Horoscop săptămânal 1-7 decembrie: Racii alocă timp familiei şi gospodăriei

horoscop-saptamanal

horoscop saptamanal
Horoscop săptămânal 1-7 decembrie: Racii alocă timp familiei şi activităţilor gospodăreşti
Foto: pixabay.com

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Horoscopul săptămânal pentru perioada 1-7 decembrie 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 1-7 decembrie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Rac acordă atenţie deosebită familiei şi gospodăriei.

Horoscop săptămânal Berbec: 1-7 decembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Tensiunile între munca de zi cu zi, sarcinile repetitive care acum vi se par o corvoadă și dorința de a evada, de a petrece timp în singurătate, de a sta cu voi înșivă, toate vă cam stresează și vă consumă energia mai repede ca de obicei. La factorii consumatori din timpul atât de prețios se adaugă ceva discuții despre bani, despre taxe, impozite și datorii. Tot ce ține de detaliu pare să vină spre voi și e nevoie să vă ocupați de ele, să reparați sau să stabiliți strategia, nu prea aveți cum să amânați sau să delegați. Sistemul de valori este elementul comun, indiferent că vorbim de cum vă raportați la bani, la partener sau la interesele materiale din relații. Vi se impune seriozitate, minte de contabil și rezistență. Productivitatea voastră va fi fluctuantă, veți începe în forță dar pe măsura trecerii timpului, resursele fizice vi se epuizează și cheful vi se disipează. Starea de sănătate e posibil să sufere și ea modificări, să vă confruntați nu cu probleme grave cât persistente, simptome care să nu treacă cu medicația normală și să fie nevoie de măsuri mai în forță.

Horoscop săptămânal Taur: 1-7 decembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Aveți ocazia să treceți la următorul nivel în plan relațional, indiferent că e vorba de o apropiere față de persoane cu care nu prea ați depășit anumite praguri de intimitate, că e vorba de a petrece mai mult timp cu copiii sau de a locui împreună cu partenerul. Important este să vă verbalizați dorința, să spuneți celorlalți despre ce aveți nevoie de la ei și să renunțați la așteptarea ca ei trebuie să știe ce e în sufletul vostru. Folosiți creativitatea, pofta de viață și capacitatea de a aprecia, a vă bucura de lucrurile simple pentru a îndeplini cât mai multe sarcini. Totul se petrece ușor și e bine să continuați să faceți o prioritate din starea voastră de bine, să persistați în a include în agendă timp pentru activități individuale care să vă mențină motivația și buna dispoziție. Puteți să combinați acum exercițiile fizice obișnuite cu un nou tip de tehnologie sau aparatură ori să încercați noi metode de a introduce în regim alimente mai sănătoase chiar dacă nu prea vă atrag.

Horoscop săptămânal Gemeni: 1 -7 decembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Aveți rezistență și imunitate fizică, mai ales în prima parte a perioadei iar apoi vă puteți aștepta la mici fluctuații în nivelul de energie întrucât se va acumula destul de mult stress provenit de la solicitări ale celor din famlie care vor veni ca sarcini suplimentare pe lângă cele deja înscrise în program. Vi se poate accentua un disconfort al stomacului care să vă frâneze mai mult din entuziasm și din productivitate. Banii în principal vor ieși din buzunarul vostru cu destinația casă, fie în sensul de cămin fizic unde e posibil să fie nevoie de unele reparații sau consolidări, fie în sensul de a da o mână de ajutor unor membri din familie care acum trec prin momente mai dificile. E indicat să urmăriți starea de sănătate în special a persoanelor de sex feminin din familie, eventual să le ajutați în scop preventiv cu sfaturi sau chiar financiar. Cât privește speculațiile, e mai bine să nu irosiți bani.

Horoscop săptămânal Rac: 1-7 decembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Veți acorda o mare atenție familiei și gospodăriei, pentru că acasă, împreună cu cei dragi, vă veți simți cel mai bine. Nu recomand să se meargă în vacanță în străinătate sau în călătorii lungi, în special  asociate cu distracții extreme sau cu vizitarea unor locuri potențial periculoase. Departe de casă vă puteți îmbolnăvi sau traversa o situație critică, din cauza lipsei de atenție și a încrederii în sine. Puteți foarte bine să vă relaxați și să vă distrați și în apropiere de locuință. Un mediu confortabil din punct de vedere emoțional vă va garanta pacea minții. Veți fi grijulii și atenți la apropierea oamenilor, multă bucurie și satisfacție poate aduce comunicarea cu copiii, întâlnirea cu rudele, prietenii, participarea la evenimente festive. Prieteni dragi vă vor invita activ la tot felul de petreceri sau evenimente corporative. De asemenea, sporturile în echipă vă vor oferi o mare relaxare. Sunt posibile întâlniri cu colegii de clasă, cu  prietenii vechi, iar acestea se vor petrece brusc, pe neașteptate, emoționându-vă puternic.

Horoscop săptămânal Leu: 1-7 decembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu 

Nativii să se aștepte la dificultăți de-a lungul drumului lor în această perioadă. Se pare că frații, surorile, vecinii ori prietenii apropiați vor juca un rol important în viața voastră sau, prin prisma evenimentelor pe care ei le traversează, vi se cere și vouă sfatul. Veți avea grijă de treburile casnice, veți face cumpărăturile necesare și veți planifica modificări legate de renovări ori schimburi imobiliare. Va fi necesară și sprijinirea părinților sau a altei rude din familie. Veți simți o puternică legătură emoțională cu oamenii apropiați și veți putea învăța de la ei cele mai bune trăsături de caracter, care vă vor afecta în mod pozitiv de acum încolo.

O întâlnire întâmplătoare vă poate oferi  o nouă cunoștință cu cineva care poate deveni maestrul vostru spiritual. Intuitiv, veți simți în cine trebuie să aveți încredere și în cine nu, iar în comunicarea cu străinii veți fi deosebit de prudenți. În caz de pericol sau prefigurare a acestuia, trebuie să preferați a nu vă apăra insistent pe punctul vostru de vedere, ci mai curând sfătuiesc să vă retrageți din problemă.

Horoscop săptămânal Fecioară: 1-7 decembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Încă de la începutul acestei luni de iulie se pare că-i mare agitație în culise, neastâmpăr care preconizează schimbări. Dar după ultimele zile din luna trecută, tensiunea care v-a bântuit va începe să scadă. Veți simți așadar o ușurare în afacerile dumneavoastră personale, dar și cele legate de muncă.

O parte din energie se va îndrepta spre sectorul financiar, căci sunteți dornici să câștigați banii necesari tuturor nevoilor vieții. Eforturile de acum vor fi pe deplin plătite în toamnă.

Traversați o săptămână amestecată, surprinzător de contrastantă. Ceva alambicat se va descurca perfect, iar altceva, nerealist, o să vă oblige să încetiniți ritmul. Așa că, fiți în alertă și aveți grijă de spate și ce se petrece acolo.

Sentimental, simțiți emoții pozitive, aveți succes căci în condiții de siguranță se poate dezvolta o relație care a început acum ceva timp în urmă. Dar puteți avea și  cel puțin un rezultat pozitiv și interesant în acele relații proaspete, tocmai conturate.

Horoscop săptămânal Balanţă: 1-7 decembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Sunteți visător, cu momente de luciditate și de claritate destul de acute. Vă așteaptă o perioadă în care schimbările majore sunt la ordinea zilei, renunțați la obiceiuri și tipare de care vroiați de ceva vreme să vă eliberați. Este nevoie să vă pregătiți de lupte emoționale, de sesiuni de autoînvinovățire, de sesiuni de bravadă neașteptată. Procesul de a vă integra noile tipare e demarat, e posibil să vă rămână unele detalii de reglat, dar unele credințe autolimitatoare, persoanele pe care le simțeați toxice sau comportamente care s-au dovedit nocive, sunt acum puse pe liber. Chiar și simpla revelație a ce doriți să eliminați din viața voastră vă este de ajutor, chiar dacă nu o să puteți face transformările până la capăt. Rămâneți eliberat, vă puteți îndrepta către mici evenimente sociale cu persoane apropiate, fără prea mulți oameni noi, unde să vă simțiți confortabil și să împărtășiți măcar frânturi din planurile și strategiile gândite.

Horoscop săptămânal Scorpion: 1-7 decembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Viața socială este mai activă în prima parte a perioadei pentru ca apoi, pe măsură ce oboseala se acumulează, să resimțiți nevoia de interiorizare și de a petrece mai mult timp în singurătate. Veți participa la serate organizate cu colegii sau din mediul profesional, unde e bine să vă faceți apariția, vă veți interesa de activități care să ajute mai mulți beneficiari simultan, poate chiar luați în calcul câteva ore de voluntarit pentru diverse cauze care v-au atras atenția. Simțiți o presiune exterioară, ceilalți au așteptări mari de la voi și nu sunteți încrezător complet în capacitatea de a vă ridica la înălțime, motiv pentru care e bine să căutați ocupații alternative, care să fie o refulare pentru nemulțumirile adunate – gen grădinărit, voluntariat sau un hobby acaparant. Extindeți-vă preocupările, nu vă lăsați intimidat de pretenții din afară, ba chiar vă puteți închide telefonul din când în când pentru o perioadă.

Horoscop săptămânal Săgetător: 1-7 decembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Ambițiile profesionale revin în centrul atenției. Primiți aprecieri, vi se recunosc unele reușite anterioare, dar totuși retrăiți o stare de nemulțumire interioară pentru că aveți senzația că ați putea mai mult, că e cazul să fi evoluat și să aveți un alt statut. Nu uitați că timpul nu e pierdut, treceți pe modul de autoanaliză și vedeți exact ce vă doriți, dacă sunteți pregătit pentru responsabilități crescute, pentru mai multe ore de muncă sau vreți să porniți de la zero pe un cu totul alt domeniu. Aveți idei și răspunsuri dar nu știți încă cum să le combinați pentru a vă păstra reputația intactă. E bine să cereți sfaturi. Poate mentorii actuali vă pot oferi păreri mai avizate din experiențele personale, poate chiar unele personalități model vă ajută cu exemple din autobiografia lor. Faceți cercetări, citiți dar nu neglijați nici aspectul sănătății. Puține exerciții vă pot aduce anchilozarea sistemului osos, iar prea multe vă aduc dureri pe același sistem. Găsiți o cale de mijloc.

Horoscop săptămânal Capricorn: 1-7 decembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Fiți pregătiți cu bagajele. Vreți aventură, să plecați din oraș sau să vă extindeți orizontul sub diferite forme. Aveți nevoie de o schimbare de peisaj sau e posibil să vă atragă atenția o nouă specializare, iar acum chiar să faceți un prim pas și să vă rezervați un loc. Veți fi tras în diferite direcții simultan întrucât se vor aglomera mai multe oportunități de a face ceva nou în același timp. Pentru a vă decide e indicat să folosiți criteriul responsabilităților profesionale care pot deveni o piedică reală în cazul unui curs aflat la distanță fizică sau un temen limită care să vă împiedice să plecați fix în momentul când doriți voi să evadați. Luați în calcul extinderea perspectivei cu ajutorul tehnologiei, să faceți cursuri în varianta online dar e bine să vedeți exact costurile indiferent de modalitatea aleasă. Fiți cu băgare de seamă la entuziasmul începutului.

Horoscop săptămânal Vărsător: 1-7 decembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Întrebările asupra  succesului  sau insuccesului profesional vor fi semnificative pentru voi.  Sunteți asaltați de îndoieli dacă obiectivele pe care le-ați stabilit sunt cele necesare, dacă modul pe care l-ați ales ca să le aplicați este cel bun? Adesea veți căuta sfaturi, sprijin și ajutor, dar veți încerca să vă limitați doar la cele mai importante contacte din viața voastră. Gândindu-vă la viitor, veți fi destul de perceptivi. Intuind multe din  evenimentele viitoare, veți putea avertiza oamenii apropiați la timp. Desfășurarea lucrurilor va depinde în mare măsură de starea dumneavoastră de spirit și de confortul emoțional. Numai în prezența celor mai apropiați și mai de încredere prieteni vă puteți relaxa și simți protejați. O să aveți nevoie de intimitate și relații calde și prieteni buni sau persoane iubite pot apărea în momente oportune încât să vă redea încrederea în voi și să vă determine să le împărtășiți problemele care vă frământă.

Horoscop săptămânal Peşti: 1-7 decembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Peşti

Pentru voi se pare că numim această săptămână una de succes. Dar pentru cineva din mediul vostru imediat apropiat nu. Exact de această persoană trebuie să răspundeți și să aveți grijă voi.

Sectorul pentru divertisment și distracție va fi destul de activ cu Nodul Nord  acolo, bine aspectat. E posibilă participarea la evenimente corporative ori petreceri prietenoase. În cercul de amici veți fi în centrul atenției, veți avea  energie, entuziasm, simț artistic și bune maniere. Participați activ la discutarea nu numai a tendințelor de modă, ci și a celor mai recente producții de teatru, știri politice ori publice. Opiniile voastre vor fi ascultate și, fără îndoială, veți aduna în jur un grup serios de admiratori ai minții, frumuseții și talentelor.

Știți să negociați, aveți frumoase rezultate din călătorii și rezolvați problemele de afaceri. Activitatea intelectuală și creativă are succes, descoperirile și perspectivele sunt valabile pentru  oamenii de știință, artă, intelectuali. Trebuie doar să vă puneți capul la treabă.

 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul