Simona Halep, traseu infernal la Sydney

simona_halep_foto.jpg

Simona Halep
Simona Halep
Foto: Guliver/ GettyImages
Citeste tot despre: 

Simona Halep, liderul WTA, și-a aflat potențialele adversare din drumul spre potențialul titlu al turneului WTA de la Sydney.

Simona Halep a ajuns de două zile la Sydney, iar sâmbătă a aflat și ceva lucruri concrete despre primul ei turneu al sezonului. Și-a aflat traseul spre finală. Calificată direct în turul secund, Simona va juca în primul meci din 2019 contra învingătoarei partidei dintre Ashleigh Barty și Jelena Ostapenko. După cum au mers lucrurile în acest debut de an, probabil că adversara româncei va fi Barty, Ostapenko câștigând doar două game-uri în fața Monicăi Niculescu în primul tur de la Shenzhen. În sferturile de finală, Halep ar putea juca împotriva cehoaicei Karolina Pliskova, iar în semifinale cu Sloane Stephens. Evident, dacă se respectă calculele hârtiei. Pe cealaltă jumătate de tablou sunt Angelique Kerber sau Petra Kvitova.

Simona Halep a jucat în semifinalele ediției Sydney 2016

Simona Halep se află la a treia participare la turneul WTA de la Sydney. Ea a mai jucat la acestă competiţie în 2014 şi 2016. La prima participare, jucătoarea română nu a trecut de primul tur, iar la cea de-a doua a ajuns în semifinale.

Loading...