Horoscop 7 – 13 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu: "Fecioarele au un început de săptămână excelent"

Citeste tot despre: 

Săptămâna 7 – 13 ianuarie 2019 este marcată de tranzitul lui Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, care părăsește zodia Scorpion pentru a intra în zodia Săgetător. Vezi ție ce ți-au rezervat astrele pentru următoarele zile.

Horoscop 7 – 13 ianuarie - BERBEC

Luni, marți și miercuri sunt zile minunate pentru a se inspira pentru planurile lor. Mari ambiții în prima jumătate a săptămânii. De evitat comentarii cu persoane negative sau care i-ar putea face să se răzgândească. Joi și vineri au de analizat postura în care se află la locul de muncă. Să nu plece urechea la bârfe și să nu se lase intimidați.

Horoscop 7 – 13 ianuarie - TAUR

Au planuri mari pe care le pun pe hârtie, oportunitate privind colaborarea cu străinătatea. Poate că mulți tauri iau în calcul posibilitatea de a lucra afară. Ar fi bine să nu se lase intimidați luni, marți și miercuri de persoane care încearcă să-i facă să se răzgândească. Pot conta pe prieteni joi și vineri. 

Horoscop 7 – 13 ianuarie - GEMENI

Au ocazia să verifice care sunt persoanele pe care pot conta. Vor vedea cât de mare e influența lor asupra celorlalți și cât de mult au parte de sprijin. Trebuie să vadă care le sunt suporterii.  

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Horoscop ianuarie 2019. Capricornii găsesc secretul fericirii

Patru zodii sunt binecuvântate de Dumnezeu. Ești printre ele?

 

Loading...

Citește și

  • Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

  • În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă, e posibil să te reîncarnezi într-un animal urât sau să suferi toate vieţile următoare. Află şi tu ce ai fost într-o viaţă anterioară.

  • Bazat pe poziţia Soarelui şi a Lunii la momentul naşterii, zodiacul aztec are un sistem format din douăsprezece semne reprezentate de animale, plante şi fenomene ale naturii strâns legate de simbolurile sacre. Descoperă-le în cele ce urmează, pentru a afla mai multe despre tine şi despre cei dragi!