Horoscop săptămânal 4-10 mai: Taurii devin de neînlocuit în activitatea lor

horoscop-zilnic-4-10-mai.jpg

Horoscop săptămânal 4-10 mai: Taurii devin de neînlocuit în activatatea lor
foto: pixabay.com

Horoscopul săptămânal pentru perioada 4-10 mai 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 4-10 mai 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Taur devenit de neînlocuit.

Horoscop săptămânal Berbec: 4-10 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

berbec.jpg

berbec
Zodia Berbec: 21 martie - 20 aprilie

Deși situații de instabilitate din viața publică pot crea necesitatea de a-ți adapta planurilede a lua decizii rapide în afaceri și în sfera profesională, totuși vor exista momente favorabile pentru punerea în aplicare a planurilor și proiectelor inițiate anterior, mai ales în sectorul de  tranzacții financiare. Mai curând probleme asociate investițiilor, imobiliarele pot necesita unele sacrificii,unele acțiuni urgente. Situația din jur poate fi instabilă, așa că este posibil ca mulți dintre voi să fiți nevoiți să schimbați planurile. Deciziile bine gândite sunt importante nu trebuie să vă asumați riscuri și să vă bazați doar pe șansă.

Unii  vor avea tendința de a-și supraestima puterea și influența, de a alege direcție greșită de activitate, ceea ce poate duce la fenomenul de atragere de escroci și aventurieri în cale.

Ar trebui să vă preocupe inclusiv femeile din preajmă, pentru că ele pot țese intrigi, pot pune bețe în roată, mai ales acum, în prima săptămână din lună.

Horoscop săptămânal Taur: 4-10 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

taur.jpg

taur
Zodia Taur: 20 aprilie - 21 mai

Potențialul energetic va crește în fiecare zi, iar datorită carismei, curajului și încrederii, precum și ideilor și competențelor noi, deveniți importanți și de neînlocuit în activitatea voastră. Asta înseamnă să crească veniturile și profiturile într-un proiect comun de afaceri. Va fi o perioadă favorabilă pentru carieră, noi întâlniri, semnarea contractelor și călătorii. Vă sfătuiesc să rezolvați lucrurile importante. Tot acum veți intui  fără îndoială afaceri și proiecte profitabile, veți genera idei inovatoare și veți conduce o echipă. Influența va crește, iar voi ați putea deveni o expresie a opiniei colectivului, luptători activi pentru dreptate sau adevărați mentori spirituali. Veți avea susținători în străinătate, vi se poate oferi o cooperare profitabilă și interesantă. Mulți vor simți dorința unei schimbări de loc, așa că vor avea în vedere propuneri pentru mutare, călătorie lungă, voluntariat sau muncă în străinătate.

Dar în relațiile personale sunt posibile dificultăți, neînțelegeri, revendicări reciproce materiale sau de proprietate.R elațiile cu cei dragi s-ar putea estompa pe fundal.

Horoscop săptămânal Gemeni: 4-10 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

gemeni.jpg

gemeni
Gemeni 21 mai – 21 iunie

Energiile pozitive din această lună vă vor ajuta să traversați relativ calm această perioadă, astfel încât, cel puțin  prima și a doua zi din luna mai ar putea fi destul de favorabile. Iar dacă mă refer la ultimele 2 zile din săptămână, nu pot spune același lucru pentru că vă puteți simți mai devitalizați, mai slăbiți ori chiar deprimați din cauza neplăcerilor temporare.

Până pe 6  mai, nu ar trebui să vă așteptați la rezultate semnificative din activități, poate că multe lucruri vor fi într-o stare de stagnare, iar anxietatea excesivă sau partenerii care vă solicită nu sunt de mare ajutor, ci vor mânca mult din timpul și energia voastră. Așadar, este mai bine să așteptați cu deciziile importante, să vă controlați atitudinea, să studiați mai atent planurile, să vă consultați cu oameni competenți și să încercați să nu escaladați situații tensionate dacă se ivesc, pentru a nu declanșa o criză nervoasă.

Horoscop săptămânal Rac: 4-10 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

rac.jpg

rac
Rac 22 iunie – 22 iulie

Pentru voi urmează o săptămână cu optimism, îndrăzneală și curaj de a privi înainte, de a construi planuri foarte importante și pe termen lung concepute în parteneriate de încredere. Accentuez ideea că nu este de dorit să vă concentrați pe proiecte individuale, să lucrați singuri. Preferați echipa, asocierea, sprijinul persoanelor mai influente. Lăsați la o parte faptul că în prima săptămână aveți tendința de a fi suspicioși, mândri și orgolioși, luând  lucrurile prea personal! Interpretați greșit intențiile și cuvintele altora și deveniți netoleranți, inflexibili, făcându-vă singuri rău.

Din a doua jumătate a perioadei se vor mai așeza lucrurile și veți putea vedea evenimentele din altă lumină. Sugerez ca atunci să luați în calcul semnarea contractelor, discutarea problemelor importante, demararea de noi proiecte de afaceri, de căsătorie ori mutarea într-un nou loc de muncă. Să aveți încredere în parteneri sau sponsori, ei vor fi generoși și vor aduce susținere.

Horoscop săptămânal Leu: 4-10 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

leu.jpg

leu
Leu 23 iulie – 22 august

Veți fi concentrați asupra celor mai importante proiecte și obiective, deoarece poziția și statutul  social vor fi prioritare pentru voi, cel puțin acum. Se activează ambiția și dorința de a avea o poziție mai înaltă în societate, de a folosi posibilitățile puterii, de a conduce și a avansa la locul de muncă. Deși există pericolul exceselor, al abuzului de putere, de  poziție socială, ceea ce poate complica înțelegerea cu echipa de colegi, cu subordonații, nu vor fi sarcini imposibile și dificile pentru voi. Veți fi gata de asumare a riscurilor, de încercare a noilor oportunități dacă ele promit reînnoire și perspective.

În a doua parte a săptămânii, veți avea ocazia de a consolida semnificativ bunăstarea materială și a obține succes în carieră. Nu vă risipiți deci energia pe lucruri banale sau pe distracție! Rezultatele bune ale efortului vă pot fi observate de șefi, de  autorități, astfel încât să beneficiați de promovare sau stimulente materiale.

Horoscop săptămânal Fecioară: 4-10 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

fecioara.jpg

fecioara
Fecioară 23 august-22 septembrie

Va crește potențialul creativ iar optimismul și dorința de a acționa eficient vor deschide noi orizonturi în ceea ce vă privește. O să aveți la dispoziție oportunități în privința contactelor și a călătorii lungi, a relației cu străinii, a rezultatelor de la examene dacă aveți, a promovării concepțiilor și teoriilor voastre.

Iritarea și tensiunea s-ar putea manifesta totuși în discuțiile ce au ca subiect probleme importante legate de autoritățile juridice, de semnarea contractelor, de încercarea obținerii unui parteneriat. Intoleranța, iritabilitatea și, de asemenea, ignorarea ideilor și opiniilor celorlalți se pot manifesta în comunicare, iar acest lucru poate complica dialogul constructiv, adoptarea unui punct de vedere comun, mai ales că toată lumea va insista asupra corectitudinii viziunii sale asupra situației, adică fiecare va considera că are dreptate.

Horoscop săptămânal Balanță: 4-10 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

balanta.jpg

Balanta
Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

În general, nu este chiar cea mai favorabilă perioadă pe care o traversați, deoarece, pentru natura voastră sensibilă și sănătate, energiile accentuate pe semne de Pământ nu vor fi foarte confortabile. Cu toate acestea, există influențe bune care ar putea le pot stabiliza starea, le pot crește spiritul de luptă,  pregătirea pentru acțiune, astfel încât primul și mai ales al doilea decan, poate fi pozitiv.

Mulți dintre voi o să fiți nevoiți să vă concentrați pe probleme nerezolvate anterior sau pe probleme importante care să asigure succesul mai târziu și împreună cu cu asta, consolidarea vieții și a pozițiilor profesionale.

Alții, vor fi puși în situația de a-și apăra drepturile, iar pentru asta vor trebui să utilizeze toate mijloacele pentru a-și economisi veniturile și a nu rata șansa de a le crește.

Horoscop săptămânal Scorpion: 4-10 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

scorpion.jpg

scorpion
Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

În primă fază veți avea oportunitatea de a vă extinde planurile de acțiune, de a comunica și a înțelege bine lucrurile, dar și de a vă ocupa de sănătate și de regimul vostru de viață. Puteți atrage noi parteneri, noi susținători sau chiar sponsori, puteți iniția noi acțiuni, noi relații de dragoste, puteți semna contracte, discuta ideilor altora, puteți vorbi unui public mai larg sau puteți dezvolta direcții noi în proiectele creative. Chiar și așa, vă sfătuiesc totuși să nu aveți chiar în oricine totală încredere, pentru că vor fi și situații în care să crească predispoziția de a pierde. Se pot ivi nelămuriri, va fi lipsă de înțelegere în acorduri sau pur și simplu nu veți fipe aceeași lungime de undă privind următorii pași de făcut.

Ca să nu vă dezmințiți zodia, sigur unii dintre voi or să facă ce știu ei mai bine, adică vor manipula pe alții în interes propriu. Dispuneți de ușoare relaxări de încredere pe care să o acordați celor din jurul vostru, va fi un moment al contactelor, al comunicării active, al cooperării și al rezolvării problemelor comune.

Horoscop săptămânal Săgetător: 4-10 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Vine o perioadă în care veți avea multe de făcut, multe de rezolvat. Proiecte mai vechi, teme, treburi de rutină nu mai așteaptă și trebuie rezolvate, la fel și problemele profesionale ori de familie, mai ales dacă le-ați tărăgănat până acum sau ați jucat cu ele la două capete. Prudența și sârguința, înțelepciunea și acuratețea  în afaceri, implicit în relații, vor ajuta la menținerea stabilității financiare și profesionale. Dar nu trebuie așteptate dividende speciale și rezultate fabuloase, asta-i clar. În calea voastră, în activitatea voastră pot apărea transformări, noi responsabilități, noi proiecte de echipă, iar direcțiile de activitate se vor schimba. Va trebui să vă adaptați rapid, să schimbați stereotipurile, să țineți pasul cu situația dacă doriți să înaintați. Prin urmare, în ciuda încălzirii de afară, mulți dintre voi se vor simți inconfortabili, neliniștiți, atât din cauza sectorului profesional, cât și a relațiilor cu cei dragi.

Horoscop săptămânal Capricorn: 4-10 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

capricorn.jpg

capricorn
Capricorn 21 decembrie – 19 ianuarie

Cu Jupiter și Pluto în aspecte pozitive pe semnul vostru, aveți toate șansele să debordați de idei creative și teorii bune, ba chiar să îi aprindeți pe ceilalți cu entuziasmul și proiectele voastre. Asta va ajuta la avansarea în viață nu numai datorită propriilor abilități, ci și prin sprijinul celorlalți. Financiar însă, dacă e vorba de bani mulți de investit, aveți grijă la calcule pentru că puteți greși.  De asemenea, modul în care vă exprimați sau nepăsarea și neatenția la opiniile altora, ambiguitatea în dialoguri, ar putea să vă aducă probleme la locul de muncă sau tensiuni cu un coleg.

Dacă țintiți la o pozițiemai înaltă, chiar de lider, așteptați a doua jumătate a lunii, căci atunci ați putea să vă demonstrați valoarea în fața șefilor și să puneți accent pe meritele voastre. Sunt șanse ca ambițiile și aspirațiile voastre să fie satisfăcute. Vă puteți  bucura de o mare autoritate, prin urmare, s-ar putea să conduceți firme, proiecte, să dictați condiții și să gestionați mediul înconjurător. Principalul lucru ar fi să nu vă îmbete succesul și să nu vă cheltuiți incontrolabil forța și energia.

Horoscop săptămânal Vărsător: 4-10 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

varsator.jpg

varsator
Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

Energie aveți și ea vă ajută la rezolvarea de treburi care presupun scurte deplasări, acte, informații transmise ori primite, ba chiar unele probleme se pot rezolva prin telefon sau email. Problema ar fi însă partea de sănătate, scăderea imunității eventual și a capacității de apărare a organismului. Poate că mulți dintre voi vor simți nevoia să se desprindă de rutina de acasă, să se elibereze de povara grijilor și să se simtă liberi. Prin urmare, este posibil ca în relația cu persoanele dragi să apară iritarea și intoleranța.

Pofta de divertisment poate fi destul de puternică, veți avea nevoie de descărcare emoțională, de persoane pe care să le impresionați, să le ascultați complimentele, cu care să vă permiteți mici flirturi.

Puteți gândi la schimbări importante care vor ajuta la punerea bazelor din materiale fiabile, iar pentru asta, veți fi într-o febrilă stare de căutare și reflecție creativă asupra modului de a vă extinde sfera de activitate și de a crea condiții de viață mai confortabile.

Perioadă este importantă și pentru aceia care doresc să analizeze experiența ascensiunilor și coborâșurilor, a relațiilor tensionate sau pozitive cu ceilalți și să înțeleagă cauzele.

Horoscop săptămânal Pești: 4-10 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

pesti.jpg

pesti
Pești 19 februarie – 20 martie

Mulți dintre voi o să fiți gata să duceți un stil de viață dinamic, să socializați, să vă întâlniți cu diferite persoane, să participați la diverse întruniri, chiar și așa, în condiții vitrege impuse de starea generală din exterior. Sau poate că ele vor fi pe grupuri online. Oricum, dobândirea de noi cunoștințe și impresii va fi în prim-plan, potențialul intelectual se va activa, curiozitatea va crește și odată cu ea, dorința de a experimenta impresii noi și mai vii. Creativitatea și talentele se vor manifesta într-un mod particular, veți căuta forme noi, veți schimba ideile și pe ale celor din jur, rupând stereotipurile, devenind inventivi, originali, receptivi la tot ce este nou,capabili să generați idei deosebite și progresive.

Sporturile extreme sau mișcările bruște, greșite nu vi le recomand, deoarece există pericolul de rănire. Aceeași grijă trebuie să manifestați și dacă plecați la drum. Cât despre bârfe și invidii, sigur nu o să fiți scutiți.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1