Toby, câinele cu două nasuri, salvat de la moarte

cainele_toby.jpg

cainele toby
Câinele Toby a uimit o lume întreagă cu aspectul său deosebit
Foto: Facebook

În timp ce unii oameni s-ar feri de un animal care nu arată normal, câinele Toby a reușit să-i câștige dragostea unui bărbat din California. Toby este un câine special, căci simțul mirosului este, în cazul lui, mult accentuat. Simpaticul patruped s-a născut cu două nasuri.

Toby a avut norocul de a-l întâlni pe Todd Ray, bărbatul care i-a oferit o casă, căci altfel ar fi fost eutanasiat. Proprietarul ciobănescului australian a declarat, citat de Daily Mail: "Toată lumea care îl întâlnește pe Toby îl iubește. Este cel mai dulce câine de pe Pământ."

Deși inițial a fost îngrijorat că Toby ar putea dezvolta boli, stăpânul lui se poate bucura acum de un câine de toată frumusețea, sănătos și jucăyș, ce a împlinit doi ani.

toby.jpg

toby cainele cu doua nasuri
Toby și Todd fac o echipă pe cinste
Foto: Facebook

 

Todd este fascinat de ciudățenii și a făcut din pasiunea lui chiar și o afacere, căci deține un spectacol de creaturi ciudate, pe care îl ține pe plaja Venice din Los Angeles, California. Toby nu este singurul animăluț deosebit pe care îl prezintă lumii în show-urile sale. În prezent, Ray este deținătorul Recordului Mondial în ceea ce privește cel mai mare număr de animale cu două capete.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • sarpe cu doua capete

    Deși ai putea crede că ceea ce vezi este munca unui specialist în editare foto, totul este cât se poate de real. Să vezi un pui de șarpe cu două capete poate fi considerat un eveniment de care ai parte o dată în viață. Asta a considerat și fotograful Jason Talbott, un american care s-a grăbit să realizeze imagini deosebite într-un loc sălbatic din Kansas.

  • caini obiceiuri ciudate

    Toți cei care au de mai mult timp unul sau mai mulți câini, au observat cu siguranță că aceștia au uneori niște obiceiuri greu de explicat. Cu toții am văzut de fapt cum multora le place să se învârtă în jurul cozii, să doarmă încolăciți sau să își facă bucăți jucăriile. Toate aceste obiceiuri au însă o explicație cât se poate de clară.

  • copii caini

    Legătura dintre animale și copii depășește de multe ori capacitatea de înțelegere a celor din jur Așa se face că în Statele Unite ale Americii, în Missouri, un lucru extraordinar se întâmplă la un adăpost de animale.

  • Fac parte din familia noastră, îi iubim ca pe nişte copii, dar nu ştim o mulţime de lucruri despre ei. Cum ar fi faptul că au un simţ al mirosului de 40 de ori mai dezvoltat decât al nostru, că nasul lor este corespondentul amprentelor umane, sau că pot transmite mesaje diferite prin mişcarea cozii.