Simona Halep a strălucit la petrecerea jucătoarelor

simona_halep_players_party_sydney_1.jpg

simona halep players party sydney
Simona Halep la petrecerea jucatoarelor de la Sydney
FOTO: Guliver/ GettyImage

Simona Halep a avut duminică o zi foarte plină. Pe lângă antrenamente, ea a jucat tenis cu copiii, după care, seara, a mers la petrecerea jucătoarelor. Românca va debuta în competiţie marţi.

Nu există zi în care Simona Halep, principala favorită a turneului de la Sydney, să nu aibă o acţiune programată de organizatori. Ieri, de exemplu, ea a fost în prim plan de trei ori. După ce, dimineaţă, a susţinut o conferinţă de presă, la prânz s-a jucat cu copiii. Mare iubitoare a celor mici, Simona a jucat tenis cu ei, dar şi cu personaje din desenele animate, totul făcându-i o plăcere deosebită, ea fiind recunoscută drept o mare iubitoare de copii. Simona nu a fost singura vedetă prezentă la această acţiune, ea avându-l alături pe bulgarul Grigor Dimitrov, dar şi trei jucători de fotbal australian, de la echipa locală, Sydney Giants.

Apoi, după un antrenament efectuat după-amiaza sub supravegherea antrenorului australian Darrn Cahill, Simona a îmbrăcat ţinuta special pregătită pentru a participa la petrecerea jucătoarelor: o rochie albă, fără mâneci, accesorizată cu o eşarfă care se asorta cu pantofii albaştri.

De azi, Simona va intra în linie dreaptă pentru debutul în noul sezon. Ea va juca, cel  mai probabil marţi, contra franţuzoaicei Caroline Garcia, care a eliminat-o ieri pe compatrioata ei, Kristina Mladenovic. Va fi prima întâlnire directă între cele două jucătoare.

simona_halep_players_party_sydney.jpg

simona halep players party sydney
Simona Halep la petrecerea jucatoarelor de la Sydney
FOTO: Guliver/ GettyImage

desene_animate_simona_halep.jpg

simona halep sydney tenis dimitrov
Simona Halep si Grigor Dimitrov au jucat tenis cu Testoasele Ninja
FOTO: Twitter
Loading...

Citește și