Simona Halep poate reveni pe locul 3 în lume! Care este condiția?

Ultima actualizare:

    16 februarie 2014, Doha
16 februarie 2014, Doha

Simona Halep a început săptămâna pe locul 4 în clasamentul mondial, dar această absență a ei de pe podiumul ierarhiei ar putea dura doar o săptămână, deoarece la finalul turneului de la Doha ar putea reveni pe locul 3.

Calculele sunt simple: pentru a ajunge din nou pe podiumul clasamentului mondial, ea trebuie să câștige titlul la Doha, Un turneu pe care îl cunoaște și îi e chiar drag, având în vedere că în urmă cu doi ani a ridicat deasupra capului șoimul aurit cu care este premiată campioana. Dacă va reuși acest lucru, o va depăși pe Agnieszka Radwanska în ierarhia mondială. De altfel, Simona și Agnieszka ar urma să se întâlnească în semifinale, deci am avea o adevărată finală pentru locul 3.

Pentru că trebuie să analizăm și situația nefericită în care ar putea cădea pe locul 5, trebuie spus că acest lucru ar fi posibil doar dacă Garbine Muguruza ar realiza un rezultat mai bun decât Simona Halep. În acest moment, în clasamentul live, românca are un avans de 4 puncte în fața ibericei: 4.750, față de 4.746. AICI puteți vedea ce locuri ocupă româncele în clasamentul mondial WTA publicat luni.

Direct calificată în turul secund al turneului de la Doha, Simona Halep își va afla azi adversara, care va fi decisă după disputarea meciului dintre Elena Vesnina și Caroline Garcia. Meciul de debut al Simonei va avea loc probabil marți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net