Meciul Simona Halep - Svetlana Kuzneţova LIVE

Ultima actualizare:
Tabloul semifinalelor de la Sydney Open
Tabloul semifinalelor de la Sydney Open

Semifinalele feminine de la Sydney Open dintre Simona Halep - Svetlana Kuzneţova şi B. Bencic - M. Puig au început cu întârziere, din cauza ploii, după care s-au oprit definitiv. Întreg programul a fost afectat, inclusiv jocurile românilor Florin Mergea și Raluca Olaru, de la dublu.

UPDATE, ora 13.30. S-a decis şi reluarea meciului dintre Simona Halep şi Svetlana Kuzneţova: mâine de la 4.00 dimineaţa, ora României. Finala se va juca de la 10.30, ora României.

UPDATE, ora 13.20. Meciul s-a amânat pentru mâine, dar nu s-a stabilit încă ora. În acest moment la Sydney plouă torenţial.

UPDATE, ora 12.19. Ploaia a început din nou. Jocul s-a oprit, iar sportivele au intrat la cabine.

UPDATE, ora 12.16. Halep a preluat conducerea, 5-4.

UPDATE, ora 12.13. Scorul este 4-4. Simona a recuperat repede handicapul de pe tabelă.

UPDATE, ora 12.10. Partida s-a reluat. Ploaia a încetat, organizatorii au şters suprafaţa de joc cu prosoape, iar sportivele au reînceput disputa. 

UPDATE, ora 12.04. Meciul a fost oprit din cauza ploii, partida fiind suspendată la scorul de 4-3 (30-15). Unii spectatori au părăsit grăbiţi arena, alţii au preferat să se acopere cu pelerine şi să aştepte reluarea jocului. 

UPDATE, ora 12.00. Svetlana Kuzneţova a condus cu 4-2, dar Simona a reuşit să reducă din diferenţă. Scorul este 4-3.

UPDATE, ora 11.53. Simona e condusă cu 3-2. Sportiva noastră a avut o ieşire nervoasă şi a lovit de mai multe ori cu racheta în pământ.

UPDATE, ora 11.50. Kuzneţova a egalat situaţia pe tabelă. Scorul e 2-2, în primul set.

UPDATE, ora 11.36. Ploaia s-a oprit şi meciul a început. Kuzneţova a câştigat prima minge a partidei şi primul game. Simona e condusă cu 1-0. SCORUL este 2-1 pentru Halep.

UPDATE, ora 10.10. Ploaia continuă la Sydney. Ea s-a oprit pentru vreo 10 minute, exact cât a durat să fie șters terenul și să iasă băieții la încălzire, dar a reînceput. Probabil că meciul Simonei, dacă va începe, nu se va disputa mai devreme de ora 11.00, ora României, și asta în cel mai bun caz. In Australia este ora 19.10.

UPDATE ora 9.10. Inițial, ploaia s-a oprit pentru a permite disputarea unor seturi, însă partida care ne interesa în mod deosebit, cea dintre Simona Halep și Svetlana Kuznetsova, nu a început. Cele două ar trebui să intre pe arena Ken Rosewall imediat după terminarea partidei dintre Dolgopolov si Dimitrov, întreruptă de ploaie la scorul de 4-2 în decisiv.

Rămâi pe Click! pentru a fi la curent cu desfăşurarea meciurilor în care sunt implicaţi sportivii români.

Ora. 7.30. Pe arena centrală , acolo unde va juca Simona, au intrat Dolgopolov și Dimitrov pentru a-și termina meciul. Dolgopolov a luat primul set cu 6-4.


    Tabloul semifinalelor de la Sydney OpenFoto Twitter/WTA
Tabloul semifinalelor de la Sydney OpenFoto Twitter/WTA
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net