Horoscop săptămânal 18-24 martie: Racii realizează ce e cu adevărat important

horoscop-saptamanal

horoscop-saptamanal
Horoscop săptămânal 18-24 martie: Racii realizează ce e cu adevărat important
Foto:pixabay.com

Horoscopul săptămânal pentru perioada 18 - 24 martie 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 18 - 24 martie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Rac îşi dau seama ce este cu adevărat important pentru ei.

Horoscop săptămânal Berbec: 18 - 24 martie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Este o perioadă mai mult de reflecție, de a face ordine în ce s-a acumulat și de a decide ce este de păstrat, ce este de ajustat și  la ce este de renunțat. Este vorba despre lucruri materiale, unele obiecte adunate prin casă sau pe birou, cât și de unele principii referitoare la sănătatea personală sau la relațiile sociale. Curățenia trebuie privită în acest spectru larg, aveți ocazia de a face loc pentru oameni mai potriviți, de a vă elibera de ce nu vă mai servește și de a vă ocupa de organismul vostru într-un mod mai adecvat momentului prezent. Alegeți să faceți conștient schimbări, să vă reorganizați rutina zilnică, biroul și vă veți simți mult mai ușurat de anumite sarcini sau persoane care deveniseră poveri, poate chiar fără să vă fi dat seama. Petreceți timp în casă, în mediul mai închis de la muncă și, în general, cu oamenii cu care aveți de rezolvat acest tip de clarificare.

Horoscop săptămânal Taur: 18 - 24 martie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Nu este nevoie să mai puneți presiune să rezolvați singur toate sarcinile, întrucât acum vă  bazați pe cei din jur. De mare ajutor se dovedesc a fi persoanele pe care le-ați investit cu autoritate de mentori, la care apelați pentru sfaturi când vă confruntați cu situații dificile. Acceptați ajutor, spuneți unde e nevoie să vi se întindă mâna, indiferent că vorbiți cu colegi, prieteni sau familie. Organizați adunări în care fiecare din cei prezenți să aibă ocazia de a-și spune păsul și inclusiv să arate unde consideră că poate fi de ajutor pentru ceilalți. Stabiliți drept regulă de bază ca orice critică să fie însoțită și de o soluție constructivă și să fie exprimată decent. Sănătatea nu vă ridică probleme dacă profitați de deschiderea celor dragi de a vă ajuta și vorbiți deschis despre semnele de întrebare. Aveți autoritate emoțională asupra celor din jur, vă faceți ascultat și  reușiți cu ușurință să rezolvați anumite diferende din trecut.

Profesional, perioada vă este benefică din aceleași motive și anume că aveți parte de  persoane cu influență care vă sprijină.

Horoscop săptămânal Gemeni: 16 - 22 martie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Proiectele la care ați lucrat în fundal sau la depărtare de ochii lumii cer acum rezultate care să fie dezvăluite. Vă confruntați cu atitudinea superiorilor care dau de înțeles că au apărut modificări în condițiile stabilite inițial. E posibil să vă confruntați cu o reducere a bugetului pentru unele sarcini, iar voi să nu fi fost anunțat la timp. Vă folosiți la maxim capacitățile de negociere, dar paradoxal, nu e momentul să luați deciziile finale acum, ci doar să stabiliți parametrii noi  în care să continuați activitatea. Beneficiile nu apar imediat, aveți răbdare și explicați și celor de acasă că sunteți mai stresat. Nu sunteți nevoit să treceți singur prin toate fazele de negocieri și e chiar util să cereți să fie prezenți și alți colegi implicați. Socializarea acum va fi una selectivă, alegeți strategic oamenii cu care să vă petreceți timpul disponibil atât de limitat. Aflați cine vă sunt aliații, cei care rămân alături de voi, totul în timp ce puneți bazele unui nou grup de persoane dintre acelea pe care le considerați apropiate.

Ca și atenționări suplimentare, apar unele provocări pe planul sănătății, în special în zona gâtului și a corzilor vocale. Sunt de evitat alimentele reci, mișcările bruște în zona capului.

Horoscop săptămânal Rac: 18 - 24 martie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Vă împrospătați perspectiva asupra a ceea ce este cu adevărat important pentru voi. Realizați că sistemul de valori vi s-a modificat atunci când lucrurile care păreau esențiale anterior acum vi se par doar fleacuri sau cu valoare mult diminuată. Vă puteți planifica excursii scurte alături de familie, profita de ofertele agențiilor de turism. Se va dovedi o experiență benefică, care va întări legătura dintre voi și cei care aleg să vă însoțească. Simțiți nevoia de deschidere socială, dacă nu faceți conștient pași către ceilalți veți constata că sunteți abordat de către persoane noi, din diferite medii culturale. Puteți întâlni străini care să vă ceară îndrumări, să fiți pus în situații de a colabora profesional cu cineva din străinătate sau din regiuni mai îndepărtate. Important este să acceptați, să renunțați la timiditate și să nu bateți în retragere nici în fața unor asocieri profesionale. E posibil să vi se propună afaceri pe termen scurt dar care să vă aducă beneficii destul de mari.

Horoscop săptămânal Leu: 18 - 24 martie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Vă faceți planuri de a menține pasiunea în relații. Arta seducției vă interesează și vă menține atenția îndreptată către proceduri de înfrumusețare, către ce ați putea face pentru a vă îmbunătăți aspectul fizic. Nu pare să vă intereseze foarte mult costul dar nici nu sunteți ușor de păcălit. Faceți diferența între procedurile de calitate și cele care nu merită să scoateți bani din buzunar. Devin importante reacțiile partenerului, de la care așteptați să aprecieze eforturile pe care le faceți și să vă recunoască nevoile de reconectare. Dacă însă nu sunteți mulțumit de comportamentul acestuia, puteți stârni scântei de altă natură. Rămâneți concentrat pe voi, indicat să cheltuiți pentru voi, fără însă a pune presiune pe celălalt care poate acum e cu mintea axată pe alt domeniu. Oferiți-vă  ce aveți nevoie, răsfățați-vă și pur și simplu, lăsați-vă transformat ca percepție interioară de clipele de liniște. Un aspect important e legat de banii comuni, cheltuielile făcute acum fiind mai indicat să fie din propriul buzunar.

Horoscop săptămânal Fecioară: 18 - 24 martie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Aveți parte de momente frumoase alături de persoane importante pentru voi. Atrageți atenția unora din oamenii pe care îi considerați adevărați antrenori de viață și profitați de experiența acestora care acum vă este împărtășită în medii mai informale decât vă așteptați. Nu refuzați ieșirile, chiar dacă aveți în interior tendința este de a petrece timp în singurătate. Acceptați să participați la întâlniri ocazionale cu câțiva din acești oameni. Vi se oferă ocazia să vă reconfigurați planurile de viitor, să înțelegeți cum funcționează anumite mecanisme financiare și să puneți bazele unor noi obiective. Similar, cei pe care îi situați pe un piedestal au acum ocazia să vă descopere admirația, iar relația poate evolua către prietenii de valoare. 

Horoscop săptămânal Balanță: 18 - 24 martie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Perioada vă aduce față în față cu nevoile personale la locul de muncă. Găsiți un echilibru între momentele de relaxare și cele de muncă intensă. Organismul vostru nu prea vă susține pentru a duce la final toate activitățile cotidiene, resimțiți nevoia de a spori confortul cu un mediu de lucru încălzit corespunzător, să nu săriți peste prânz. Nu faceți față foarte bine acum la antrenamentele fizice de intensitate ridicată, mai benefice sunt activități precum dansul, înotul, sauna. Optați pentru procese de detoxifiere, masaje, mers la spa, dar nu uitați că orice proces de eliberare de toxine are efecte doar dacă se eliberează și emoțiile negative.

Munca de la serviciu, multă cantitativ, vă cere să vă suflecați mânecile și să nu dați ocazia cuiva să vă critice. Munciți mai eficient, nu mai mult. Păstrați-vă starea de armonie la interior, pentru că odată ce vă dezechilibrați, se poate prăbuși și echilibrul exterior.

Horoscop săptămânal Scorpion: 18 - 24 martie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Este evidențiat sectorul aventurilor sentimentale, al ieșirilor pentru distracție și al speculațiilor financiare. Acceptați invitațiile care vă fac cu ochiul, circulați, mergeți la cumpărături, orice ați face însă, fiți conștienți că farmecul vostru este sporit. Șansele de succes sunt sporite dacă alegeți să ieșiți cu persoane pe care le respectați pentru realizările avute, de la care aveți ocazia să auziți idei noi. Ocupați-vă de planurile de viitor, de lărgirea orizontului cultural, profesional sau, de ce nu, apucați-vă de lectura unor cărți din domenii care sunt legate de filozofie, sisteme de credință, fie și doar pentru a vă răspunde la unele întrebări. Singura grijă trebuie acordată stării sănătății sistemului digestiv, cu precădere spre ficat, vezică biliară care vă pot da de furcă când acumulați prea multă oboseală fizică.

Horoscop săptămânal Săgetător: 18 - 24 martie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Este momentul să vă îndreptați direct către casă după muncă. Sunteți ghidați către recreere, retragere în confortul căminului, acolo unde puteți beneficia la maxim de tihnă. Aveți nevoie mai mult ca de obicei de reîncărcarea bateriilor, de a vă da șansa să lăsați lecțiile de peste zi să se așeze și să integrați tot ce vine spre voi ca informație nouă sau chiar sub formă de critică. Puteți să îmbinați utilul, adică nevoia de odihnă, de integrare a transformărilor, cu plăcutul, adică nevoia de a împărtăși noile valori pe care le descoperiți acum și să organizați seri pentru vizionare de filme la voi acasă. Adunați prietenii și măcar aveți senzația că realizați ceva concret, nu doar vă reîncărcați energetic. Este dificil să nu faceți nimic, să credeți că simțul de aventură nu vă este foarte benefic acum, dar dacă găsiți debușeuri creative pentru ce este în interior, vă reveniți mult mai repede la forma optimă. În plus,cariera voastră poate lua un avânt dacă vă mențineți echilibrul câștigat acasă pe parcursul orelor de la muncă. Starea de bine trebuie  conservată, fie prin mici trucuri, fie prin a alege să vă ocupați de sarcinile mai dificile cu ajutorul colegilor.

Horoscop săptămânal Capricorn: 18 - 24 martie 2019

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Începe să vă revină pofta de a socializa, de a merge la întâlniri cu partenerul sau de a ieși cu cineva care are șanse să devină o persoană semnificativă pentru voi. Izolarea care a fost într-o anumită măsură autoimpusă nu vă mai este de folos, dar în același timp nu vă simțiți încă destul de aventuros pentru a depăși granițele, fie ale țării, fie ale filozofiilor de viață.Î ndrăzniți să faceți pași mici către societate, vă arătați dispus să încercați un nou local din vecinătate și să faceți mici transformări în ce privește deschiderea pentru gusturi noi, locații diferite sau chiar oameni cu viziuni complet diferite de ale voastre. Vă puteți extinde cercul social, vă dați voie să experimentați pentru scurte perioade de timp noi senzații, dar în fundal rămâneți un observator. E mai indicat să nu vă implicați acum în asocieri care vă solicită financiar, să nu semnați hârtii și să aveți răbdare să ieșiți complet din carapace, să vă reconectați cu veștile din mediul în care vă desfășurați activitatea.

Horoscop săptămânal Vărsător: 18 - 24 martie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

- Latura voastră pragmatică intră în funcțiune, dar se dovedește că e mai favorabil să nu faceți acum toate schimbările de care simțiți nevoia. Vreți să vă reorganizați biroul, să vă ajustați rutina zilnică, să modificați condițiile legate de gestiunea banilor comuni cu ai  partenerului,  aveți multe idei, dar nu e încă momentul să le implementați. Aveți nevoie de structura existentă care e funcțională și vă oferă stabilitatea necesară. La locul de muncă e indicat să vă păstrați ritmul, să arătați că sunteți profesionist și vă puteți face treaba sub presiunea timpului.

Cât privește partea de socializare, aveți inspirație mai curând la discuțiile din mediul online, iar prietenilor le puteți spune că e o perioadă în care simțiți nevoia să fiți mai discret, mai retras, în care să vă îngrijiți de voi și vă acordați timp pentru autoanaliză.

Horoscop săptămânal Pești: 18 - 24 martie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Aveți energie din plin, vă simțiți eliberați de intensitatea emoțională din perioada anterioară. Oboseala psihică se evaporează, dar asta nu înseamnă că aveți imediat puterea de a analiza și a pune sub lupă fiecare sentiment care v-a creat tumult interior. Aveți mai curând avantaje dacă uitați puțin de starea de hiperconștiență, dacă nu mai analizați fiecare simptom din fiecare clipă, ci dați-vă voie să sărbătoriți, faceți mișcare, dansați, mergeți la sală, la o plimbare. Fiți spontani în manifestări și, dacă vreți să vă ocupați mintea cu ceva, încercați să vă reamintiți permanent că energia se concentrează unde se duc gândurile. Deci, focusați-vă pe gândire pozitivă, nu de negare sau idealizare a realității, ci pe bucuria momentului prezent, pe starea de bucurie de acum care poate deveni un punct de sprijin important. Ieșiți în oraș, propuneți voi prietenilor activități pentru timpul liber și îngrijiți-vă în principal să nu săriți peste rutina personală, peste mesele de la ore cât mai fixe, regim alimentar normal, odihnă suficientă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...