Tecău l-a învins pe liderul mondial, Andy Murray!

horia tecau

horia tecau
Tecău şi Frnuză au anulat deznodământul pentru azi, dar Dominic Thiem a fost prea bun şi a închis totul la 3-1 pentru gazde
foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Horia Tecău s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu, la Indian Wells. El şi partenerul Jean-Julien Rojer au învins, în turul doi, cu scorul de 6-4, 6-3, după o oră şi şapte minute, cuplul britanic Daniel Evans/Andy Murray, cel din urmă fiind liderul clasamentului mondial.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda) s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de 1000 de puncte de la Indian Wells (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 7.913.405 dolari.

Ei au trecut de cuplul britanic Daniel Evans/Andy Murray.

În sferturile de finală, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor întâlni perechea Jamie Murray/Bruno Soares (Marea Britanie/Brazilia), cap de serie numărul 4, care a trecut, cu scorul de 7-6 (3), 6-3, de cuplul Treat Huey/Max Mirnîi (Filipine/Belarus).

Pentru calificarea în sferturi de finală la Indian Wells, Tecău şi Rojer vor primi câte 180 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 48.010 dolari.

Anul trecut, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au fost eliminaţi în primul tur la Indian Wells.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Loading...

Citește și

  • Horia Tecău a început cum nu se poate mai bine luna martie. Tenismenul român, alături de olandezul Jean-Julien Rojer, s-a impus la turneul de la Dubai, unul dotat cu premii de peste două milioane de dolari. Ei se află la primul turneu câştigat în acest an, cei doi mai având în palmares 12 succese în circuitul ATP.

  • Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul unu, s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Sofia, dotat cu premii în valoare totală de 540.310 euro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1