6 tipuri de infidelitate

infidelitate_in_cuplu.jpg

infidelitate cuplu relatie iubire inselat intimitate
Infidelitatea poate ruina orice relație, indiferent de cât de mare este iubirea dintre parteneri, scoțând la iveală faptul că s-a produs o ruptură în interiorul cuplului.
www.clickpentrufemei.ro

Fidelitatea este un angajament reciproc bazat pe respect, intimitate, recunoaștere personală și emoțională, dedicare, interes și îngrijire. Este legătura care dă rezistență și solvabilitate relației de cuplu. Dar infidelitatea? Știai că este de mai multe tipuri?

Infidelitate emoțională

Una dintre cele mai comune și, în același timp, cele mai dramatice tipuri de infidelitate este cea emoțională. Persoana înșelată este conștientă de faptul că cel de lângă ea are o relație cu o altă persoană. Acesta este motivul pentru care multe cupluri se despart. Dar ce se întâmplă dacă partenerul se implică emoțional într-un mod mai intens decât cu persoana de alături? Nu există niciun contact fizic, dar totuși această legătură este bazată pe complicitate, încredere și intimitate.

Infidelitate prin intermediul rețelelor sociale

Acest act este foarte obișnuit în aceste zile, fără îndoială. Relațiile virtuale, de tot felul, oferă un întreg univers în care cineva poate avea una sau mai multe relații, plus cea de acasă. În acest caz nu există contact fizic. Dar schimbul de replici și de imagini se numește tot infidelitate.

Descoperă care sunt cele 6 tipuri de infidelitate pe clickpentrufemei.ro

 

Ce ne împinge spre infidelitate

Infidelitatea, sub lupa specialiştilor

Loading...