Ce-ți rezervă horoscopul între 12 - 18 septembrie

Descoperă ce-ți rezervă astrele în perioada 12 - 18 septembrie.

BERBEC

Primiţi în continuare cadouri, deşi nu există vreun motiv special. Vă bucuraţi întreg intervalul de aprecieri şi felicitări! Promovarea profesională însă mai întârzie. Sunteţi apreciată marţi pentru tactul de care daţi dovadă în situaţii neobişnuite. Greşeli contorizate, fără împăcări la „masa verde”.

TAUR

Nu este indicat pentru nimeni, dar mai ales pentru dv., să participe la dezamorsarea unui conflict abordând o manieră de „luptă”. Vă este din ce în ce mai greu să fiţi blândă şi vă încăpăţânaţi să nu faceţi niciun fel de rabat nimănui. Estimaţi cu precizie pierderile din investiţiile planificate.

ZODIA NOROCOASĂ - GEMENI

Este foarte adevărat că încă mai visaţi la marea iubire, dar vă decideţi să nu vă mai confesaţi nimănui. Ştiţi cum să abordaţi miercuri persoanele mai în vârstă, în aşa fel încât să nu aibă impresia că sunt total inutile. Primiţi joi un mic ajutor financiar  neaşteptat, dar deosebit de folositor. Sunteţi răscolită de gânduri şi vă lăsaţi cuprinsă de melancolie, chiar fără nicio motivaţie, punând probleme de viaţă persoanei iubite. Admiteţi că sunteţi „vinovată” de emotivitate şi că este de preferat să fiţi mai diplomată cu cei dragi. Senzualitatea dv. constituie deja un handicap prin atenţia exagerată pe care o atrageţi.

Previziunile pentru celelalte zodii le găsești pe clickpentrufemeie.ro.

Loading...

Citește și

  • Bazat pe poziţia Soarelui şi a Lunii la momentul naşterii, zodiacul aztec are un sistem format din douăsprezece semne reprezentate de animale, plante şi fenomene ale naturii strâns legate de simbolurile sacre. Descoperă-le în cele ce urmează, pentru a afla mai multe despre tine şi despre cei dragi!

  • Fiecare dintre semnele astrologice are un element care-l guvernează şi care-l face compatibil cu un altul. Pornind de aici îţi poţi da seama ce-ţi rezervă destinul în dragoste şi ce şanse ai la o relaţie durabilă cu alesul inimii tale. 

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1