Horoscop zilnic 14 aprilie: Taurii vor primi bani

money-2696219_1920.jpg

Horoscop zilnic 14 aprilie
Foto Pixabay.com

Citește horoscopul zilnic 14 aprilie, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 14 aprilie!

Horoscop zilnic 14 aprilie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Relaționarea cu persoanele mai tinere vă ajută să vedeți lucrurile dintr-o perspectivă mai proaspătă și fără prejudecăți. Nu ocoliți copiii doar pentru că vă suprasolicită fizic.

Sănătate - Folosiți-vă de discernământ. Nu oricine a trecut prin aceleași simptome are obiectivitatea necesară să vă ofere sfaturi care să funcționeze și la voi.

Bani -  Activitățile de voluntariat vă ajută să descoperiți dacă puteți în viitor să faceți o meserie în acest domeniu. Oferiți-vă ocazia să îndrăzniți să aflați. Căutați fundații interesate.

 
Horoscop zilnic 14 aprilie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Speculați orice oportunitate. Nu prea vă admiteți capacitățile și ceilalți se retrag dacă susțineți că nu puteți duce la capăt anumite responsabilități.

Sănătate - Vă simțiți bine în pielea voastră și aveți senzația că puteți cuceri orice obstacol. Sunteți tentat să exagerați cu produsele care știți că nu vă fac bine.

Bani -  Treceți prin momente de așteptare. Vă sunt promiși bani dar se pare că mai e nevoie de timp până să ajungă în contul vostru.

 
Horoscop zilnic 14 aprilie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Vă integrați ușor în orice mediu .Nu refuzați nicio invitație. Faceți față cu brio oricărui tip de eveniment și oricăror teme de dialog cu  diferite personaje.

Sănătate - Cei din jur pot fi mai speriați decât voi, se îngrijorează din nimic și vă pot influența. Nu vă faceți nicio favoare să preluați din temerile acestora.

Bani -  Folosiți experiența de viață. Intuiți interesele ascunse și puteți fi cu un pas în fața unor persoane cu intenții răutăcioase. 

 
Horoscop zilnic 14 aprilie Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Obțineți maximul de beneficii cu un minim de gesturi și cheltuială. Faceți un pas cât de mic pentru a vă arăta aprecierea pentru sprijinul și afectivitatea prietenilor sau partenerului.

Sănătate - Drumurile sau comisioanele de făcut pentru alții vă pot copleși și în final vă pot epuiza. Nu faceți promisiuni doar pentru că nu puteți spune Nu.

Bani -  Orice minciună sau omisiune cât de mică, acum este descoperită și devine o piedică majoră în anumite parteneriate financiare potențiale. Fiți cât mai transparent.

 
Horoscop zilnic 14 aprilie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Reapar reproșuri față de un comportament anterior. Vă enervați rapid și nu e decât un pas până la discuții aprinse. Fiți vigilent la orice încercare de a îndrepta discuțiile spre subiecte legate de greșeli din trecut.

Sănătate - Orientați-vă către interior, către partea intimă a vieții personale. Meditați, faceți yoga, tai chi.

Bani -  Banii vi se duc pe hobby-uri sau pasiuni pe care simțiți că le-ați neglijat iar acum vă ocupă tot timpul.

 
Horoscop zilnic 14 aprilie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Cei dragi vă pot limita fără voie îndeplinirea unor dorințe. Deși nu sunt impuse clar, restricțiile sunt sugerate. Rămâne la latitudinea voastră cât vă supuneți și cât vă permiteți să fiți mai egoist.

Sănătate - Lăsați lucrurile să evolueze. Nu vă forțați organismul. Dacă ați mâncat toată viața pâine neagră și acum deodată simțiți că nu mai are același gust, adaptați-vă. Încercați alte variante.

Bani -  Găsiți un refugiu în activități de creație .Cumpărați bilete la expoziții de pictură sau fotografie.

 
Horoscop zilnic 14 aprilie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - E un cerc vicios.Cei dragi vă oferă sprijin, vă fac poftele dar vă simțiți copleșit sau vinovat că nu aveți starea să le răspundeți cu deschidere și că nu le arătați mai multă apreciere. Fiți mai blând față de persoana voastră.

Sănătate - Tăiați zgomotul exterior. Stați mai mult timp acasă, în spatele ușilor închise. Faceți ce simțiți că vă deconectează de la stres.

Bani -  Nu ezitați să cereți sfaturi de la mentorii voștri, chiar și pentru dilemele aparent mai banale. Evitați să acționați de unul singur, fără să aveți mai multe informații.

 
Horoscop zilnic 14 aprilie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Indiferent că vă aflați în mijlocul unor petreceri pentru prieteni dragi și că nu sunteți personajul central, simțiți-vă bine și nu lăsați invidia să își facă apariția.

Sănătate - Sănătatea rămâne vulnerabilă pe partea sistemului osos. Articulațiile sau disconfortul din zona coloanei vă pot încetini.

Bani -  Fiți siguri de profit înainte de a vă lăuda la toată lumea cu veniturile și realizările voastre. Așteptați întâi să vedeți exact suma în cont și apoi programați sesiunile de shopping.

 
Horoscop zilnic 14 aprilie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Relaționarea cu rudele din străinătate vă dă o stare de bine. Împărtășiți veștile aflate de la depărtare cu cei dragi care vă stau aproape fizic și practic.

Sănătate - E util să vă informați corect și mai detaliat asupra simptomelor care s-au cronicizat. Dacă știți despre ce e vorba, găsiți mai ușor mijloace de a combate.

Bani -  Intrați în economii pentru a investi în lucruri neobișnuite, poate chiar avansul pentru un curs care vă va deschide noi orizonturi sau accesul la altă viziune.

 
Horoscop zilnic 14 aprilie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Compania celor dragi vă entuziasmează și vă motivează să ieșiți, chiar dacă dispoziția voastră e mai  apatică.

Sănătate - Folosiți-vă de resursele de acum. Nu amânați să mergeți la înot pentru că nu arătați bine în costum de baie. Dați-vă voie să faceți ce vă entuziasmează. Renunțați la inhibiții.

Bani -  Se deschide un culoar nou în relațiile cu persoanele cu autoritate. Fiți isteț și nu lăsați ocazia să scape. Exprimați-vă nevoile financiare.

 
Horoscop zilnic 14 aprilie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Relaționați ușor. Vă faceți înțeles, ceilalți se prind repede de firul gândurilor voastre și fac adaptări după programul pe care îl impuneți. Nu lăsați un comportament asertiv să treacă neapreciat.

Sănătate - Dacă nu vă simțiți în stare să luați singur deciziile pentru propriul corp, mai bine amânați. Nu vă lăsați convins de tratamente minune încercate din auzite. Aveți răbdare cu remediile în curs de folosire.

Bani -  Nevoile de moment vă fac să apelați la împrumuturi care nu vă avantajează. Ori dobânda e mare, ori vă faceți obligații față de persoane cu care nu vreți să aveți legătură.

 
Horoscop zilnic 14 aprilie: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Apar și se dezvoltă noi semnificații în relații. Vedeți ce funcționează acum și ce aveți nevoie pentru a nu vă rupe de unele prietenii care au trecut testul timpului.

Sănătate - Îndepărtați anumite tipare nefolositoare sau faceți primul pas. Țineți post negru, lăsați pachetul de țigări doar câteva ore și vedeți cât rezistați. Nu forțați, dar începeți să verificați unele remedii.

Bani -  Căutați cursuri scurte, pe domenii specifice, care să vă ajute să răspundeți la întrebări importante. Faceți un studiu de piață, verificați referințe și apoi înscrieți-vă.

Loading...