Simona Halep s-a retras și de la Wimbledon

simona_halep_meci_madrid.jpg

Simona Halep
Simona Halep
FOTO: EPA

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Simona Halep nu-și va apăra trofeul de la Wimbledon în acest an. Ea s-a retras înaintea tragerii la sorți.

Așa cum Click! v-a anunțat încă din primele zile de după accidentare - AICI vedeți materialul respectiv - Simona Halep nu a putut juca la Wimbledon.

Ocupanta locului 3 mondial şi deţinătoarea trofeului, şi-a anunţat, vineri, retragerea. Sportiva a afirmat, într-o postare pe Instagram, că nu este complet refăcută în urma accidentării la picior.

"Cu tristeţe vă anunţ că mă retrag de la acestă ediţie a turneului de la Wimbledon deoarece nu m-am putut recupera complet după accidentarea la gambă. Am dat totul pentru a putea juca la Wimbledon. Acum doi ani am trăit momente speciale aici. Eram entuziasmată şi onorată să revin pe teren ca deţinătoare a trofeului. Din păcate, corpul meu nu a cooperat şi trebuie să amân revenirea la Wimbledon pentru anul următor. Vă spun sincer că sunt foarte dezamăgită şi supărată din cauza acestei situaţii. Această perioadă a fost dificilă pentru mine, să ratezi două turnee majore reprezintă o provocare atât din punct de vedere fizic, cât şi mental. Vom vedea ce ne rezervă viitorul, dar sper că această încercare mă va face mai puternică atât ca om, cât şi ca sportiv. Mulţumesc tuturor celor de la Wimbledon pentru înţelegere şi pentru sprijin”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Astfel, România rămâne cu doar cinci jucătoare direct acceptate pe tabloul principal: Patricia Țig, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu și Ana Bogdan.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5