din imediata voastră apropiere. Nici voi nu stați strălucit la acest capitol, așa că nu o să onorați solicitarea, spre supărarea respectivei persoane.

Horoscop zilnic 23 februarie 2020: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Vă imaginați scenarii negative. Verificați orice informație care vă afectează și vă face să vă gândiți la ce e mai rău.

Sănătate -  Veți avea nevoie să vă odihniți și să vă relaxați, deoarece prea multă muncă ar putea genera stres.

Bani -  Utilizați banii pentru lucruri constructive. Faceți un buget definitiv exact la început și încercați să rămâneți în el cât mai mult posibil. Acest lucru vă va împiedica să intrați în dificultăți financiare majore pe parcursul întregii săptămâni ce urmează.

Horoscop zilnic 23 februarie 2020: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Partenerul și familia vă susțin să luați decizii corecte în situația în care traversați momente dificile. Totul este să și acceptați să destăinuiți ce vă doare.

Sănătate - Acordați atenție semnelor pe care corpul vi le dă! Inclusiv mâinile sunt sensibile și trebuie protejate. Nu ezitați să apelați la creme speciale ori suplimente alimentare pentru piele.

Bani - Dacă doriți să cumpărați ceva ori să investiți in afaceri, să vă bazați doar pe veniturile obținute din muncă proprie! Adică să nu faceți împrumuturi.

Horoscop zilnic 23 februarie 2020: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - În prima parte a zilei va trebui să răspundeți pentru greșelile din trecut. Partenerul de cuplu vă cere acest lucru punându-vă o întrebare. O să vă fie teamă  să oferiți răspunsul. Spre seară puteți primi vizita unei rude sau a unui prieten, dar și dialogurile cu el vor avea o tentă ciudată.

Sănătate - O prea mare indulgență față de ei sau, din contră, o prea mare dezamăgire îi determină pe unii să se scufunde în vicii.

Bani - Doriți să compensați dificultățile din sfera interpersonală prin achiziționarea a ceva scump.

Horoscop zilnic 23 februarie 2020: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Veți fi în ipostaza de a lua o decizie comună cu partenerul vostru sau de a avea o conversație care va influența relația. Subiectul ar putea fi o călătorie pe termen lung. Nu vă faceți griji, pentru că este de bun augur!

Sănătate - Radarul personal e axat pe corp. Orice simptom vă atrage atenția. Nu vă îngrijorați pentru lucruri minore.

Bani -  Vreți să faceți transformări acasă și vă faceți planul de cheltuieli pentru a nu depăși economiile.

Horoscop zilnic 23 februarie 2020: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Este indicat să ajustați reacțiile față de ceilalți, în special față de persoana dragă, să vă acordați câteva momente de reflecție înainte de a vorbi și să luați în considerare și sentimentele celui din fața voastră.

Sănătate - E zi bună să vă exprimați emoțiile, să practicați activități fizice adaptate la structura individuală sau puteți alege să vă încarcați bateriile printr-o plimbare.

Bani - E nevoie să faceți o prioritizare a nevoilor materiale, pornind de la cele personale și terminând cu ale altora.

Horoscop zilnic 23 februarie 2020: Peşti (20.02 -20.03)

Iubire - E bine să nu uitați că procesul de comunicare în cuplu se realizează si la nivel subtil, iar un anume grad de autoritate se poate câștiga sau impune. E mai bine pentru voi să convingeți cu argumente decât să-i manipulați pe ceilalți.

Sănătate - E posibil ca starea de sănătate să fie direct legată de nevoia de claritate și perseverență în planurile de viitor sau de anumite persoane din anturaj.

Bani - Vă simțiți pregătiți să faceți anumite schimbări și puteți avea parte de eliberare în sectorul financiar, în sensul că acum se poate scăpa de proiectele învechite sau de investițiile devenite inutile.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1