Horoscop 15 august. Prin ce vor trece toate zodiile în această zi sfântă

15 august este Adormirea Maicii Domnului. Este o zi sfântă pentru toți credincioșii din țară și nu numai. Este zi națională liberă în care creștinii merg la biserică și se spovedesc și împărtășesc după ce au ținut post. Și pentru această zi importantă din calendar, astrele vin cu vești bune!

Horoscop 15 august Leu

 

Azi eşti foarte preocupat de sănătatea ta şi, pentru că ai starea necesară pentru a-ţi analiza corpul, ai putea face descoperiri interesante cu privire la schimbările ce pot fi făcute chiar de azi pentru o viaţă mai bună. Stai şi cântăreşti atent ce îţi face bine şi ce nu şi iei nişte decizii legate de restabilirea armoniei în regimul tău de viaţă. Poate decizi să consumi mai raţional unele alimente cu care nu te împaci bine, reduci medicamentele şi sau creşti consumul de apă, minutele dedicate mişcării sau modului în care respiri. Toate acestea pot fi echilibrate cu succes dacă te ocupi mai mult de propriul organism!

Află mai multe pe Clickpentrufemei.ro!
 

loading...
Loading...

Citește și

  • Nativii din fiecare zodie au un mod propriu de a acţiona atunci când se îndrăgostesc. Citeşte mai multe despre felul tău de a cuceri şi ce ar trebui să schimbi pentru a avea parte de succes în dragoste!

  • Astrologii din întreaga lume au realizat un top al metodelor de răzbunare pe care femeile le pot folosi împotriva bărbaţilor, în funcţie de zodie. Aceştia precizează că motivele pentru care se enervează bărbaţii depind de zodie, iar dacă ai suferit în urma unei relaţii amoroase trebuie să te gândeşti mai întâi la zodia lui şi apoi să te răzbuni.

  • În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă, e posibil să te reîncarnezi într-un animal urât sau să suferi toate vieţile următoare. Află şi tu ce ai fost într-o viaţă anterioară.