Acestea sunt zodiile norocoase ale lunii noiembrie 2016

horoscop-zodii_600_x_400.jpg

zodii favorizate noroc noiembrie horoscop zodiac
Berbecii vor recupera o sumă de bani importantă.
www.clickpentrufemei.ro

Șanse de avansare în carieră, mai mulți bani și o nouă iubire la orizont. Află care sunt zodiile norocoase ale lunii noiembrie 2016.

Berbec

Vei recupera o sumă de bani importantă, de care aveai mare nevoie, mai ales că ai început să-ți faci planuri pentru sărbătorile de iarnă. La locul de muncă vei avea o discuție serioasă cu superiorii tăi, în urma căreia vei lua niște hotărâri care-ți vor influența viitorul.

Leu

Prietenii te vor invita să petreci mai mult timp cu ei, mai ales că în ultimele luni i-ai cam neglijat, fiind ocupată la locul de muncă. A venit momentul să te revanșezi și să le mulțumești pentru răbdarea de care au dat dovadă. Și părinții își vor anunța vizita, așadar se anunță câteva zile pline.

Află dacă te numeri printre zodiile norocoase ale lunii noiembrie 2016 pe clickpentrufemei.ro. 

 

Zilele norocoase din noiembrie pentru fiecare zodie
Zodiile ghinioniste ale lunii noiembrie 2016

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Este binecunoscut faptul că dacă te-ai născut sub un anumit semn zodiacal, acesta îţi influenţează viața, personalitatea şi destinul. Ei bine, zodiacul se află în strânsă legătură şi cu grupa sangvină. Astfel, un Rac cu grupa de sânge AB este diferit de unul cu grupa B.

  • zodii, zodii feminine, capricorn, scorpion, astre, comportament

    În general, te consideri o persoană ușor de influențat sau te știi stăpână pe situație când vine vorba să fii cucerită? Află din clasamentul nostru care sunt zodiile feminine care cedează cel mai greu!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1