Horoscop weekend 11-13 ianuarie. Gemenii au parte de momente de neuitat

Citeste tot despre: 

Weekendul 11-13 ianuarie este unul bogat în evenimente. Gemenii și Sorpionii se vor distra la maxim în acest sfârșit de săptămână, iar Fecioarelor li se vor ivi o oportunitate pe care nu trebuie să o rateze. Vezi ție ce ți-au rezervat astrele pentru weekendul 11-13 ianuarie.

Horoscop weekend 11-13 ianuarie - Berbec 

Berbecii se vor simți lipsiți de noroc în acest weekend, dar ceea ce nu știu este că foarte curând vor avea parte de o surpriză uriașă, ce îi va bucura teribil. În relația cu persoana iubită, Berbecii ar putea avea parte de câteva certuri, dar lucrurile vor reveni la normal. 

Horoscop weekend 11-13 ianuarie - Taur

Taurii vor avea un weekend destul de neplăcut, deoarece nu vor avea posibilitatea să facă ce ar avea chef să facă. Acești nativi vor fi obligați să rezolve o problemă personală, eventual chiar una legată de propria locuință.   

Horoscop weekend 11-13 ianuarie - Gemeni 

Gemenii se vor distra pe cinste în acest sfârșit de săptămână, alături de oameni dragi, care îi admiră pentru pofta lor de viață. Nativii acestei zodii care nu au o relație amoroasă ar putea întâlni o persoană specială în acest weekend.   

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Horoscop 2019. Carieră, sănătate, dragoste, bani, avertizări. Ce aduc astrele, tot anul

Când îți va merge prost în 2019, în funcție de zodie. Ghinion pentru Gemeni și Balanțe în februarie

 

Loading...

Citește și