Vezi ce a declarat Halep înainte de debutul la AO! Are iar probleme medicale

sydney_simona_halep.jpg

sydney tenis simona halep
Simona Halep vrea să obţină la Melbourne primul turneu de mare şlem al carierei
FOTO: Guliver

Simona Halep va intra în focuri la Australian Open marţi dimineaţa, când o va întâlni în primul tur pe chienzoaica Shuai Shang.

Până la partida cu asiatica, românca, cap de serie numărul doi, a început antrenamentele la Melbourne şi a ţinut şi o conferinţă de presă. Simona e optimistă înainte de debutul turneului, dar spune că are din nou ceva probleme de sănătate.  "Cred că acest turneu este deschis oricărui rezultat. Toate jucătoarele din top 10 au șansa de a câștiga.Toate am avut accidentări și nu ne-a fost ușor să ne antrenăm. Eu am venit la acest turneu fără așteptări, mai ales că am jucat doar un turneu anul acesta. Sunt încrezătoare în mine. Vreau doar să joc și să profit de șansa mea. Acum mă simt mai bine și sunt gata de start. Sper să fiu sănătoasă până la finalul turneului. Acum sunt puțin răcită și am probleme de respirație, dar nimic grav. Este doar de la aerul condiționat de aici", a spus Halep la conferința de presă.

Turneul de la Australian Open se va desfășura în perioada 18-31 ianuarie și va fi în direct pe Eurosport.

Loading...

Citește și

  • Ediţia 2016 a Australian Open ar putea rămâne în istoria tenisului românesc datorită Simonei Halep. Ea are şanse foarte mari să triumfe la capătul celor două săptămâni de întreceri şi nu doar pentru că e cap de serie numărul 2. Click! vă prezintă cinci motive pentru care visul nostru, ”Simona Halep campioană de Grand Slam”, poate deveni realitate chiar la Melbourne.

  • Simona Halep, a doua favorită a Australian Open, și-a aflat adversara din primul tur.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1