Uite în ce vilă superbă se relaxează Simona Halep! A început construcția unui hotel

simona_halep.jpg

simona halep
Simona Halep

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cea mai valoroasă sportivă a României are şi o avere pe măsura performanţelor. Simona Halep, care se menţine de ani buni în topul celor mai bune jucătoare de tenis din lume, a strâns doar în acest an 2,8 milioane de euro, iar în total a „sărit” de 16 milioane de euro. De curând, şi-a terminat o vilă de lux în Constanţa şi a început construcţia unui hotel în Mamaia.

Vila cochetă de pe o stradă liniştită din Constanţa atrage toate privirile. Unde mai pui că în faţa ei sunt parcate numai limuzine una şi una, care valorează peste 300.000 de euro. E şi normal, spun cunoscătorii. Vila este a Simonei Halep, sportiva care ne-a făcut să ne îndrăgostim de tenis şi să tremurăm la fiecare meci important. 

vila787.jpg

Vila Simonei Halep, extrem de cochetă, este într-o zonă liniştită a Constanţei

 

Familia Simonei a început lucrările la superba vilă încă de acum doi ani. Construcţia avea ca termen de finalizare luna august a acestui an, însă muncitorii s-au mişcat repede: construcţia, care are demisol, parter şi un etaj, plus o curte generoasă, este deja gata. Conform experţilor imobiliari, vila situată în apropierea casei părinteşti este estimată la circa 500.000 de euro.

cazino4324.jpg

Cea mai nouă maşină primită de Simona: un Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet

 

A doua jucătoare a lumii în acest moment, Simona a declarat de fiecare dată că visul ei este să locuiască alături de familia ei, acolo unde se simte mereu foarte bine şi în siguranţă şi această casă pare a fi locuinţa visurilor ei din acest punct de vedere. 

hotel_mamaia_simona_halep.jpg

hotel mamaia simona halep
Acesta este blocul din Mamaia

 

Aceasta nu e singura clădire pe care Simona Halep a construit-o în Constanţa în ultima perioadă. Ea a înălţat deja un imobil cu două etaje chiar lângă casa părinţilor şi o vilă cu un aspect foarte modern,  situată undeva în preajma Delfinariului din oraşul de la malul mării. 

 

Şi asta nu e tot. Cunoscătorii spun că familia Halep construieşte în acest moment şi un hotel în Mamaia, foarte aproape de plajă, semn clar că investiţiile în imobiliare sunt preferatele sportivei. Blocul are apartamente cu două şi trei camere, iar la ultimul etaj, şapte, este un penthouse cu o terasă pe măsură. Surse din zonă spun că lucrările se desfăşoară în ritm alert, iar lucrarea ar putea fi gata până în toamnă. 

Poate deveni numărul 1 la Bucureşti

wimbledon76876.jpg

La Wimbledon s-a oprit în sferturile de finală

 

Simona Halep refuzase participarea la BRD Open, care începe luni, dar se poate răzgândi din cauza şansei imense care s-a ivit. Simona Halep, 25 de ani, putea să ajungă numărul 1 WTA dacă o învingea pe Johann Konta la Wimbledon, dar mai are o şansă dacă vine la BRD Bucharest Open şi îl câştigă, ca anul trecut. Deşi anunţase că nu va participa, noua posibilitate îi surâde! Între ea şi Karolina Pliskova, proaspătul lider, sunt doar 185 de puncte, iar pentru un nou success la Arenele BNR ar primi 250. Suficient ca s-o depăşească pe cehoaică, mai ales că aceasta nu va adăuga nimic la zestrea ei, pentru că a refuzat să joace la Gstaad, turneu disputat în paralel cu cel de la Bucureşti. Pentru Halep ar însemna atingerea visului de-o viaţă din a patra încercare, lucru care n-ar mai face atât de dureroase cele trei rateuri din ultima lună, înregistrate la Roland Garros, Eastbourne şi Wimbledon, unde a fost la doar un meci de locul 1  WTA. 

answear.ro%20

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5