Simona Halep, restart în Arabia

16-sport-dum-halep-7364236-mediafax_foto-dan_horia_tautan.jpg

Simona este numărul 3 WTA
Foto: Mediafax
Citeste tot despre: 

Simona Halep ne-a ameninţat cu un 2016 de senzaţie, în care să-şi treacă în palmares primul ei turneu de mare şlem. După două luni şi jumătate, lucrurile i-au ieşit însă mai prost decât în anii când a tăcut şi a făcut, iar acum are nevoie de un nou început.

Constănţeanca anunţase că din cauza unor probleme medicale nu va putea juca la turneele majore care urmează după Australian Open, dar s-a răzgândit. Numărul 3 WTA a înţeles că dacă nu-şi va apăra punctele se va prăbuşi total în clasament şi va pierde nu doar din notorietate şi din respectul celorlalţi, ci şi foarte mulţi bani. Astfel, Halep e de sâmbătă (13 februarie) în Emiratele Arabe Unite, unde marţi (16 februarie) va juca direct în turul al doilea al turneului de la Dubai, al cărei deţinătoare încă este.

Simona speră să repete performanţa din 2015, când a trecut în ultimul act de Karolina Pliskova, doar că acum lucrurile sunt mai complicate. Serena Williams, absentă în 2015 la Dubai, e acum pe tablou ca favorită 1. Imediat după încheierea turneului din Emirate, la 21 februarie, Halep va merge în Qatar, pentru turneul Premier 5 de la Doha, câştigat în 2014. De la ambele, românca aşteaptă dacă nu neapărat trofeul cel mare, măcar un restart de care pare că are foarte mare nevoie. „Nu ştiu ce voi face, dar mă bucur că sunt sănătoasă şi că pot juca. Am câştigat ambele turnee şi de aceea sunt speciale. Mă simt bine acolo, atmosfera este plăcută, relaxată. Poate fac un rezultat maxim”, a declarat Halep la plecare.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1