Horoscop lunar – horoscop septembrie 2020: Scorpionii pot primi oferte de muncă

horoscop-septmbrie-2020.jpg

oferta de job
Horoscop septembrie 2020: Scorpionii pot primi oferte pentru noi locuri de muncă
foto: pixabay.com

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Horoscopul lunar - horoscop septembrie 2020 - îți oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Citește horoscopul lunii septembrie 2020 și află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii septembrie spune că pentru Scorpioni pot apărea oferte de muncă.

Horoscop lunar – horoscop luna septembrie 2020, zodia Berbec

Odată cu intrarea în mișcare retrogradă a planetei voastre guvernatoare, adică Marte, va trebui să puneți frână. Primele zece zile ale lunii septembrie vin cu lipsă de armonie în zona de sănătate și ritm de viață. Multe lucruri se vor opri, căci vor necesita o dezvoltare mai detaliată și astfel, va fi dificil să obțineți rezultatele dorite doar pe baza entuziasmului. În această perioadă, este important să găsiți timp pentru relaxare și întărire a sănătății, astfel încât să puteți reîncărca aura și restabili puterea pierdută.

Tot atunci, va trebui să acordați multă atenție afacerilor profesionale, carierei și sferei materiale, iar în același timp va trebui să vă cultivați mai multă răbdare, să vă mișcați pe etape. Doar așa norocul vă va însoți.

Și în primul și în al doilea decan, ar trebui să fiți, de asemenea, mai atenți și mai preciși în alegerea obiectivelor și metodelor pentru atingerea lor.

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

berbec_1_1_0.jpg

berbec
Berbec 21 martie – 20 aprilie

În relații, noile conexiuni necesare pentru carieră și afaceri vor fi importante. Farmecul și calitățile voastre vor atrage noi parteneri, astfel încât nu va fi dificil să obțineți sprijin sau ajutor. Noile conexiuni pot duce la parteneriate promițătoare. Este important să fiți atenți în afaceri, deoarece există pericolul de a face greșeli enervante care pot anula eforturile. Prin urmare, echilibrul în viața de afaceri și personală devine extrem de important pentru succes și liniștea sufletească.

Până la sfârșitul lunii septembrie, ați putea fi interesați de un nou cerc de cunoscuți, vor apărea noi simpatii, noi conexiuni de afaceri și noi oportunități de redresare financiară. Călătoriile, noile contracte, schimbări de locuri de muncă, creează, de asemenea, schimbări pozitive care vor permite să vă regăsiți într-un alt domeniu sau să veniți cu idei originale și transformatoare în activitățile profesionale.

Horoscop lunar – horoscop luna septembrie 2020, zodia Taur

Vine pentru voi o perioadă pe cât de dificilă, pe atât de interesantă, căci vă puteți trezi în centrul evenimentelor, veți putea demonstra abilități de buni organizatori și îi inspirați pe alții, iar acest lucru va ajuta la consolidarea autorității și influenței pe care deja o aveți. Mulți dețineți resurse nebănuite, idei inepuizabile, veți fi activi și veți putea rezolva destul de repede probleme vechi. Inspirația va fi în creștere, accentuându-vă creativitatea.

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

taur_1_0.jpg

taur
Taur 21 aprilie – 20 mai

 

Bunăstarea materială va crește și ea, deși nu la fel de repede pe cât v-ați dori. Însă ceea ce puteți porni acum, are potențial de mare succes la sfârșitul anului. Așa că, asumați-vă mai îndrăzneț proiectele noi și luați în considerare propunerile interesante din a doua decadă a lunii!

Nu disperați dacă în primele zece zile ale lui septembrie se ivesc dezamăgiri și speranțe nejustificate! Va trebui doar să percepeți mai realist promisiunile celorlalți, să nu vă construiți iluzii. În multe feluri, va trebui să vă bazați mai mult pe voi înșivă decât pe ceilalți, ca să controlați problemele și situațiile.

Greșelile trecute și repetate apoi în timp, pot duce ți ele la eșecuri, riscând să nu obțineți ceea ce doriți.

Chiar și așa, între 14-20 septembrie, întâlnirile de afaceri, relațiile romantice, pot deveni promițătoare și pot dovedi continuitate foarte serioasă pe la sfârșitul anului.

În a treia decadă a lunii, trebuie să acordați ceva mai multă atenție consolidării sănătății, banilor și carierei. Este posibil ca în acest moment multe dintre planuri să fie revizuite, iar cei din mediul înconjurător să nu vă trateze pozitiv. Călătoriile, fie de plăcere, fie de afaceri, nu-s indicate decât dacă ele nu suportă amânare.

Horoscop lunar – horoscop luna septembrie 2020, zodia Gemeni

Vine o perioadă destul de instabilă din cauza apariției unor probleme cu rudele și persoanele dragi, precum și din cauza lipsei de vlagă. Veți fi atrași de un stil de viață mai relaxat, astfel încât suportul prietenilor, un spate protejat și de încredere, va fi important. Crește interesul pentru viața celor dragi, pentru treburile gospodărești, precum și pentru lucrările de construcție sau curățenie de toamnă. Astfel de activități vor ajuta la consolidarea încrederii, a autorității, iar acest lucru va fi foarte important pentru stabilitatea psiho-emoțională.

Tot în primele zece zile va trebui să finalizați unele sarcini gospodărești neterminate, iar acest lucru se va dovedi oportun deoarece mai târziu va trebui să dedicați mult timp și energie afacerilor și muncii. Ofertele neașteptate de cumpărare de bunuri imobiliare, relocarea, renovarea interioară, pot aduce transformări pozitive. Treburile favorabile și grija pentru cei dragi vor servi ca un bun sprijin moral pentru ei.

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

gemeni_1_1_0.jpg

gemeni
Gemeni 21 mai – 21 iunie

 

În relațiile cu colegii pot apărea fricțiuni și dezacorduri care pot inhiba activitatea colectivă și pot interfera cu cooperarea între oameni.

După 11 septembrie, situația va deveni favorabilă, în special pentru rezolvarea problemelor controversate, pentru consolidarea poziției și autorității. Acesta este un moment oportun pentru prelucrarea documentelor de proprietate, pentru cumpărarea de bunuri imobiliare, pentru întărirea legăturilor familiale și intrafamiliale, pentru întâlnirea cu rudele, precum și pentru organizarea relațiilor pozitive la locul de muncă.

Cu toate acestea, nu ar trebui să vă faceți iluzii, ci mai degrabă să vă bazați pe sprijinul persoanelor competente și influente, care să vă ferească de acțiuni frivole și prost gândite.

Horoscop lunar – horoscop luna septembrie 2020, zodia Rac

Ați avut de traversat un august destul de complex, cu lucruri serioase de rezolvat și cu alegeri importante pentru viitor. Urmează o lună septembrie ceva mai relaxată, cu un nivel mai ridicat de potențial energetic, nivel care vă stimulează dorința de a lucra într-un domeniu nou și care vă conferă o calitate nouă,o poziție nouă. Veți fi mai deschiși către alții, mai activi și interesați de schimbul de informații, veți participa la diverse evenimente sau voi înșivă le veți organiza, veți primi oaspeți.T oate acestea vă vor ajuta să vă simțiți reînnoiți, mai fericiți și mai utili altora.

Vin schimbări și transformări și în afaceri, în activitatea profesională, iar ele vor fi recompensate sau voi o să aveți flerul pentru a atrage bani din munca voastră. Vorbirea în public, negocierile, comunicarea și întâlnirile pot avea succes, ba chiar unele neașteptate vin cu consecințe pozitive pentru creșterea stabilității și bunăstării pe viitor. Prin urmare, vă sfătuiesc să acționați în vigoare, în special în a doua săptămână a lunii, când pot apărea noi perspective care promit prosperitate.

Horoscop lunar Rac:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

rac_0_1.jpg

rac
Rac: 22 iunie - 22 iulie

Așa că, nu fiți dezamăgiți dacă în primele zile de lună o să vi se pară că aveți doar eșecuri și pierderi sau că lucrurile dorite se obțin greu! Aveți răbdare! Sfatul meu pentru acea perioadă este să acționați cu prudență, să evitați conflictele, să nu răspundeți impulsiv provocărilor! Graba poate deveni inamicul numărul 1.

Pentru ultima săptămână, vă recomand activitățile individuale, mai ales cele preferate. Veți avea nevoie de odihnă și de un ritm de viață mai relaxat. Luați însă în calcul și că situația se va schimba și va trebui să vă implicați în noi afaceri și proiecte, inclusiv în cele familiale. Așadar, va trebui să vă ocupați simultan de treburile gospodărești și de carieră, deoarece pot apărea acolo probleme urgente, de rezolvat. Va fi importantă participarea voastră directă, asta dacă doriți să mențineți stabilitatea relațiilor cu partenerii.

Horoscop lunar – horoscop luna septembrie 2020, zodia Leu

Pentru voi urmează 20 de zile din septembrie, pe care le veți traversa cu o energie mai slăbită, cu obstacole în afaceri, cu neînțelegeri și conflicte, cooperare nefructuoasă, iar asta înseamnă stagnare. Relațiile cu ceilalți pot fi schimbătoare, instabile, înșelătoare, căci neînțelegerile nu sunt excluse. Deja veți începe să vă îndoiți asupra unor decizii deja luate. Și pentru că proiectele legate de parteneri sau colaboratori se pot dovedi dubioase, supuse modificărilor, revizuirii, căci acolo nu vor sta lucrurile chiar așa cum ați crezut, eu zic să cercetați mai cu seriozitate contractele și propunerile și să căutați ca lucrurile să fie sub controlul vostru, nu al altora.

Profesional, sunt schimbări acolo, dar nu spun că rele neapărat, doar că-i posibil să fiți nevoiți să lucrați pe mai puțini bani, deși responsabilitățile pot fi mai multe. Posibil conflicte și între colegi, iar asta face dificil lucrul la un proiect de echipă.

Horoscop lunar Leu:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

leu_1_2.jpg

leu
Leu 23 iulie – 22 august

Dacă vă gândiți că străinătatea v-ar aduce o variantă mai bună, să știți că deocamdată nu curge lapte și miere acolo, ba chiar mi se pare periculoasă o astfel de mișcare pentru voi. Așadar, deocamdată căutați variante în zonă, fiți activi și întreprinzători în apropiere de voi, acceptați noile relații și noii oameni în viața voastră!

Afectiv, interesant este că văd deschidere pozitivă la orizont, văd noi relații sau consolidarea celor existente.

Odată ce ajunge Venus în zodia voastră, pe lângă protecția oferită, va crește și dorința de mai bine, de creștere personală, de momente frumoase alături deiubită sau prieteni, de schimbare de look și grijă de ținuta voastră atunci când mergeți la întâlniri.

Luați în calcul ideea că, în ultima săptămână de septembrie, vă vor prii călătoriile scurte, fie că-s de relaxare, fie de rezolvare de treburi!

Horoscop lunar – horoscop luna septembrie 2020, zodia Fecioară

schimbare măreață de conștiință, pe care nu ar fi exclus să o transmiteți și altora. O să rămâneți surprinși de cum o să vedeți în urmă stagnarea energiei și problemele din perioada anterioară. Nu deveniți temători, ci rămâneți deschiși acestei noi oportunități, căci ea va abunda apoi în idei creative, vă va aduceîn poziție de lideri, va pune bazele perioadei viitoare.

Grijă doar în prima săptămână! Până pe 7 septembrie veți fi foarte hotărâți, atrași de idei noi și avansate, de posibilitatea de a vă demonstra talentele pe un nou domeniu. Mulți dintre voi veți căuta modalități de exprimare de sine, veți crește nivelul educațional și profesionalismul prin noi experiențe de învățare. Pentru mulți însă, acesta va însemna un deznodământ și chiar un moment de cotitură, cu renunțare, cu despărțire de ceva sau de cineva. De aceea, devine important ca deciziile să fie gândite, analizate, neinfluențate impulsiv, pentru ca mai târziu să nu regretați graba. Calculați consecințele, vedeți dacă merită să vă asumați riscuri, verificați proiectele ce vi se propun, să nu fie dubioase, deoarece există pericolul de a vă face iluzii și de a pierde bani.

Horoscop lunar Fecioară:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

fecioara_1.jpg

fecioara
Fecioară 23 august-22 septembrie

Cel mai important pentru voi este că veți privi situațiile trecute cu alți ochi. Practic, vi se schimbă viziunea, teoria și se va petrece o 

Din 8 septembrie încolo, setați-vă intențiile, începeți proiecte noi, satisfaceți-vă ambițiile și aspirațiile profesionale! Tranzacțiile financiare, speculațiile pe acțiuni vor avea succes, o parte dintre voi va putea să obțină popularitate. Nu pierdeți deci oportunitatea astrală, încercați să folosiți toate șansele pe care soarta le va oferi.

Această perioadă este favorabilă și pentru concepția și nașterea copiilor și, în general, comunicarea cu copiii va aduce relaxare.

În a treia decadă însă, euforia va scădea puțin, iar interesele personale vor fi redirecționate către sfera financiară. Și acesta este un moment bun pentru tranzacții, pentru cumpărarea de bunuri imobiliare, pentru căutarea de venituri suplimentare și crearea unei fundații materiale pentru implementarea proiectelor mai mari.

Horoscop lunar – horoscop luna septembrie 2020, zodia Balanță

De la începutul lunii și până pe vreo 7 septembrie, probleme nerezolvate, tensiuni cu ceilalți, confruntare și concurență, pot submina puterea morală și fizică. Prin urmare, va fi greu să mențineți reținerea și controlul asupra emoțiilor, să nu vă implicați în intrigi, să nu răspundeți la critici și suspiciuni din partea prietenilor sau a inamicilor secreți.

Unii se vor simți rău, depresivi sau bolnavi, așa că ar putea prefera activitățile individualeși retrase, în afara evenimentelor sociale. Pot apărea și dificultăți legate de greșelile trecute, de acțiunile necorespunzătoare, de ingratitudinea sau invidia umană.

În perioada 8-15 septembrie, este important să vă bazați pe experiențe din trecut, pe sprijinul persoanelor dragi și partenerilor de încredere, pentru a nu acționa decisiv sub influența impulsurilor.

Horoscop lunar Balanță:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

balanta_3_1.jpg

Balanta
Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

 

Oricum, importantă este concentrarea asupra principalului lucru, iar cu capacitatea de a vă separa de lumea exterioară de dragul obiectivului principal, asta va ajuta să faceți față situației și chiar să fiți la final un câștigător.

De multe ori ar trebui să vă consultați cu specialiști, cu oameni competenți și cu mai multă experiență și, cel mai important, să nu vă grăbiți să trageți concluzii și să luați decizii pe care ulterior să le regretați. Acest lucru este valabil mai ales pentru perioada 16-22, când vă puteți pierde inclusiv în situații simple. Va fi ușor să le confundați, iar asta poate fi folosit de alții împotriva voastră. Va fi greu să vă mențineți obiectivitatea, să vă concentrați asupra problemelor importante, iar asta poate duce la greșeli enervante și neînțelegeri.

La sfârșitul lunii, veți fi într-o dispoziție de luptă și mai creativă, așa că multe lucruri vor merge spre bine, iar starea de spirit va deveni pozitivă și inspirată. Această perioadă va deveni cea mai favorabilă pentru începerea de noi planuri, proiecte și contacte. Vor fi zile asociate cu activitate maximă intelectuală și sexuală, de proces de învățare, de activitate științifică și lucrurile acestea se pot reflecta pozitiv inclusiv în zona afectivă.

Horoscop lunar – horoscop luna septembrie 2020, zodia Scorpion

Vă veți putea îndrepta eforturile către găsirea de noi domenii care vor ajuta să vă realizați mai pe deplin abilitățile,talentele și capacitățile.

În primele zece zile ale lunii,va trebui să comunicați mult cu conducerea, cu șefii, cu profesorii ori părinții, să discutați problemele arzătoare, să faceți solicitări și să luați legătura cu organizațiile sociale, politice cu firmele de afaceri dacă sunteți implicați.

Va fi important să participați la elaborarea legilor sau să văimplicați activ în sfera relațiilor sociale, în sfera afacerilor sau într-o echipă. Spun asta pentru că poate fi calea care poate schimba statutul social.

Mulți vor fi îndreptați și spre sfera spirituală a vieții, spre căutarea idealurilor, astfel că va exista dorința de a vă implica în transformarea spirituală pentru a crea o karma pozitivă și a vă elibera de iluziile și obstacolele din trecut. Adevărat e că, în acest prim decan, nu vor fi mulți oameni receptivi la voi și persoanele nu prea vor asculta ideile și stilul de lucru. Dar aveți răbdare și faceți tot posibilul să evitați certurile, reclamațiile, criticile și tot ce poate complica acțiunile comune. În același timp, atenție căci viteza și încrederea excesivă în puterea voastră, ar duce la greșeli, la încălcări ale propriei siguranțe și chiar răniri!

Horoscop lunar Scorpion:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

scorpion_2.jpg

scorpion
Zodia Scorpion: 23 octombrie - 22 noiembrie

 

După 11 încolo, situațiile vor permite ridicare la un nou nivel de evoluție, de carieră ori statut material. Puteți primi oferte sau un nou loc de muncă, puteți simți grija și ajutorul de la prieteni, de la oameni apropiați, puteți simți o uniune spirituală mai strânsă cu ceilalți. Acesta este momentul potrivit pentru colaborare, pentru creativitate colectivă, pentru rezolvarea problemelor colective și dezvoltarea afacerilor comune.

Vor exista multe impulsuri emoționale în relațiile cu cei dragi, când micile probleme se pot transforma în cele mai grandioase și dureroase despărțiri.

În ultima săptămână,situația se va schimbaîn mai rău,căci potențialul energetic va începe să scadă.În astfel de condiții,nu veți mai putea acționa la fel de activ și cu succes, dar încă mai există șansa de a consolida și a extinde ceea ce a fost creat anterior.

Horoscop lunar – horoscop luna septembrie 2020, zodia Săgetător

Vine o perioadă care va aduce multe schimbări în carieră și de poziție. Unii vor putea obține succes în afaceri, căci se vor deschide noi perspective în activitățile profesionale și cele sociale. Aveți așadar ocazia să demonstrați și să valorificați talentele, neratând oportunitățile în noi domenii de activitate, în special în perioada 7 – 15 septembrie. E momentul potrivit pentru a începe orice activitate, pentru contacte la diferite niveluri, pentru vorbire în public, pentru construirea autorității și obținerea faimei. Orice întâlniri și colaborări pot avea perspective bune până la sfârșitul anului. Căutați deci să vă reconstruiți relațiile cu ceilalți, să acceptați cooperarea, căci sprijinul reciproc vă va consolida poziția într-o echipă! Totul e să nu abordați o poziția greșită, prea dură și prea compromițătoare. Dacă o faceți, e ca și cum v-ați tăia craca de sub picioare. Iar de aici, afaceri, viața personală, relații cu colegii, totul riscă să se tensioneze maxim.

Horoscop lunar Săgetător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

sagetator_2_0.jpg

sagetator
Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie

 

În a treia decadă a lunii, încrederea și activitatea vor crește, iar partenerii vor deveni sprijin. Alături de ei, se va îmbunătăți și starea voastră materială sau veți reuși să atingeți un nivel nou în carieră.

Tot atunci, veți avea mai mare claritate a gândirii, capacitate de a găsi soluții originale, de a vă construi propria cale în știință, de a deschide noi drumuri. Nimic nu vă împiedică să încercați noi modalități, noi metode, fără teama de a pierde ceea ce dețineți deja.

Aș vrea să mai adaug o atenționare și anume aceea că va fi dificil să distingeți realitatea concretă de lumile virtuale și de fantezii. Pericolul stă în încălcarea legilor și normele de comportament, iar astea vor crea probleme pentru voi și pentru ceilalți.

Ar mai fi și o posibilă luptă cu depresia sau insomnia, care să ducă rapid la dependențe de vicii.

Horoscop lunar – horoscop luna septembrie 2020, zodia Capricorn

Vine o perioadă extrem de importantă și chiar favorabilă pentru voi, poate cu excepția primei săptămâni din lună. Veți putea să ocoliți obstacole și să neutralizați conflictele, veți fi activi, mobili și aventuroși. Capacitatea de a vedea principalul lucru și de a-i organiza în mod corespunzător pe cei din jur va găsi înțelegere și apreciere din partea superiorilor și colegilor voștri.

Cum spuneam însă, la începutul lunii septembrie se pot constata diferențe fundamentale de opinii și dorințe în cercul interior. Poate la cum se vor precipita lucrurile, chiar va trebui să vă schimbați locul de reședință, să vă mutați. Problema e că sunteți vulnerabili și nepregătiți pentru schimbare, încercând cu încăpățânare să vă protejați mai vechile convingeri.

Deloc viață simplă nici pentru aceia care călătoresc. Ei se pot confrunta cu probleme cauzate de lipsa de înțelegere a tradițiilor și fundamentelor morale ale altor persoane.

Horoscop lunar Capricorn:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

capricorn_0_0.jpg

capricorn
Capricorn 21 decembrie – 19 ianuarie

 

Însă perioada 8 – 16 lucrurile se modifică benefic, vine și succesul, în special în activitățile educaționale sau științifice, pentru discursurile publice, pentru promovarea ideilor, pentru căutări spirituale și extinderea conștiinței de sine. Se pare că aceasta este o perioadă de creștere spirituală și dezvoltare evolutivă. În plus, acordurile cu partenerii străini, extinderea piețelor de vânzări, instruirea, autoeducarea vor avea bune rezultate.

Între 15 și 21 ale lunii, grijă la zona financiară, căci există riscul de pierderi, poate legate de întreruperea unor acorduri de colaborare, închiderea unor piețe de desfacere, probleme la locul de muncă. Poate că singuri o să vă dați cu stângu-n dreptul, faceți greșeli de comportament, motiv pentru care, riscați să deveniți personajul principal în intrigile altora.Trebuie înfrântă imperiozitatea, să deveniți mai flexibili în comunicare, asta dacă vreți să reușiți a contracara acțiunile invidioșilor și rivalilor. E indicat să vă concentrați mai mult pe responsabilitățile și relațiile cu ceilalți.

Abia în ultima săptămână veți reuși consolidarea relațiilor de familie, precum și să vă recăpătați autoritate și influență în echipă.

Horoscop lunar – horoscop luna septembrie 2020, zodia Vărsător

Veți traversa o perioadă complexă, în care nu pot spune că veți fi la înălțime, dar nici nu vă veți scufunda. Totul va alterna, multe vor fi neclare și chiar ciudate. Veți avea când succes și spor, când blocaje și înfrângeri. Ca să rezolvați dificultățile pe care le veți traversa, e nevoie de multă prudență financiară, dar și de stăruință și perseverență în muncă.

Inclusiv relațiile pot fi afectate, mai ales cele cu partenerii, iar voi o să fiți nevoiți să vă reconsiderați atitudinea față de aceștia sau să revizuiți înțelegerile mai vechi. Cereți ajutorul și sfatul persoanelor de încredere și care au mai multă experiență, celor dragi din familie, asta pentru a obține o evaluare obiectivă a ceea ce vi se întâmplă. Nu de alta, dar voi nu veți fi capabili, veți persista în iluzii, veți fi prea scufundați în impresiile și emoțiile voastre, motiv pentru care riscați greșeli mari.

Horoscop lunar Vărsător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

varsator_0.jpg

varsator
Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

 

Atenție și la bani, dar și la sănătate, mai ales că riscul de accidentări va crește, iar agresivitatea va fi mare. Eventualele situații dificile pot afecta și starea de spirit și cariera și stabilitatea relațiilor nu numai cu partenerii de afaceri, ci și cu cel de căsătorie. Nu mai spun că unii dintre voi puteți ajunge la punctul de discordie internă cu voi înșivă, datorită dezechilibrului emoțional.

Abia după 21 încolo situația se va schimba în bine, iar optimismul și energia vor crește. Abia atunci vă sfătuiesc să luați în calcul revizia de venituri, noile planuri și,eventual, să căutați surse suplimentare de venit, căci le veți găsi. O nouă slujbă

sau relație va ajuta la restaurarea și consolidarea contactelor cu superiorii și subordonații. Nu excludeți nici varianta călătoriilor lungi, inclusiv în străinătate.

Horoscop lunar – horoscop luna septembrie 2020, zodia Pești

Vine o lună în care se pot dezvălui probleme nerezolvate cu partenerii, cu indecizii altădată, ba chiar cu adoptarea de poziții imature. Acum, colaboratorii și asociații chiar pot deveni dușmani, iar voi nu o să puteți evita asta, fiind nevoiți să îi înfruntați ori să le suportați criticile. Pentru mulți dintre voi, sprijinul și sfaturile prietenilor și rudelor vor fi extrem de importante, deoarece imaginea obiectivă a ceea ce se întâmplă vă poate fi ascunsă privirii și judecății.

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

pesti_4_0_0.jpg

pesti
Pești 19 februarie – 20 martie

 

După 7 septembrie, situația va incepe să se îmbunătățească, ceea ce o să vă facă mai încrezători, mai optimiști, mai ales atunci cand luați decizii importante. Până pe 14 septembrie veți fi mai productivi, veți avea succes și recompense pentru munca depusă, înțelegeri în relații sau beneficii din călătorii. Activitățile sociale și colective vor aduce rezultate bune, așa încât vă puteți consolida poziția la locul de muncă. Intuiția creativă și sfaturile înțelepte pot fi de mare ajutor, astfel încât veți media și consilia înțelept prietenii și colegii care vă solicită.

Aceasta este și o săptămână favorabilă pentru a vă căsători, pentru a începe relații de prietenie și de dragoste, precum și pentru cooperare de afaceri.

Nu același lucru pot spune despre începutul celui de al treilea decan din septembrie, când vă sfătuiesc să fiți mai atenți la tot și la toate. Atunci, susținerea astrală va scădea, va exista în voi o dorință de retragere, de implicare în creativitate individuală. Opoziția împotriva concurenților se va intensifica, așa că fiți pregătiți de diversiune!

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5