Horoscop 2019. Carieră, sănătate, dragoste, bani, avertizări. Ce aduc astrele, tot anul

Anul 2019 vine cu o mare cantitate de energie pozitivă în viețile noastre. Semnul Fecioarei ne face să fim mai determinați și să muncim pentru ceea ce ne dorim. Semnul Balanței ne aduce acea intuiție de a cântări lucrurile, de a încerca să le aducem într-un echilibru, de a face lucruri pe cont propriu. Avem dorința de a câștiga mai mulți bani și, totodată, să ne dorim mai mult timp liber pentru plăcerile noastre.

Horoscop 2019. Carieră, sănătate, dragoste, bani, avertizări

Previziunile pentru anul 2019 vă sunt prezentate de astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu.

Horoscop 2019 - Berbec

Anul 2018 a fost pentru voi unul cu multe responsabilități, restructurări la serviciu, acasă sau din punct de vedere emoțional. A trebuit să înfruntați realitatea așa cum este ea, încercând să vă găsiți un echilibru. În anul 2019 vei fi deja obișnuit cu situațiile de acest fel, ca cele din anul 2018. Ele continuă deci, numai că, de data aceasta, vei fi mai determinat ca oricând să rezolvi niște probleme și să treceți cu bine de lecția pe care Saturn v-o trimite spre învățare – lecția răbdării.

Horoscopul zodiei Berbec arată că în 2019 vă veți atinge din obiective. O să vă folosești răbdarea ca pe o armă și asta va permite procesului vostru de evoluție să curgă în mod natural. Nu o să vă grăbiți să judecați pentru că schimbările intervenite vă vor face mai puternic. Veți fi conectat cu tot ceea ce se întâmplă in jur și veți obține respectul celor din jur.

Anul trecut, unii dintre voi ați avut parte de schimbări în bine în sectorul carierei. Alții, le vor avea în 2019. Așa că fiți pe fază, pentru că în acest an vă puteți schimba și crește latura financiară.

Un alt aspect important pentru nativii zodiei Berbec, în 2019, îl reprezintă spiritualitatea. Unii dintre voi, în special cei care aveți și luna în Berbec în harta personală, poate ați observat că în ultimii ani ați devenit spirituali. Și anul acesta veți fi cu gândul la Dumnezeu, atenți la energii, semne sau credințe, iar acest lucru vă va aduce o pace sufletească. Starea va atrage inevitabil multe schimbări în bine pe plan sentimental și al împlinirii personale. Pentru voi, ceea ce era înainte insuficient, în 2019 va fi perfect!

Acum, veți tinde să vedeți altă latură a lucrurilor și începeți să apreciați și chestiunile mărunte. Faptul că veți scoate latura spirituală la înaintare este un aspect foarte important/ interesant pentru voi berbecilor, pentru că voi vă aflați într-o zodie de foc, practică, zodia lucrului cu mâinile și cu mintea într-un mod tehnic.

Asta însemnă o evoluție la propriu a zodiei voastre și a voastră personală. Din punct de vedere sentimental, anul 2019 va aduce berbecilor liniște, iubire, prietenii de calitate și momente frumoase. Comparativ cu 2018, 2019 va fi mult mai darnic. Per total, dragi berbeci, ar trebui să fiți răbdători, spirituali și încrezători în puterea lui 2019. Financiar, veți avea un cont mai bogat.

Horoscop 2019 - Taur

În cazul zodiei Taur, lucrurile sunt simple. În 2018, voi v-ați ,,antrenament’’ deja pentru cei 7 ani plini de lucruri bune care urmează să vină pentru voi, începând din 2019. Da, ai auzit bine! Știți cât de încercați ați fost în anii ateriori, așa că cea ce se va întâmpla de acum încolo va fi pe meritate! În anul 2019 se vor regla conturile, la propriu și la figurat, între voi și destin.

Horoscopul zodiei Taur este optimist. În 2019 o să vă puneți în practică ideile la care înainte doar visați sau la care vă gândeați evaziv, fără să credeți că dorințele pot deveni realitate. Aici este vizat sectorul muncii, cel care aduce satisfacții financiare și de imagine. Veți fi mândri de voi și veți conștientiza calitățile pe care le dețineți.

Îndrumați de Saturn, veți urma noi cursuri, veți da examene sau efectiv vă veți asuma serios și responsabil toate proiectele voastre. În 2019, nu doar banii sau numărul lor vor conta, ci și satisfacția voastră.

În concluzie, în 2019, pentru Tauri totul este posibil. Nu uitați însă că ,,încet și bine’’ este premisa anului și trebuie să gândiți atent și în profunzime orice vă propuneți. Atenție! Saturn pedepsește lenea, ignoranța sau superficialitatea! Ca atenționare, vă sfătuiesc să nu luați decizii importante atunci când Mercur este retrograd.

Și în dragoste, nativii zodiei Taur sunt norocoși. Taurii vor pune pe primul loc prietenia, devotamentul și stabilitatea. Așa că cei căsătoriți sau în relații vor rămâne în cuplu și vor face echipă bună împreună cu partenerul lor.

În schimb, cei singuri vor deveni foarte selectivi sau preocupați de carieră pentru a dori să înceapă noi relații. Iar dacă o vor face, nu vor aloca timpul și răbdarea necesară și vor avea nevoie de înțelegere din partea celuilalt.

În 2019, taurii își vor extinde viața socială mai mult decât au făcut-o în ultimii ani. Vorbim despre un an în care activitățile sunt legate foarte mult de carieră. Fie că vă veți împrieteni cu persoane importante, mai în vârstă sau cu un statut social puternic, veți avea susținere mare pe acest aspect pe toată durata anului. În concluzie, anul 2019 se anunță unul bun, cu împliniri pe sectorul muncii și financiar, cu călătorii și cu dragoste asumată.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Horoscop weekend 11-13 ianuarie. Gemenii au parte de momente de neuitat

Când îți va merge prost în 2019, în funcție de zodie. Ghinion pentru Gemeni și Balanțe în februarie

Loading...

Citește și

  • Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

  • În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă, e posibil să te reîncarnezi într-un animal urât sau să suferi toate vieţile următoare. Află şi tu ce ai fost într-o viaţă anterioară.

  • Bazat pe poziţia Soarelui şi a Lunii la momentul naşterii, zodiacul aztec are un sistem format din douăsprezece semne reprezentate de animale, plante şi fenomene ale naturii strâns legate de simbolurile sacre. Descoperă-le în cele ce urmează, pentru a afla mai multe despre tine şi despre cei dragi!

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1