Sorana Cîrstea, prima româncă înscrisă la turneul virtual de la Madrid

Ultima actualizare:

    Sorana Cirstea, alături de toți sportivii care vor participa la turneul virtual de la Madrid
Sorana Cirstea, alături de toți sportivii care vor participa la turneul virtual de la Madrid

Sorana Cîrstea este prima jucătoare din România care și-a anunțat participarea la turneul virtual de tenis de la Madrid. Nu e o surpriză, având în legăturile sentimentale pe care le are cu turneul.

Sorana Cîrstea a confirmat participarea la turneul turneul virtual de tenis care va avea loc în perioada 27-30 aprilie. ”Sunt foarte fericită că voi concura la Mutua Madrid Open Virtual Pro. Este un concept interesant şi o premieră mondială în tenisul mondial. Ştiu că această competiţie va fi acerbă, pentru că toţi vrem să ne demonstrăm abilităţile. Este o combinaţie minunată care amestecă tenisul virtual şi solidaritatea în aceste vremuri dificile. Va fi foarte distractiv. Urmăriţi-mă. Felicitări Mutua Madrid Open”, este mesajul oficial al Soranei.

Ea nu avea cum să lipsească de la competiția patronată de Ion Țiriac, având în vedere că este iubita lui fiului acestuia, Ion Ion Țiriac, iar turneul are nevoie de toate vedetele posibile. Alături de ea, în competiția feminină s-au mai înscris până acum Elina Svitolina, Belinda Bencic, Kiki Bertens, Angelique Kerber, Madison Keys, Kristina Mladenovic, Carla Suarez Navarro, Victoria Azarenka, Johanna Konta, Fiona Ferro și Eugenie Bouchard. Pentru completarea tabloului mai trebuie anunțate încă patru nume.

La masculin, numele sunt chiar și mai strălucitoare: Rafael Nadal, Andy Murray, Alexander Zverev, Gael Monfils, David Goffin, Fabio Fognini, Diego Schwartzman, Karen Hacianov, John Isner, Lucas Pouille, David Ferrer și Frances Tiafoe.

Meciurile vor avea loc de-a lungul a patru zile, urmând ca partidele să se dispute prin intermediul jocului video Tennis World Tour, în sistem eliminatoriu. Fiecare sportiv va juca de acasă, din fața televizorului. ”Turneul va beneficia de o donaţie de 150.000 de euro pentru cele două tablouri (ATP şi WTA), iar învingătorii vor decide apoi ce parte vor oferi jucătorilor şi jucătoarelor cu cele mai mari probleme economice”, au anunțat organizatorii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net