Cât de rea poate să fie o femeie, în funcţie de zodie

femei-rele.jpg

Femeia Fecioară se numără printre cele mai rele femei
foto: www.bzi.ro

Reacţiile şi obiceiurile personale ale femeilor nu sunt influenţate doar de sindromul premenstrual sau de buchetul cu trandafiri primit din partea soţului. O influenţă destul de mare o au şi astrele, care au un cuvânt serios de spus, potrivit astrologilor, când vine vorba de personalitatea unei persoane.

Astrele ne influenţează viaţa şi personalitatea. Vezi ce spun ele atunci când vine vorba de cât de răutăcioase sunt femeile.

Femeia Berbec, impulsivă

 • Femeile din Berbec pot fi considerate foarte răutăcioase pentru că, de fapt, ele sunt foarte impulsive. Au din naştere o agresivitate verbală, sunt geloase şi egoiste şi vor face tot ce le stă în putinţă să-şi rănească inamicul.

Femeia Taur, mai mult un bou

 • Femeile din Taur sunt mai degrabă ranchiunoase decât răutăcioase – poartă cu ele mult timp antipatii şi vorbesc uneori fără discernământ. Dar foarte repede revin la gânduri bune, de cele mai multe ori semi-răutatea lor fiind doar o armă de apărare pentru că se tem nespus de mult să-şi expună slăbiciunile.

Femeia Gemeni este cea mai bârfitoare

 • În afară de faptul că bârfesc foarte mult şi au impresia că sunt foarte deştepte şi foarte frumoase, femeile născute sub acest semn astral nu prea au răutăţi gratuite. De fapt, ele nu sunt rele pur şi simplu, se supără foarte greu şi supărarea le ţine foarte puţin.

Femeia Rac, cu inima în cleşti

 • Se pare că sensibilitatea mare a femeilor din Rac le oferă acestora o răutate, o cruzime greu de comparat cu alte semne zodiacale. Ca să nu intri în contact cu răutatea lor trebuie să fii sincer şi foarte atent la detalii atunci când vine vorba despre femeile Rac.

Femeia Leu nu acceptă păreri contradictorii

 • Femeile născute sub acest semn astral sunt extrem de orgolioase şi acceptă cu greu părerile contradictorii, dar ele nu sunt structural răutăcioase. Mai degrabă au tendinţa să elimine tot ce contează pentru ele, făcându-şi singure rău pentru că nu găsesc acele persoane care să le poată controla, să le poată domina.

Femeia Fecioară e cea mai rea

 • Nativele din Fecioară sunt unele dintre cele mai rele femei din zodiac, uneori poate chiar mai rele şi decât femeile Rac. Le place să manipuleze oameni şi să demonstreze că, într-un fel sau altul, sunt superioare.

Femeia Balanţă, nepăsătoare

 • Nativele din Balanţă nu sunt rele, lor doar nu le pasă. Li se pare o pierdere de timp să duşmănească, să intre în conflict, să trădeze. Nici dacă îşi propun să facă rău cuiva nu reuşesc pentru că undeva nu le stă în fire.

Femeia Scorpion e răzbunătoare

 • Deşi femeile din Scorpion lasă impresia că sunt perverse şi misterioase, nu sunt deloc rele. Se enervează pentru perioade scurte de timp şi rănesc cumplit doar dacă li se face un rău extrem.

Femeia Săgetător, falsă

 • Răutatea femeilor din Săgetător este una tacită, fără să se complice prea mult.Ajung să urască oamenii falşi, dar totuşi ajung să se împace cu toţi cei pe care îi dispreţuiesc, tot dintr-un fel de falsitate.

Femeia Capricorn calcă totul în picioare

 • Femeile din Capricorn nu sunt rele, doar încearcă să se descurce cu cele mai bune soluţii posibile. Dacă cele mai bune soluţii pentru ele înseamnă să devină maliţioase (să jignească, să umilească, să "calce în picioare") atunci se vor încadra în top-ul femeilor răutăcioase.

Femeia Vărsător, extrem de mândră

 • Mândria înlocuieşte răutatea în cazul femeilor născut sub semnul zodiacal Vărsător. Devin maliţioase doar dacă le subestimezi.

Femeia Peşti se victimează mult

 • Femeile născute sub semnul zodiacal Peşti ocupă locul trei în top-ul răutăţii, după femeile Rac şi femeile Fecioară. Cu diferenţa că cele din zodia Peşti se victimizează mai mult decât primele două şi ţipă mult mai mult decât ele în situaţiile conflictuale.
loading...
Loading...

Citește și