Cele mai inteligente zodii. Se vor descurca în orice situaţie

cele_mai_inteligente_zodii._se_vor_descurca_in_orice_situatie.jpg

Cele mai inteligente zodii. Se vor descurca în orice situaţie
Cele mai inteligente zodii. Se vor descurca în orice situaţie

Patru zodii sunt descurcăreţe din cale-afară şi fac faţă oricărei provocări. Le merge mintea şi nimic nu le dă înapoi din a-şi îndeplini scopurile. Nu degeaba au fost catalogate drept cele mai inteligente zodii din horoscop. Iată care sunt acestea.

Cele mai inteligente zodii

Gemeni

Curioşi, mereu aflaţi în căutarea adevărului, nativii din Gemeni au o imaginaţie debordantă şi sunt foarte îndemânatici. Au mereu cuvintele la ei.

Vărsător

Nativii din Vărsător au o capacitate incredibilă de analiză. Adesea sunt consideraţi geniile neînţelese ale zodiacului.

Peşti

Nativii din Peşti reprezintă acel gen de persoane care au mereu dreptate. Sunt oamenii care chiar reuşesc să ofere un sfat bun, care ar putea fi extrem de folositor.

Scorpion

Scorpionii excelează în ceea ce priveşte inteligenţa emoţională, intuiţia şi empatia de care pot să dea dovadă fiind două dovezi de necontestat în acest sens.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Trei zodii sunt lovite de ghinion în luna mai. Necazuri la tot pasul pentru ele!

Trei zodii îşi întâlnesc marea dragoste în următoarele luni. Bat clopote de nuntă!

 

Loading...

Citește și

  • Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

  • În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă, e posibil să te reîncarnezi într-un animal urât sau să suferi toate vieţile următoare. Află şi tu ce ai fost într-o viaţă anterioară.

  • Bazat pe poziţia Soarelui şi a Lunii la momentul naşterii, zodiacul aztec are un sistem format din douăsprezece semne reprezentate de animale, plante şi fenomene ale naturii strâns legate de simbolurile sacre. Descoperă-le în cele ce urmează, pentru a afla mai multe despre tine şi despre cei dragi!