Horoscop zilnic 16 iunie: Balanţele devin agresive

horoscop-zilnic-16-iunie.jpg

Horoscop zilnic 16 iunie: Balanţele devin agresive
foto: Pixabay

Citește horoscopul zilnic din 16 iunie, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 16 iunie.

Horoscop zilnic 16 iunie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Căutați adevărul despre cei pe care îi vedeți drept eroii voștri. Poate e vorba doar de o strategie mai bună. Apelați la rațiune și nu puneți pe nimeni din anturaj pe o treaptă mult superioară.

Sănătate - Vanitatea și dificultățile neprevăzute vă pot slăbi forțele, perturbând stabilitatea emoțională.

Bani - Discerneți între manipulare și compromis. Ce acceptați ca și cheltuială și ce vedeți doar ca pe un moft câteodată, e bine să se suprapună. Treceți cu vederea  micile scăpări.

 

Horoscop zilnic 16 iunie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Pendulați între momente de amuzament și discuții serioase. Atenție la cuvinte. Să nu intercalați momentele încât să se interpreteze greșit.

Sănătate - Vreți să schimbați ceva în rutina personală dar experimentele de acum se dovedesc fără aplicabilitate. Rămâneți pe programul știut.

Bani - Cei mai vârstnici din familie vă sfătuiesc cu privire la strategia bună și care vă protejează cel mai bine interesele. Ascultați și urmați direcția indicată.

 

Horoscop zilnic 16 iunie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Cumpărați cadouri celor din jur. Faceți mici gesturi cum ar fi să luați cafeaua și dulciuri și veți fi mai apreciat decât credeți.

Sănătate - Alegeți câteva ore de stare mai puțin plăcută necesare pentru un proces de detoxifiere. Păstrați în minte beneficiile pe termen lung.

Bani - Demonstrați-vă că puteți acționa la comandă. E vorba despre parteneri care acum au avanatajul experienței. Urmați-le sfaturile și nu vă victimizați.

 

Horoscop zilnic 16 iunie: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Nu presupuneți că ceilalți știu mai multe decât voi sau au strategii mai bune. Ieșiți, socializați, fiți încrezători, naturali și renunțați la comparații.

Sănătate - Sunteți parțial îndreptățit să vă simțiți invincibil și invulnerabil. O perioadă în care aveți o stare bună trebuie să vă motiveze să continuați mișcarea și regimul și nu să vă facă să abandonați doar pentru că momentan oricum vă simțiți bine.

Bani - Nu vă îngrijorați pentru pierderi eventuale. Luați în calcul scenarii de nereușită dar păstrați realismul. Nu fiți prea zgârcit din dorința de fi preventiv.

 

Horoscop zilnic 16 iunie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Dacă fiecare luptă pentru puterea sau interesul individual, relația poate ajunge la colaps. Evaluați și vedeți dacă găsiți obiective comune care să vă motiveze să vă uniți puterile cu partenerul, să luptați împreună pentru o cauză cu beneficii reciproce.

Sănătate - Vă redresați rapid din orice. Aveți forță interioară dar e indicat să vă creșteți imunitatea și nu vă forțați limitele.

Bani - Bazați-vă pe fapte și nu pe fantezii. Vă lăsați ușor manipulat de tehnici de marketing și ajungeți acasă cu cardul mai gol decât v-ați fi dorit și cu produse nu neapărat utile.

 

Horoscop zilnic 16 iunie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Aveți în față un prag decizional. Atenție la egoism. Puteți opta pentru ce vă face să obțineți confort și să nu vă știrbiți imaginea în detrimentul a ceea ce ar servi relațiilor de prietenie pe termen lung.

Sănătate - Ajutorul oferit acum celor din jur vă ocupă mintea și timpul. Ajungeți să nu aveți putere fizică și pentru propriile remedii sau rutine.

Bani - Fiți dispus să comasați resursele cu cele ale familiei pentru a rezolva probleme ale unor membri. Stabiliți prioritățile și apoi ulterior veți discuta despre aportul fiecăruia.

 

Horoscop zilnic 16 iunie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Înclinația către perfecționism vă poate transforma într-o persoană agresivă. Chiar dacă vreți ca evenimentele organizate să iasă perfect, nu e nevoie să deveniți cicălitor sau răutăcios cu cei dragi care vor să vă ajute.

Sănătate - Treceți peste teama de a fi judecat. Dacă un tratament indicat nu funcționează, notați întrebările și discutați dilemele cu terapeutul vostru, fără jenă.

Bani - Nu lăsați rezultatele rapide să vă împiedice să vă dezvoltați noi abilități. Interesați-vă de cursuri de scurtă durată și vedeți cât puteți negocia la prețuri.

 

Horoscop zilnic 16 iunie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Folosiți relația cu prietenii ca pe o motivație să evoluați. Organizați competiții amicale, mergeți și încercați hobbyurile celor din anturaj. Faceți lucruri noi și evoluați împreună.

Sănătate - Rămâneți conectat la realitate. Unele lucruri nu se pot cumpăra. Remediile minune vă pot goli buzunarul, dar efectele nu vor fi cele promise.

Bani - Nu abandonați domeniile cunoscute doar din dorința de a stăpâni ceva nou. Alegeți profitul constant chiar dacă e mai redus.

Horoscop zilnic 16 iunie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Dacă vedeți că unul din prieteni se consumă pentru o eroare comisă, nu amplificați. Oferiți-i înțelegere și suport iar dacă greșeala v-a afectat personal, vedeți cum ați putea depăși momentul împreună.

Sănătate - Ocupați-vă de voi. Dacă simțiți să plecați pentru câteva ore, întrebați printre prieteni dar nu vă lăsați demotivat de răspunsuri.

Bani - Căutați să vă impuneți părerea prin argumente logice și nu prin încăpățânare. Nevoile voastre sunt reale dar dacă banii sunt comuni, este necesar să ajungeți la un consens.

Horoscop zilnic 16 iunie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Stați mai curând acasă. Aveți nevoie de momente de reculegere în care să vă răspundeți la propriile întrebări, să vă deconectați și să vedeți planurile pentru următoarea săptămână.

Sănătate - Vă simțiți respins la orice gest al celorlalți. Luați totul personal, dramatizați, nu prea vă găsiți nici locul și nici cuvintele să verbalizați starea interioară.

Bani - Consultați-vă cu colaboratori care sunt mai experimentați decât voi. Dați dovadă de înțelepciune și acceptați că e nevoie de cineva mai călit pentru dilemele actuale.

 

Horoscop zilnic 16 iunie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Renunțați la elitism. Mergeți la evenimentele unde sunteți invitat și dați-vă voie să fiți voi înșivă, să vă distrați fără să vă îngrijorați despre cum vă stă coafura sau ce va crede lumea.

Sănătate - Vă revin emoții din discuții mai tensionate anterioare. Conflictele nerezolvate v-au lăsat un gust amar iar acum vă simțiți frustrat și iritat. Puțină mișcare vă elimină furia interioară.

Bani - Faceți tranzacții dar rezultatele nu sunt pe măsură. Deschideți canalele de comunicare și vorbiți cu colegi sau asociați.

 

Horoscop zilnic 16 iunie: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Primiți schimbarea și ideile noi, indiferent de sursa lor. Acceptați să vă mulați după programul și preferințelor celorlalți. Renunțați câteva ore la control.

Sănătate - Dacă ați tot amânat să faceți ceva pentru voi, acum e momentul scadenței. Oferiți-vă o masă la restaurantul preferat, cumpărați-vă cartea pe care ați dorit să o răsfoiți și bucurați-vă de aceste mici cadouri.

Bani - Savurați intrigile de la locul de muncă dar nu vă implicați și nu le răspândiți. Păstrați informațiile pentru voi.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1