Wimbledon 2019: Horia Tecău, eliminat în sferturile de finală după un meci dramatic

tecau-horia-rojer-wimbledon2019_20190708_135451.jpg

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au fost foarte aprope de calificarea în semifinale la Wimbledon 2019
Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au fost foarte aprope de calificarea în semifinale la Wimbledon 2019
Foto: Marian Burlacu, Wimbledon

Programat pe Terenul nr. 2 din Complexul de la All England Lawn Tennis and Croquet Club, acolo unde se disputase și confruntarea dintre Simona Halep și Mihaela Buzărnescu, meciul dintre Horia Tecău & Jean-Julien Rojer (Olanda) și Juan Sebastian Cabal / Robert Farah (Columbia /favoriţi numărul 2) s-a încheiat cu victoria sud-americanilor (6-4, 3-6, 7-6/8, 6-4, 11-9).

Extrem de echilibrată, disputa care a durat patru ore și 32 de minute a avut un final dramatic. Horia și Jean-Julian au irosit cinci mingi de meci, iar adversarii lor au izbutit să câștige întâlnirea fructificând prima ocazie avută. De altfel, deși au beneficiat de 18 mingi de break în tot meciul Tecău și Rojer n-au izbutit să concretizeze decât una. În timp ce rivalii lor au fructificat 3 din 12.
Este de menționat, totodată, că cei patru combatanți se cunoșteau foarte bine. Înainte de dispută, Tecău sublinia faptul că sud-americanii au avut același antrenor ca el și Rojer, motiv pentru care își propunea să le pregătească unele surprize pentru acest meci.  
Favoriți cu numărul 5 la Wimbledon, Horia și Jean-Julien vor împărți premiul total de 67.000 de lire sterline.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1