2013 va fi anul tau! Primeste gratuit previziunea ta prin Tarot! (P)

Ultima actualizare:

    Talentul Annei de Bretagne este unic în lume
Talentul Annei de Bretagne este unic în lume

Tarotul  (de la “rota” - roată în latină) este un mijloc popular de divinaţie cu ajutorul cărţilor. Fiecare figură este un simbol complex, o imagine ce necesita meditaţie şi înţelegere. În aceste simboluri găsim multe dintre tradiţiile spirituale atât din Occident cât şi din Orient.

Cărţile pot prezice cum va arăta viitorul: dacă veţi fi sănătos sau nu, dacă vă veţi căsători, cum va merge cu banii şi dacă veţi avea parte de evenimente neaşteptate.

Fiecare carte are propria interpretare, însă într-o citire a cărţilor de tarot semnificaţia unei cărţi este influenţată de cartea ce vine înainte şi după. De aceea, numai un cititor cu experienţă în această artă poate interpreta cu exactitate semnificaţia cărţilor.

Anne de Bretagne este ceea ce experţii denumesc”clarvăzători naturali”. Spre deosebire de alţi clarvăzători, ea s-a născut cu harul neobişnuit de a vedea viitorul. Este cu siguranţă una dintre cele mai renumite mediumuri-numerolog din Europa şi  continuă să uimească lumea cu harurile sale.

Nu există nicio îndoială că Anne de Bretagne este înzestrată cu un har unic. Prin intermediul metodelor sale de divinaţie speciale, poate citi viitorul ca într-o carte deschisă şi mai mult poate AJUTA la producerea tuturor evenimentelor benefice şi profitabile înscrise pe linia destinului şi care, din motive necunoscute, nu se întâmplă!

Ea contribuie la realizarea dorinţelor. Rezolvă problemele sentimentale şi financiare. Deşi discretă din fire, presa i-a atribuit numele de „Regina Fericirii”, din moment ce tot ce face pare a fi o Minune a naturii. Aceste haruri excepţionale îi permit să-i AJUTE pe cei şi pe cele care apelează la ea.

Acordaţi-i încrederea dumneavoastră, rugaţi-o să vă rezolve problema gravă şi urgentă, puneţi-o la încercare, cereţi-i să vă realizeze visurile. Cereţi orice şi şansa vă va surâde!

Talentul Annei de Bretagne este unic în lume. Nu vă rămâne decât să-l verificaţi.

Alegeti-va aici gratuit 3 cărţi de tarot şi vă vor spune ce vi se va întâmpla în 2013.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net