Horoscop zilnic 19 mai: Agenda socială a Fecioarelor este plină de întâlniri

horoscop-zilnic-19-mai

horoscop zilnic 19 mai
Horoscop zilnic 19 mai: Agenda socială a Fecioarelor este plină de întâlniri
Foto: pixabay.com

Citește horoscopul zilnic din 19 mai, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 19 mai!

Horoscop zilnic 19 mai: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Încrederea în sine vă lipsește și nu vă simțiți în stare să planificați nimic pentru timpul liber. Mergeți pe mâna prietenilor.

Sănătate - Puteți scăpa de obiceiuri vechi și nefolositoare. Propuneți-vă să schimbați rutina, fie alimentară, fie să renunțați parțial la sedentarism și să alegeți un sport care să vă facă plăcere. Puteți începe chiar cu simplul mers pe jos.

Bani - Ideile vi se pot concretiza dacă ascultați sfaturile familiei sau ale unor specialiști. Lipsa de experiență își spune cuvântul altfel și e bine să inițiați dialoguri și să vă împărtășiți planurile.

Horoscop zilnic 19 mai: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Vă lăsați ușor atras în polemici, dar rămâneți cam rapid fără argumente. Mai bine planificați o ieșire din oraș doar cu câțiva apropiați.

Sănătate - Ieșiți în natură să vă deconectați de tensiunea acumulată. Optați pentru jocuri care să vă țină mâinile ocupate. Grădinăriți, badmington sau jocuri care să îi implice și pe cei apropiați.

Bani - Acceptați că e nevoie să încheiați anumite proiecte, deși bănoase la timpul lor, pentru a face loc noului și ideilor mai profitabile acum.

Horoscop zilnic 19 mai: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Gândirea negativă vă poate juca feste, fie că e vorba de neîncrederea în propriile opinii, fie că e vorba de dezaprobare din afară. Mai bine nu vă împărtășiți încă ideile cu nimeni.

Sănătate - Ignorați lucrurile sau persoanele care v-au dezamăgit. Ocupați-vă timpul cu persoane amuzante, cu activități pentru și pe placul sufletului vostru.

Bani - Problemele concrete se rezolvă rapid, dar aveți tendința să continuați cu victimizarea și vă pot costa medicamentele pentru migrene. Luați lucrurile cum vin și acceptați că unele probleme se rezolvă și în altă formă decât cea imaginată de voi.

Horoscop zilnic 19 mai: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Planul relațional trece prin transformări. Nu vă mai regăsiți armonia în activitățile comune cu anturajul obișnuite și acționați. Planificați ceva aparte care să readucă scânteia în socializare.

Sănătate - Frustrarea internă vă stresează și puteți ajunge la o limită peste care să apară simptome fizice, disconfort gastric sau crize biliare.

Bani - Ce nu reușiți să achiziționați înseamnă că nu e momentul potrivit să dețineți acum. Nu vă irosiți toate economiile pentru a fi primul dintre prieteni care are un anume gadget.

Horoscop zilnic 19 mai: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Atitudinea activă și pozitivă servește drept exemplu celor din anturaj. Alegeți activități individuale dar care pot fi realizate în grup, în ideea că timpul pare că trece mai ușor când sunteți înconjurat de oameni dragi la fel de dinamici. 

Sănătate - Planificați mișcare în aer liber. Mergeți la un picnic improvizat sau undeva unde să vă deconectați.

Bani - Cuvintele vă pot aduce profit sau pierdere. Reflectați înainte de a scoate argumentele la înaintare, indiferent de natura subiectului. Puteți deranja persoane cu potențial de investitor în ideile voastre.

Horoscop zilnic 19 mai: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Agenda socială e plină de întâlniri. Încercați să grupați persoanele pentru a nu fi pe fugă și să trebuiască să plecați în mijlocul discuției. 

Sănătate - Circulația sanguină vă este îngreunată. Hidratați-vă, nu săriți peste tratament dacă e deja asumat și evitați suprasolicitarea doar de dragul de a elibera pe alții de responsabilități.

Bani - Cheltuiți pentru casă sau pentru cineva dintre cei dragi. Redecorați sau scăpați de mobila sau de hainele vechi.

Horoscop zilnic 19 mai: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Prejudecățile vă pot împiedica să mergeți mai departe în anumite relații. Nu vă lăsați păcălit de zvonuri. Confruntați persoanele în cauză.

Sănătate - Stați în zona de confort. Alegeți medii calme, căminul sau terasa preferată și oameni plăcuți.Evitați stresul.

Bani - Puneți bani deoparte pentru a plăti un avans la cursuri fie de dezvoltare personală, fie profesională.

Horoscop zilnic 19 mai: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Vă confruntați cu tipare relaționale. Discutați deschis cu cei dragi ce anume vă sâcâie pentru a nu mai cădea în capcanele trecutului.

Sănătate - Atmosfera e liniștită, nu aveți decât să vă odihniți, să vă relaxați și să vă reîncărcați bateriile.

Bani - Aveți capacitatea de a lua decizii prompt și de a face investiții profitabile. Mergeți la cumpărături cu familia.

Horoscop zilnic 19 mai: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Nu faceți economii la gesturi tandre, fiți afectuos și mărinimos. Vă veți simți mai liniștit iar familia va aprecia și conversațiile vor fi mai deschise.

Sănătate - Mintea este hiperactivă, dar țineți cont că nu puteți raționaliza toate trăirile. Nu zâmbiți dacă nu vă simțiți bine pentru a camufla.

Bani - Vă concentrați asupra obiectivelor de durată și conștientizați că bugetul acum e limitat datorită economiilor care sunt necesare. Sunteți împăcat cu compromisurile.

Horoscop zilnic 19 mai: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Fiți voi înșivă, indiferent de mediul social unde vă poartă ziua .Dacă simțiți că e nevoie să vă puneți o mască, mai bine amânați întâlnirea.

Sănătate - Rezistența la schimbare vă ajută doar să vă agitați și să consumați energie într-un ritm mai rapid. Acceptați că e nevoie să faceți modificări în regimul de viață, nu doar să luați pastile.

Bani - Vedeți concretizate planuri inițiate anterior. Răsfățați-vă cu o parte din bani, faceți cinste la toți cei implicați, dar nu uitați să reinvestiți pentru viitor.

Horoscop zilnic 19 mai: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Dați dovadă de flexibilitate în organizarea programului. Dacă cei dragi vor să meargă în excursie,  adaptați-vă.

Sănătate - Păstrați o atitudine deschisă.Încercați diverse metode pentru a ieși din melancolie, de la muzica preferată, până la a  merge cu prieteni la concerte de muzică electronică. Metodele originale pot funcționa.

Bani - Evitați confruntările pe tema financiară indiferent că e vorba de o discuție despre salariu cu șeful sau despre soldul cardului în urma cumpărăturilor cu familia.

Horoscop zilnic 19 mai: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Întindeți o mână de ajutor celor care acum vă solicită, chiar dacă nu îi cunoașteți foarte bine.Fiți încrezător. 

Sănătate - Vă lăsați afectat de lucrurile mărunte. Direcționați energia către sarcini de creativitate pentru a contrabalansa stresul generat de detaliile mărunte ale cotidianului.

Bani - Utilizați din timp pentru a pune pe hârtie prioritățile pentru următoarea perioadă. Cereți și partenerului să facă același lucru,c onfruntați și combinați listele și abia apoi mergeți în oraș.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1