Horoscop săptămânal 19-25 iulie 2021: Taurii trebuie să fie mai atenți la familie

horoscop-saptamanal-19-25-iulie-2021.jpg

Horoscopul săptămânal pentru 19-25 iulie 2021
Horoscopul săptămânal pentru 19-25 iulie 2021: Taurii pot avea probleme în familie
Foto: Pixabay

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Horoscopul săptămânal pentru perioada 19-25 iulie 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 19-25 iulie 2021 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Taur vor avea probleme în familie.

Horoscop săptămânal Berbec: 19-25 iulie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Aveţi nevoie să găsiţi destul de repede un echilibru între partea fizică şi cea mentală. Activităţile care vă fac plăcere din punct de vedere al fizicului vă pot crea dependenţă şi o să rămâneţi nesatisfăcut mental sau emoţional, ori invers. Dacă alegeţi să petreceţi timp mai mult în faţa calculatorului cu un joc sau un soft care vă stimulează mental, corpul fizic poate da semne că aţi depăşit o măsură. E important să hrăniţi ambele părţi, să acceptaţi că aveţi nevoie de naturi diferite şi să nu deveniţi iritat sau cicălitor cu cei din jur. Faceţi un program cu care să lucraţi şi în care să includeţi sarcinile de zi cu zi, munca şi intercalaţi o cantitate de pauze optimă pentru fiecare din dorinţele resimţite. Momentul este de autocunoaştere, de conştientizare a unor trăsături şi e bine să nu îl lăsaţi să treacă neutilizat, mai ales că un bun management al timpului vă aduce pe agendă evenimente noi.

Horoscop săptămânal Taur:  19-25 iulie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Aveţi o mare putere de a empatiza cu cei din jur, cu precădere cu cei din mediul profesional. Pe ei îi înţelegeţi ca nivel de stress, regăsiţi elemente comune în ceilalţi prin agitaţia trăită şi nevoia de a ţine pasul cu ritmul şi dinamica evenimentelor de muncă. Vă puteţi găsi în acestă perioadă mentori noi, profesori sau specialişti care să fie disponibili, dornici pentru a vă lua sub aripa lor. Or să vă deschidă uşi către noi specialităţi sau specializări. Epuizarea se poate instala destul de uşor întrucât aveți nevoie de ore suplimentare pe care să le petreceţi acum tot la muncă, testând noile interese. Astfel, timpul liber e din ce în ce mai redus. Se impune o foarte bună structurare şi un plan pentru fiecare zi, să ştiţi programul şi astfel să vă dozaţi energia. Nu neglijaţi familia, ba chiar fiţi cu băgare de seamă mai ales la persoanale de sex feminin de acasă. Ele pot începe cu critici subtile sau chiar reproşuri. Nu refuzaţi şansele de colaborare şi ieşirile în grupuri numeroase unde să exersaţi vorbitul în public sau alte abilităţi necesare de acum încolo.

Horoscop săptămânal Gemeni: 19-25 iulie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Viaţa devine cumva mai liniară, lucrurile încep să se aşeze într-o matcă ,deşi poate nu  exact aşa cum v-aţi imaginat că vor evolua lucrurile. Dar e bine să aveți răbdare pentru un context viitor pentru a face noi modificări. Acum e timpul să căutaţi cadrul legislativ, să faceţi cercetări,să aşezaţi informaţii şi să faceţi schiţe şi planuri pentru ca, ulterior, să aveţi toată documentaţia şi informaţia necesară, rămânând numai să acţionaţi. Sunteţi pregătit pentru noi oportunităţi, e posibil chiar să se pună problema unor deplasări în străinătate sau o extindere la o scară mai mare decât aţi visat şi e bine să nu amânaţi planificarea şi strângerea de date. Fereastra pentru aceste oportunităţi poate fi temporar deschisă. Amintiţi-vă de blocaje din trecut, faceţi călătorii mental în istoricul personal şi lucraţi cu propriile temeri şi autolimitări. Apelaţi la meditaţie, cursuri de autoperfecţionare sau orice vă atrage atenţia şi consideraţi că vă poate ajuta.

Horoscop săptămânal Rac: 19-25 iulie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Primiţi îndrumare dar e destul de subtilă şi simţiţi că e nevoie să staţi mai mult cu voi, să vă ascultaţi vocea interioară şi să puneţi în practică transformări radicale pe care până acum aţi neglijat sau nu v-aţi crezut în stare. V-aţi pierdut din sursele de sprijin iar ce credeaţi că e stabil se pare că se îndepărtează. Sau vă retrageţi singur din calea unui ajutor oferit pentru că îl percepeţi ca fiind condiţionat sau restrictiv. Cu cât e mai mult haos în jur, cu atât deveniţi mai detaşat şi mai clar în gânduri şi în ce aveţi de făcut. Modificările nu sunt uşoare dar le treceţi uşor, suportaţi mai bine decât altădată noile structuri în care vă integraţi acum. În paralel, vreţi să schimbaţi planul relaţional extern, nu doar relaţia cu voi înşivă. Căutaţi şi cereţi mai multă intimitate partenerului, vreţi să adânciţi cunoaşterea celuilalt şi să fiţi cât mai integru posibil cu intenţiile şi aşteptările fiecăruia. Relaţiile cu autorităţile sunt puţin confuze, puteţi uita acte sau să nu aveţi toţi banii pentru plata taxelor care vi se solicită.

Horoscop săptămânal Leu: 19-25 iulie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Perioada aduce în prim plan dilema eu-ceilalţi şi o lecţie pe care e important să o conştientizaţi dacă nu se poate integra acum. Nu este necesar să renunţaţi la dorinţe pentru nevoile altcuiva, acum e cazul să vă reconectaţi la propriile emoţii, să vă aplecaţi asupra voastră şi să faceţi un pas în spate pentru a vedea ce vă incită, ce vă stârneşte şi ce vă menţine interesul şi entuziasmul, atât în plan relaţional, al intimităţii,cât şi în plan mental. Aspectele materiale să nu vă fie lăsate pe mână, căci sunteţi preocupat de lărgirea orizonturilor încât puteţi sa rataţi limitele concrete ale sumelor de pe card. Treceţi peste momentele de disconfort, mai ales cele din familie, trecute sau recente, prin orice metodă consideraţi că vă ajută să iertaţi şi să mergeţi mai departe. Puteţi avea parte de discuţii destul de intense şi intime cu cineva de care sunteţi interesat în plan sentimental pentru că acum stabiliţi noul context şi noile reguli după care vă ghidaţi. E bine să le puneţi pe tapet de la început.

Horoscop săptămânal Fecioară: 19-25 iulie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Pluto încă este principalul adversar al tuturor semnelor zodiacale și încă vă testează puterea de transformare. Aceasta înseamnă că, dacă apare în cale o oportunitate, nu există o scurtătură directă de a o folosi, ci un efort în timp. Deocamdată, la locul de muncă este probabilă o creștere a profitului sau un bonus de performanță a eforturilor trecute. Este evident că nu trebuie să mizați pe noroc; cu cât mai multă muncă investiți în implementarea proiectelor, cu atât mai mari vor fi realizările mai târziu.

În ceea ce privește sfera relațiilor personale, va trebui să acționați de două ori mai cu forță, dar numai dacă încercați să schimbați totul în bine. Aceasta este o recomandare în primul rând pentru persoanele singure, care au tendința de a gândi eronat, a comunica aiurea sau de a nedreptăți pe alții.

Cu toate acestea, pot exista și alte evoluții legate de membrii familiei. Oricum,trebuie să învățați să vă concentrați nu numai pe propriile realizări, ci și pe circumstanțele reale.

Horoscop săptămânal Balanță: 19-25 iulie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Ca reprezentanți ai elementului de Aer, se pare că o să rămâneți fără sprijin suplimentar ceea ce înseamnă că acesta nu veți avea practic o planetă călăuzitoare, care ar putea ajuta la rezolvarea problemelor presante sau a vă scoate din situații grele. Cu toate acestea, nu trebuie să vă pese prea mult, mai ales că planeta pitică Eris, care de obicei nu este deosebit de pozitivă în efecte cu voi, va deveni bună prietenă din cauza poziției sale generale. Nu va ajuta în toate domeniile însă așezarea sa va contribui frumos la consolidarea în viața personală, sentimentală. Dacă doriți să acționați, faceți-o, fără teama de a fi deranjați sau obstrucționați. Ar trebui să luați atitudine, nu doar să spuneți vorbe sau să faceți în minte planuri. Cuvintele nu vor ajuta deloc acum. Nu renunțați la ce-și dorește inima, în ciuda opiniilor contradictorii ale altora; este foarte posibil ca ei să fie doar invidioși. În timp, situația se va dezvolta în cel mai bun mod posibil pentru voi și ar fi bine să profitați de oportunitate.

Horoscop săptămânal Scorpion: 19-25 iulie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Aceste zile vor fi moderat dinamice pentru voi. Este însă posibil să atingeți poziția dorită în ceea ce privește munca, dar să nu puteți face același lucru în sfera iubirii fără ajutor primit din afară. Important este să nu săriți peste domenii și să le neglijați. Ar fi mai bine să adoptați o poziție cumva de mijloc. Această poziție poate fi foarte solicitantă și periculoasă, dar odată cu înțelegerea regulilor jocului, voi puteți obține câteva beneficii majore. În acest moment nu trebuie să vă fie frică să aveți încredere în oameni, în special în aceia pe care îi cunoașteți de ceva vreme. Oamenii merită să li se acorde credit uneori.

Atenție, că Neptun poate coopera cu ușurință cu Pluto dacă acțiunile vă sunt excesiv de egoiste sau de nesincere. Expunându-vă la aceste comportamente, puteți ajunge la un rezultat nu prea favorabil pentru voi, căci alții vor avea câștig de cauză. Deci, ajustați-vă corect comportamentul înainte de a nu fi prea târziu!

Horoscop săptămânal Săgetător: 19-25 iulie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Voi ar trebui să fiți pregătiți pentru unele evoluții neobișnuite ale evenimentelor. Vă recomand să vă opriți în exprimarea furiei. Chiar dacă aveți dreptate, acest lucru nu vă oferă dreptul de a ridica vocea sau de a împroșca negativitate în orice alt mod. Ați observat vreodată ce privire rea aveți când sunteți supărați? Nu este nimic bun în asta. Ar trebui să încercați să rezolvați această problemă, mai ales că săptămâna se va dovedi a fi o perioadă extrem de reușită în ceea ce privește schimbarea personală și încercările încrezătoare de a avansa ar putea aduce unele rezultate incredibile. Principalul lucru nu este să vă fie frică să faceți ceva relevant pentru poziția voastră. Cu alte cuvinte, dacă sunteți cu adevărat mai buni decât alții, să nu vă fie rușine de abilitățile voastre.

Horoscop săptămânal Capricorn: 19-25 iulie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Este posibil să obțineți o victorie incontestabilă la locul de muncă, deși ar fi bine să lucrați din greu și să pregătiți un plan de acțiune pentru a obține aceste. În momentul de față, câștigători vor fi aceia care știu clar ce vor și cum să realizeze asta. Situația financiară va fi moderat stabilă. Veți reuși să vă mențineți situația actuală cu un minim de efort din partea voastră. Cu toate acestea, dacă vă decideți să tindeți la mai mult, atunci profiturile superioare sunt probabile, în special pentru nativii proprietari de firme.

În ceea ce privește sfera iubirii, situația de aici va fi amestecată, dar mai bună pentru cei singuri. Ei trebuie să rămână loiali și credincioși lor înșiși.

Personal, sunteți într-un mare proces de transformare profundă și de la un timp încoace înțelegeți altfel viața și pe ceilalți.

Horoscop săptămânal Vărsător: 19-25 iulie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Activitatea din jur şi mediul extern pare să vă intereseze mai puţin sau viaţa interioară tumultoasă şi intensă vă acaparează aşa mult încât nu prea mai puteţi să acordaţi atenţie şi evenimentelor din afară. Rezistenţa fizică la suprasolicitare sau la deplasări mai numeroase e redusă şi e bine să alegeţi un meniu uşor dar cu vitamine şi alimente de sezon. Vă confruntaţi cu o competiţie pentru a aduna mai multe resurse, cu provocări de a face faţă fizic şi mental la responsabilităţile asumate, iar sprijinul vă apare din partea familiei în principal, dar numai după ce fiecare se va ocupa de propriile interese. E o perioadă care vă pune să reflectaţi la limite, la nivel de capacitate fizică şi chiar vă puteţi duce să vă faceţi un set de analize care să vă liniştească. Căutaţi să vă ocupaţi preponderent de sarcinile profesionale de rutină care să nu ridice prea multe probleme şi să vă dea de gândit, să fiţi migălos cu detaliile şi să delegaţi în special partea de cheltuieli.

Horoscop săptămânal Pești: 19-25 iulie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Lipsa de încredere în sine şi încercarea de a evita să fiţi în centrul atenţiei, indiferent că vorbim de scena familială sau cea profesională, vă aduce dezavantaje până la pierderi. Nu căutaţi justificări în experienţe trecute, scurte şi care nu au avut rezultate favorabile, ci abordaţi o viziune mai largă, modificaţi sistemul de valori la care vă raportaţi şi îndrăzniţi. Ieşiţi în frunte, preluaţi controlul cu atenţie la invidiile sau părerile contrare ce pot apărea pe linia de parteneriate. Dacă în trecut aţi simţit că vă lipsesc sarea şi piperul sau că nu prea mai înţelegeţi sensul pentru care vă agitaţi, că stabilitatea profesională sau casnică nu sunt atât de solide pe cît aţi estimat, acum asocierile îşi reiau drumul firesc iar activităţile de la muncă reîncep să vă aducă roadele aşteptate. Aveţi de făcut multe deplasări, de comunicat cu multe şi variate personaje şi de negociat pentru bani sau de evaluat resurse. E preferabil să abordaţi lucrurile raţional.

Jupiter încă este în zodia voastră și vă protejează alături de Neptun, în așa fel încât, pentru transformările ce vin din exterior să primiți mesaje subtile ca să le înțelegeți.

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul