Poftiţi în orfelinatul necuvântătoarelor!

o122-23-peglob-necuvantatoare-baza-dreapta-3-col-1.jpg

Leo este un pui de focă extrem de timid şi sperios

Cine a spus că şcoala a început doar pentru copii? La Centrul Naţional pentru salvarea animalelor sălbatice, din Alloa, Scoţia, cei mai mici orfani din lume impresionează întreaga planetă.

De la puii de focă abandonaţi sau salvaţi din oceanele agitate şi până la micuţii ciripitori care au rămas fără părinţii lor vrăbiuţe, aici găseşti tot felul de fiinţe.

Zeci de voluntari şi o echipă de medici veterinari îi hrănesc, îi ajută să zboare şi îi doftoricesc atunci când sunt bolnăviori.

Tristeţea pierderii părinţilor este alinată cu duioşie de grija părintească a oamenilor care s-au transformat în mame adoptive.

o222-23-peglob-necuvantatoare-baza-dreapta-3-col-2.jpg

Ţup-ţup a fost salvat dintr-un şanţ şi este alăptat de voluntarii de la Centrul pentru animale sălbatice

 

”Ţup-ţup” este un pui de iepure de câmp rămas orfan şi recuperat mai mult mort decât viu dintr-un şanţ de la marginea drumului.

Leo este un pui de focă total dezorientat, care cere lăptic din trei în trei ore şi apoi cerşeşte mângâieri calde din partea voluntarilor. Un pui de papagal a ajuns la Centru zilele trecute şi era aşa de speriat încât nici nu se atingea de bobiţele de mei, însă dragostea părinţilor adoptivi l-a făcut să îşi revină din şoc, să mănânce şi să primească tratamentul care îl va ajuta ca într-o bună zi să poată zbura liber.

 

Loading...