Apariţia care a băgat spaima în oameni. Un urs polar, liber, la metrou

urs polar.jpg

urs polar metrou londra film
Ursul polar s-a plimbat nestingherit printre călători
Foto: Rexfeatures
Citeste tot despre: 

Oamenii care au circulat, ieri, cu metroul în Londra au avut parte de o surpriză de proporţii. Într-una dintre staţii, pe peron, au dat nas în nas cu un urs polar de peste doi metri înălţime.

Nu cu unul adevărat, ci cu un animal creat de doi experţi în efecte speciale de la Hollywood. Ursul, care a călătorit chiar câteva staţii cu metroul, este o creaţie publicitară pentru o serie TV care va fi difuzată de Sky Atlantic şi care se va numi Fortitude.

După ce s-au convins că ursul nu este periculos, călătorii şi-au făcut poze cu el, l-au admirat de aproape şi l-au mângâiat.

urs polar.jpg

urs polar metrou londra film
Ursul a băgat spaima în pasageri
Foto: Rexfeatures

Ursul polar a fost adus la metroul londonez pentru a promova noua serie a filmului „Fortitude”, filmat în Marea Britanie şi Islanda.

Ursul polar a fost realizat de o echipă specializată în efecte speciale de ultimă generaţie şi a fost mânuit de doi actori păpuşari, care au studiat îndelung felul în care se mişcă acest animal. Spre norocul acestora, cu toate că un urs polar poate atinge 400 de kg, acesta nu cântărea decât 24 de kg.

urs.jpg

urs polar metrou londra film
Ursul s-a familiarizat şi cu scările rulante
Foto: Rexfeatures

Replica ursului polar a fost realizată de o echipă de 19 oameni, care au lucrat timp de 19 săptămâni şi are o înălţime de 2,51 cm, scrie Mashable.

Fortitude este o serie TV britanică, filmată în Alaska şi care îl are ca actor în rolul principal pe Stanley Tucci.

 

Loading...

Citește și