Horoscop săptămânal 21-27 septembrie 2020: Balanțele au parte de iubire

horoscop.jpg

iubire
Horoscop săptămânal 21-27 septembrie 2020: Balanțele au parte de iubire
foto: pixabay.com

Horoscopul săptămânal pentru perioada 21-27 septembrie 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 21-27 septembrie 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Balanță au parte de romantism în viața lor.

Horoscop săptămânal Berbec: 21-27 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

berbec_1_1_0.jpg

berbec
Berbec 21 martie – 20 aprilie

Prima parte a perioadei vă trece prin variații atât legate de viața de acasă, cât și la locul de muncă. Sunteți nevoit să schimbați cam forțat unele obiceiuri, să vă reamenajați fie biroul, fie căminul. Treceți printr-un ocean emoțional și vă doriți să evadați sau să reduceți ritmul pentru a vă adapta cât de cât la noile condiții. Pentru a nu rămâne nici un buton neapăsat, apar și întrebări din partea partenerului, întrebări care sondează lucrurile în profunzime și scot la suprafață unele detalii nefuncționale din relații. E în regulă să aduceți în discuție și ce vă deranjează, nu să răspundeți la întrebări cu alte întrebări, ci să puneți pe lista de analizat propriile dileme.

Fiți pregătit pentru autoanaliză, răbufniri emoționale, dar stați în gardă privitor la acțiuni necugetate, impulsuri de moment care să vă golească buzunarele sau să vă strice relațiile. Încercați să nu reacționați la cuvintele auzite sau care vi se spun, ci pur și simplu să urmăriți firul conversațiilor. Nu e nevoie să luați toate măsurile odată sau să faceți schimbări radicale acum. Doar să luați la cunoștință și să planificați o strategie.

Horoscop săptămânal Taur: 21-27 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

taur_1.jpg

taur
Taur 21 aprilie – 20 mai

Sunteți pe drumuri, scurte în general, dar numeroase și care vă pot obosi prin procesul de a planifica locurile unde e nevoie să fiți prezent. Jonglați între viața de familie și viața socială, aveți parte de aventuri pe ambele sectoare. Puteți lua în calcul să profitați în ideea în care în discuțiile avute o să menționați în treacăt ce idei aveți pentru a vă spori veniturile sau a evolua profesional și o să urmăriți reacția și părerea interlocutorului. Resimțiți presiune să faceți lucrurile atipic, să dați frâu la originalitate și dacă cineva din exterior vă spune că nu se poate sau e la limita raționalului, aveți tendința să vă închideți și să suferiți în interior.

Dorința de extindere, de a vă depăși limitele vă sâcâie, întrucât nu vă simțiți pregătiți să faceți pași mari singuri și aveți nevoie sprijin și confirmări din partea celorlalți. Devine important să nu vă lăsați doar pe mâna celorlalți și să aveți răbdare. Nu inițiați acum proiecte, ci doar culegeți păreri, idei. Pregătiți-vă pachet cu mâncare de acasă, mai ales dacă știți cât de aglomerat sunteți.

Horoscop săptămânal Gemeni: 21-27 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

gemeni_1_1_0.jpg

gemeni
Gemeni 21 mai – 21 iunie

Distracția rămâne în plan secundar. Relațiile și socializarea par să capete un ton serios și chiar și cele mai relaxante medii sau anturaje duc în final către a scoate la suprafață răni mai vechi sau ce a rămas nespus la un moment din trecut. Partea bună e că acest proces se desfășoară armonios, lucrurile se răscolesc și apar senzații neplăcute, dar concluziile sunt favorabile și situațiile gestionate amiabil și deschis de către cei implicați.

Vi se solicită mai multă implicare și chiar un angajament oficial față de relația cu partenerul. Vă puteți preocupa de probleme legate de spațiul locativ, fie de renovări, fie chiar de căutarea unui nou spațiu de locuit. E un moment bun să explorați unele variante de a genera venituri pasive, puteți să subînchiriați ceva, să cumpărați acțiuni sau să speculați piața bursieră. Planul financiar aduce vești bune.

Horoscop săptămânal Rac: 21-27 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

rac_0_1.jpg

rac
Rac: 22 iunie - 22 iulie

Se pune accentul pe perspectivele financiare, pe statutul financiar și material. Ego-ul excesiv poate provoca încercarea de a găsi variante pentru mărirea veniturile prin extinderea resurselor, în timp ce alții pot încerca să acumuleze active pentru economii sau alte mijloace de securitate. Dobândirea datoriilor mari în timp ce achiziționați obiecte materiale poate satisface ego-ul sau expuneri de generozitate financiară ar putea da un sentiment de mândrie.

Rezultatele activitaților din cadrul zonei financiare ar putea varia de la prosperitate proporțională la o ruinare economică. Așa că, atenție cum gestionați banii! Cu toate acestea, securitatea și creșterea nu reprezintă doar o activitate financiară, ci se concentrează asupra dezvoltării valorilor materiale și a atitudinilor obligatorii care promovează creșterea interioară, precum și securitatea materială și psihologică.

Horoscop săptămânal Leu: 21-27 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

leu_1_2.jpg

leu
Leu 23 iulie – 22 august

Aspectele astrale vor accentua nevoile intelectuale și de comunicare. Auto-satisfacția este posibil să se realizeze prin învățare și predare, nu întotdeauna în domeniile predării în sensul profesional, ci prin exprimarea externă a ideilor și a cunoștințelor în conversație sau în formă scrisă. Căutarea intelectuală poate lua diverse forme, iar efortul va fi răsplătit cu o conștientizare sporită a mediului personal. Multe conversații, multe drumuri, multe telefoane vă așteaptă acum, însă atrag atenția la veștile pe care le primiți de la oameni. Aceștia pot fi exagerat de optimiști și mai mult să promită decât să facă. Cât privește călătoriile în străinătate, nu le recomand deoarece pot fi transformatoare pentru voi și nu întotdeauna plăcute ca experiențe.

Nativilor tineri care sunt în febra alegerilor de domenii universitare de studiu, le recomand mare responsabilitate în alegerea facultăților, pentru că practic anii de studiu le vor testa limitele, asumările și disciplina.

Horoscop săptămânal Fecioară: 21-27 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

fecioara_1.jpg

fecioara
Fecioară 23 august-22 septembrie

Accentul perioadei se pune pe stabilirea tipului de viață dusă acasă. Căutați soluții pentru a vă simți acolo în siguranță, a vă găsi acolo confortul. Să îmbunătățiți toate astea înseamnă de fapt îmbunătățirea trăsăturilor tangibile ale locuinței sau îmbunătățirea relațiilor de familie (sau a ambelor). Aspectele de acum pot fi un impuls pentru a vă deplasa într-o altă locație ori a aduce modificări casei. Părinții, dinamica familiei și stilul de viață sunt probleme importante în acest moment. Schimbarea și ajustarea sunt adesea necesare pentru a satisface nevoile emoționale ale oricărui individ, iar voi nu faceți excepție.

Probleme sensibile ori secrete privitoare la trecut pot ieși la suprafață, dar, pe măsură ce emoțiile puternice v-ar putea cuprinde, amintiți-vă că totul e trecător, că n-are sens să vă înfuriați, ci mai curând să vă curățați energetic spațiul și să găsiți acolo echilibrul pentru zile tumultoase. De asemenea, nu planificați prea multe de făcut, pentru că nu veți avea puterea să le duceți pe toate la capăt.

Horoscop săptămânal Balanță: 21-27 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

balanta_3_1_0.jpg

Balanta
Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

Veți fi atrași de oameni care știu să-și exprime frumos gândurile, să se dezvolte în mod divers și să fie interesați foarte mult de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Veți afla răspunsuri la întrebările voastre, căutând adânc în diferite surse literare. Dacă cineva vă place, nu vă temeți să vă deschideți inima și să găsiți cuvinte care vă pot exprima simpatia și sentimentele. Iubirea este acum ceva la care vă place să vă gândiți și să vorbiți cu ceilalți despre ea.

Pentru cei aflați în relații neoficiale, viața este să zicem armonioasă, ca și cum soarta vă arată voalul unui viitor nou și frumos. Puteți merge într-o călătorie și puteți lua o hotărâre importantă vis-a-vis de căsătorie.

Pentru cei căsătoriți, atmosfera confortabilă din casă vă permite să vă simțiți bine, deoarece acționează asupra dumneavoastră într-un mod tare liniștitor. În timp ce apreciați pacea și armonia dintre oamenii apropiați, nu lăsați însă circumstanțele exterioare să rupă armonia existentă.

Horoscop săptămânal Scorpion: 21-27 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

scorpion_2_2.jpg

scorpion
Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

Pentru o viață personală, se traversează o perioadă destul de favorabilă. În ciuda temperamentului vostru , în cuplu lucrurile merg binișor pentru voi. În această săptămână, chiar puteți realiza o dorință dragă comună. În continuare, colegii, prietenii și rudele vă apreciază compania și încearcă să petreacă mai mult timp cu voi. Amici de școală, frați sau surori, vor fi invitați frecvent în casa voastră. Amintirile, conversațiile despre fapte trecute de multă vreme, apropierea de cei dragi, cu siguranță v-ar putea echilibra mentalul și gândirea, cam răscolite în ultimele zile.

Nu veți duce lipsă de aventuri romantice și experiențe personale căci, prin abilitatea de a crea în jur o atmosferă de sărbătoare și de căldură, îi veți face pe cei din jur să vă privească cu alți ochi.

Cei singuri se pot aștepta la o întâlnire interesantă care, cel mai probabil, se va întâmpla într-o excursie sau într-un cerc de oameni care sosesc de departe. Relațiile cu rudele se vor îmbunătăți semnificativ și sunt posibile întâlniri cu persoane apropiate.

Horoscop săptămânal Săgetător: 21-27 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

sagetator_2_0.jpg

sagetator
Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie

În parteneriatele oficiale, viața afectivă în cuplu este importantă. Arătați-vă sentimentele, nu fiți timizi să demonstrați sentimentalismul și romantismul, chiar dacă ați trăit timp de mai mulți ani sub același acoperiș. Veți crea astfel un mediu emoțional confortabil pentru iubitul vostru soț și, fără îndoială, el vă va răsplăti. Bucurați-vă de momentele minunate și viața de familie se va stabiliza. Planificați-vă împreună călătorii, relaxare în natura sau mici excursii la țară.

Cei necăsătoriți sau cei care au totuși o relație, își vor îndrepta preferințele în mod practic spre aceia care au bani și succes în viață. În acest mod, ori vă schimbați partenerul, ori mergeți un timp pe o zonă sensibilă de tip triunghi amoros. Atenție la bârfe și eventuale probleme în această situație!

Acelora care au copii le sugerez să petreacă timp mai mult cu ei și să le afle doleanțele și nevoile. Dacă aceștia sunt adolescenți, vă sugerez să le verificați anturajul.

Medical, există o tendință spre îngrașare sau slăbire excesivă, așa că bine-ar fi să țineți dietă și să lăsați excesele alimentare mult în urmă!

Horoscop săptămânal Capricorn: 21-27 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

capricorn_1.jpg

capricorn
Zodia Capricorn: 22 decembrie - 20 ianuarie

Aveți tendința de a vă supraglomera programul contrar a ce simțiți și aveți nevoie de timp pentru interiorul vostru. Provocările apar prin cei din jur, prieteni, mentori

sau chiar partener, care vă tot forțează să vă modificați planurile, să vă reorganizați timpul și deciziile. Aveți parte de momente de revelație, de inspirație reală și e bine să purtați un carnețel pentru a putea nota unele frânturi de conversații, să rețineți mai ușor detalii sau pur și simplu să descărcați din emoții și frustrări care acum se pot acumula. Vă reamintiți că e necesar să vă reluați o parte din obiceiurile considerate sănătoase și pe care le-ați cam neglijat în ultima vreme. Organismul vă trage semnale de alarmă de la suprasolicitare tocmai prin preaplinul emoțional și prin faptul că nu vă puteți opri din a vă asuma sarcini, evitând să vă acordați timp să vă confruntați cu ce se întâmplă și cu ce trăiți interior.

Horoscop săptămânal Vărsător: 21-27 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

varsator_1.jpg

varsator
Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

Timpul petrecut în izolare și singurătate din când în când n-ar fi idee proastă. V-ar ajuta să meditați mai bine la ce aveți de făcut în continuare pentru că, în ultima vreme, parcă ați înotat împotriva curentului, plini de teamă și cu un văl pe ochi. Se activează o casă socială, de colectivitate și prieteni, de susținători, iar interesele de grup și implicarea organizațională devin mai importante în viața voastră. În mod obișnuit, prin relațiile și experiențele acestui sector, se dezvoltă puncte de vedere caritabile, așa că e posibil să vă implicați. Sentimentul valorii proprii este avansat atunci când actele umanitare dezinteresate devin o practică obișnuită sau acceptate ca un decret natural al universului, lucru care n-ar fi exclus să se petreacă cu voi în următoarea perioadă.

Sentimental, cei aflați într-o relație neoficială dar de durată pot pune capăt ei,pentru că au resimțit-o din plin ca fiind o povară apăsătoare.

Cei care au copii, să fie atenți la relația cu aceștia, căci devin manipulatori de primă mână.

Horoscop săptămânal Pești: 21-27 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

pesti_4.jpg

Pești 19 februarie – 20 martie

Mediul de comunicare se va schimba, se vor ivi noi interese, iar vechiul mediu, deși prietenos, va ajunge în fundal. Veți începe să apreciați bucuriile vieții, indiferent de ce fel sunt. Într-o relație romantică, puteți deveni mai încrezători în voi și crește dorința de a avea grijă de cel apropiat.

De asemenea, este un moment propice pentru preocuparea de carieră, de muncă, în special de afaceri personale. Familiștii își pot pune casa în ordine și vor petrece mult timp cu copiii lor.

Puteți gândi la o mutare într-un alt oraș sau într-o altă țară sau pur și simplu să schimbați vechea locuință într-una nouă.

Cei aflați în cuplu neoficializat vor avea momente plăcute, vor călători, se vor odihni, ba chiar pot lua o decizie neașteptată, aceea de a încerca să trăiască împreună.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1