Horoscop chinezesc 17 - 23 septembrie. O zodie este pusă la grea încercare

Citeste tot despre: 

Se anunță o perioadă destul de agitată pentru câteva dintre zodii. Unele trebuie să își consolideze relațiile, în timp ce altele sunt puse la grele încercări. Află ce îți prezic zodiile chinezești în zilele următoare.

Cal
Fii atent pentru ce alegi să ai încredere în oameni în această săptămâna. Chiar și prietenii apropiați și de încredere pot face greșeli oribile. Este mai bine să mergi mai departe cu treburile tale și să îți sortezi propriile probleme. La mijlocul săptămânii, unele vești noi și bună vor veni dintr-o sursă neașteptată. Vei călători în weekend sau vei circulă destul de mult colo colo. Chiar și așa, aceste drumuri se vor dovedi productive și satisfăcătoare. 
Șobolan  
Nu pune prea multe întrebări săptămâna aceasta. Poate că ai nevoie să știi tot ce se întâmplă, dar unii oameni vor crede că încerci să te bagi unde nu îți fierbe oala. Totuși, vei reuși să clarifici și rezolvi anumite probleme și să faci multă treabă până se termină săptămâna. În weekend, concentrarea să îți fie pe a comunică la un nivel adânc emoțional.  
Bivol
Iritații minore ne sunt trimise că să fim puși la încercare și deseori așa se și întâmplă. Lucrează calm cu orice se întâmplă în această săptămâna și nu permite stresului să se acumuleze în ține. Te poți simți puțin cam nemotivat despre o anumită relație specială dar încearcă să pui ceva entuziasm. Vei regretă dacă nu vei face asta. Peste weekend, permite altor oameni să îți spună ce au de spus.  
Află continuarea pe Clickpentrufemei.ro!
De ce ești incompatibil cu anumite zodii. Nu vei face niciodată casă bună cu ele!

Zodiile care fac cei mai mulți bani. Cu ele trebuie să te împrietenești!

Loading...

Citește și

  • În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă, e posibil să te reîncarnezi într-un animal urât sau să suferi toate vieţile următoare. Află şi tu ce ai fost într-o viaţă anterioară.

  • Bazat pe poziţia Soarelui şi a Lunii la momentul naşterii, zodiacul aztec are un sistem format din douăsprezece semne reprezentate de animale, plante şi fenomene ale naturii strâns legate de simbolurile sacre. Descoperă-le în cele ce urmează, pentru a afla mai multe despre tine şi despre cei dragi!

  • Cultura egipteană este una din cele mai vechi forme de civilizație din lumea antică. Egiptenii au avut mari contribuţii în domeniul ştiinţelor, mai ales în astrologie. Horoscopul egiptean este împărţit în perioade, fiecare perioadă având un zeu protector care domneşte peste oamenii născuţi în acea perioadă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1