Ce semnificație are 8, numărul psihic al celor născuți în zilele de 8,17 și 26 ?

cifra-8-.jpg

cifra 8
Ce semnificație are 8, numărul psihic al celor născuți în zilele de 8,17 și 26
Foto: alfabeto.ro

Mai mulți cititori , născuți la date de 8, de 17 și de 26 ale oricărei luni ne-au rugat să le spunem câte ceva despre caracteristicile acestor numere din familia 8. De câte ori am primit astfel de mesaje legate de data de naștere, noi le-am răspuns fără întârziere

Opt se dovedește numărul încrederii și al hotărârii, dar și numărul misterului. Persoanele născute la o dată de 8 , 17 și 26 din oricare lună se dovedește un număr al încrederii și al hotărârii.  Nativii născuți la aceste date  sunt deseori neînțeleși, chiar și de rude și prieteni.  În anturaj, acești nativi au o prezență puternică cu o personalitate distinctă.  Viața lor este o luptă permanentă, dar acești nativi nu cedează până când nu-și îndeplinesc scopul.  Din cauza naturii lor solitare, a lipsei de umor și a  intoleranței față de glume,  nativii din  familia Numărului 8  se simt foarte singuri.  Ei lasă impresia unor oameni reci, și distanți, dar în realitate, nativii născuți la o dată de 8 sunt blânzi, capabili  să suporte unele pierderi sau neplăceri,  numai pentru a apăra intereselor unor persoane pe care le prețuiesc.

Ei acceptă cu ușurință retragerea dintr-un proiect și își schimbă stratergia, dar nu se liniștesc până în clipa  în care nu au plătit o poliță celor care i-au jignit.

Până la 35 de ani sunt risipitori

Până la vârsta de 35 de ani nu pot economisi aproape nimic  și de aceea, ei trec prin diverse crize financiare.  După ce depășesc această vârstă reușesc  să-și adune câteva conturi în bancă.  Interesul lor pentru religie nu este real și adânc,  reușesc să parcurgă anumite stadii ale meditației, cu ajutorul unui ghid potrivit. 

Sfaturi pentru aceste persoane

- Să nu accepte toate provocările;

- Să refuze o slujbă care le depășește capacitățile, banii reprezentând  un scop în sine;

-Să-și stăpânească dorința de a se răzbuna;

-Să călătorească din când în când;

- Să nu încurajeze intrigile;

 -Să fie activi, evitând cu orice preț apatia,  pasivitatea și  izolarea; 

-Să-și lărgească cercul de prieteni și să urmeze sfatul unor persoane cu mai multă experiență decât ei;

-Să cultive mai mult toleranța în relațiile interumane.

Perioadele de șanse maxime sunt între: 20 septembrie 25 octombrie și între  20 ianuarie- 20 februarie. Acestea sunt intervale benefice pentru începerea unor noi activități, pentru finalizarea proiectelor amânate și pentru realizarea proiectelor de călătorie și de afaceri.

Culorile: albastru închis, gri și purpuriu sunt culori favorabile.

Loading...