Ai visat că un prieten te invită la chef? Vezi ce înseamnă! - VIDEO

CLIIMA20110424_0013_1.jpg

Petrecere în discotecă după slujba de la biserică
Citeste tot despre: 

Am aşteptat mesajele voastre cu mult interes. Am ales pentru acestă ediţie, visele care au o tematică asemănătoare:şansele voastre financiare şi profesionale. Cei care ne-aţi scris aveţi idei novatoare şi multă voinţă.

Chiar dacă sunteţi foarte presaţi de timp, rezolvaţi cu tact problemele de ultimă oră.  Dialogurile cu prietenii voştri sunt mobilizatoare, iar visele pe această temă se referă şi la speranţele voastre comune.

În acelaşi timp, visele relatate de voi fac referire la întâmplări neaşteptate din viaţa personală sau de familie. Mă bucur că,  în viaţa reală, visele prezentate au semnificaţii pozitive şi vă arată calea pe care trebuie să înaintaţi.

Prietenii vi-i alegeţi singuri! De această dată, Vărsătorii şi Berbecii din anturaj vă ajută ocoliţi obstacole foarte dificile. Iată visele pe care le-am analizat:


Un prieten te invită la chef? Primeşti un ajutor financiar

Visul: Dan, un colaborator consecvent al acestei ediţii, a fost invitat de un prieten la o petrecere. Deşi nu avea bani, în cele din urmă, Dan s-a gândit să nu-l refuze. Dacă participi la un chef, alături de opt prieteni din facultate, este de bine?

Semnificaţia visului: Dan s-a hotărât să nu refuze această invitaţie neaşteptată. O petrecere la care se adună cei mai buni prieteni, despre care păstrezi impresii bune, anticipează o surpriză plăcută. Acum, chiar dacă Dan are probleme financiare în vis, ca şi în viaţa reală, el le poate rezolva cu ajutorul gazdei care l-a invitat la petrecere, în următoarele opt săptămâni. La reuşita lui Dan vor contribui şi ceilalţi invitaţi.

Aduc noroc: Opt bancnote, indiferent de valoare, adunate în „caseta economiilor” din  locuinţa lui Dan.

Aduni recolta de morcovi din grădina rudelor? Vezi ce înseamnăVisul: Maria era foarte grăbită în vis. Într-o zi însorită, ea trebuia să adune foarte repede toţi morcovii din grădina familiei şi să-i adăpostească în cămară. 

Semnificaţia visului: Este vorba despre un mesaj oniric foarte plăcut. Când ne-a scris, Maria nu se gândea că morcovii din vis au o semnificaţie formidabilă, peste aşteptările ei. Morcovii semnifică o moştenire, iar Maria va fi  moştenitoarea familiei. Decizia rudelor pe această temă nu se schimbă.

Aduce noroc: Amuleta vapor.

Primeşti cadou un ceas?  Poţi să speri la o avansareVisul: De ziua ei, Mura a primit un cadou pe care şi-l dorea de multă vreme: un ceas de mână. Era foarte fericită în vis; când s-a trezit s-a întrebat ce urmări va avea visul în viaţa reală.

Semnificaţia visului: Mura va fi apreciată pentru ideile ei originale şi pentru soluţiile pe care le propune  atât în carieră, cât şi în viaţa personală. Când se aşteaptă mai puţin, Mura va fi avansată  în carieră .

Aduce noroc:
Amuleta ceas de birou.

Prepari brânză în casă? Şansele nu te ocolescVisul: Aurelia, o consecventă colaboratoare, prepara în vis brânză proaspătă în casă. Era foarte încântată că, în final, obţinuse un superb calup de brânzică de casă.

Semnificaţia visului: Este un mesaj pozitiv, dovedit în timp. Când faci brânzică proaspătă în casă, vei avea noroc în afaceri şi, în curând, munca ta va fi răsplătită. Mai mult, persoana care are un astfel de vis va fi susţinută de persoane renumite în domeniul lor de activitate.

Aduce noroc: Amuleta ancoră.

Loading...