Horoscop zilnic 16 februarie 2020: Taurii trebuie să găsească curajul de a spune "nu"

refuz.jpg

refuz
Horoscop zilnic 16 februarie: Taurii trebuie să găsească curajul de a spune nu
Foto: pixabay.com

Citește horoscopul zilnic din 15 februarie 2020, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele în horoscopul zilei de duminică, 16 februarie 2020!

Horoscop zilnic 16 februarie 2020: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Organizați sau formulați un sistem de evidență a documentelor mai oficiale ale fiecărui membru de familie. Inițial, e o pierdere de timp, dar merită pentru a vă ușura căutarea acului în carul cu fân ulterior.

Sănătate - Cea mai mică modificare de program vă afectează acum starea emoțională. Fiți blânzi și încercați să urmați o rutină-faceți liste de activități pe care le doriți îndeplinite pe parcursul zilei.

Bani - Vă dați voie să fiți mai neconvențional. Cheltuiți pe lucruri atipice pentru stilul cotidian dar care vă aduc un plus de unicitate și vă fac remarcat în cercurile sociale unde mergeți.

Horoscop zilnic 16 februarie 2020: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Vă simțiți mult mai confortabil acum studiind fluxul de venituri și făcând previziuni financiare decât dacă v-ați confrunta cu ceea ce par dorințe neclare și schimbătoare ale partenerului.

Sănătate - Spuneți Nu când răspunsul chiar e nu, cu riscul de a deranja pe celălalt. Îndrăzniți să vă faceți auzit punctul de vedere pentru a nu acumula enervare.

Bani - Vă confruntați cu o alegere între două alternative, ambele soldându-se cu efecte nefavorabile. Ocupați-vă timpul cu altceva pentru a ajunge să vedeți lucrurile într-o lumină diferită.

Horoscop zilnic 16 februarie 2020: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Relațiile de serviciu trebuie ținute deoparte de relațiile interpersonale. Chiar dacă nu vă place  maniera de abordare a situațiilor delicate a cuiva, e necesar să interacționați cu toți colegii.

Sănătate - Arătați compasiune. Când simțiți momente de anxietate, îngrijorare care poate depăși limita de confort, opriți-vă și controlați-vă gândurile.

Bani - Acceptați unele riscuri prudente și permiteți întregii familii să aibă inițiative în planul financiar. Dați banii pe mâna lor fără grijă.

Horoscop zilnic 16 februarie 2020: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Partenerul vă forțează să programați un eveniment de familie astfel încât să nu abandonați ceva ce este bun pentru voi.

Sănătate -  Dacă sunt două tratamente pe termen lung, identice ca eficiență luați o decizie în funcție de cât vă încetinesc fiecare ritmul zilnic

Bani - Sunteți tras în mai multe direcții și veți da dovadă de responsabilitate și maturitate în alegerile și deciziile legate de bani.

Horoscop zilnic 16 februarie 2020: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Partenerul a făcut unele gesturi deranjante, dar nici voi nu v-ați lăsat mai prejos. V-ați provocat reciproc suferință și acum e momentul să vă împăcați și să reluați comunicarea.

Sănătate - Schimbările hormonale influențează și metabolismul. Țineți puțin regim alimentar.

Bani - Chiar dacă vă ia mai mult timp, treceți în revistă toate detaliile. Dacă nu sunt organizate, pot exista în proiectul final neconformități sau suprapuneri cu munca colegilor cu care colaborați.

Horoscop zilnic 16 februarie 2020: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Ascultați și ideile celorlați. Chiar dacă le considerați nepotrivite sau extravagante, lăsați-le în așteptare pentru viitor, fără a încerca acum să le puneți în practică.

Sănătate - Sunteți sensibil la modul de prezentare și încadrare a unei probleme. Dacă terapeutul vă acordă răbdare și înțelegere, vă deschideți și comunicați mult mai ușor.

Bani - Aveți idei pentru un venit suplimentar dar e necesar să vă folosiți creativitatea. Vă poate tenta să creați un blog sau legat de scris în mediul online.

Horoscop zilnic 16 februarie 2020: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Vă doriți atmosfera de familie și să petreceți timp în sânul unui mediu unde să fiți înconjurat de cei dragi. Organizați  un eveniment mai amplu și transmiteți din timp invitațiile.

Sănătate - Bazați-vă pe o logică a simptomelor și procedurilor de urmat. Sunteți vulnerabili iar asta vă face influențabili și vă puteți agăța de orice șansă propusă de persoane mai puțin inițiate.

Bani - Fiecare maestru are stilul lui personal și punctele lui tari. Merită să găsiți unul al cărui stil vi se potrivește, care vă înțelege nevoile și vă poate ajuta să vi le satisfaceți. Cercetați în jur.

Horoscop zilnic 16 februarie 2020: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Alegeți să lăsați toate detaliile organizatorice în sarcina celuilalt pentru timpul liber. Vă implicați doar atât cât partenerul să fie mulțumit.

Sănătate - Aveți tendința să forțați corpul pentru că sunteți plin de energie și credeți că le puteți face pe toate. Fiți mai cumpătat.

Bani - Aveți resurse financiare dar puțin timp și căutați noi modalități de a cheltui bani și de a primi confort personal.

Horoscop zilnic 16 februarie 2020: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Trăiți cu senzația că prietenii nu prea vă iau în serios sau ca nu sunt foarte conștiincioși cu serviciile de care aveți nevoie de la ei. Verificați înainte de a avea o reacție.

Sănătate - Starea de sănătate are efecte financiare. Dacă stați acasă nu câștigați bani, dar în același timp fizic nu aveți energie destul ca să susțineți ritmul cotidian normal. E cazul să vă puneți pe primul plan.

Bani - Întocmiți un plan articulat și inserați comentarii specifice privind opinia despre cum ar putea fi realizat acel plan cu cele mai bune rezultate.

Horoscop zilnic 16 februarie 2020: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Știți ce vreți să obțineți dar ați învățat deja prin experiență că discreția e cheia succesului. Aveți grijă cui dezvăluiți obiectivele.

Sănătate - Stați departe de tehnologie, evitați computerul și petreceți cât mai mult timp cu familia, de preferat în aer liber.

Bani - Datele deținute nu sunt concludente îndeajuns să fie eficiente în predicția unor câștiguri financiare. Amânați investițiile.

Horoscop zilnic 16 februarie 2020: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Evitați dublarea efortului depus pentru o singură sarcină dacă stabiliți cu partenerul cine e responsabil de îndeplinirea anumitor sarcini specifice.

Sănătate - Nimic nu se rezolvă cu un singur pas uriaș. Orice schimbare trebuie implementată cu pași mărunți, în ritmul propriu.

Bani - Înainte de a cheltui pentru o deplasare, căutați să vă formați o imagine mai detaliată a locației precum și o listă a serviciilor ce ar fi disponibile.

Horoscop zilnic 16 februarie 2020: Peşti (20.02 -20.03)

Iubire - Cei dragi au nevoie din când în când să li se acorde libertate de acțiune. Susțineți-le independența și preluarea de inițiativă.

Sănătate - Investiți în bunăstarea voastră. La urma urmei, corpul va depăși durata de viață a acelui accesoriu care vi se pare neprețuit.

Bani - Se ivesc oportunități neprevăzute și vă este favorabil să inițiați unele acțiuni sau măcar să vă admiteți interesul.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1