Simona Halep, petrecere cu prietenii după victoria de la Roland Garros 2018

petrecere_simona_halep.jpg

Simona Halep, alaturi de invitati, la petrecerea de dupa cucerirea titlului la Roland Garros 2018
Simona Halep, alaturi de invitati, la petrecerea de dupa cucerirea titlului la Roland Garros 2018
FOTO: Instagram

Simona Halep, campioana de la Roland Garros 2018, a sărbătorit miercuri seara, alături de prietenii din România, primul titlu de Grand Slam din carieră.

La petrecerea care a avut loc la un club situat în nordul Bucureştiului, au paricipat prietenii din lumea tenisului, dar şi cei din lumea artistică. Din lumea sportului au participat, printre alţii, Horia Tecău, Andrei Pavel, Adrian Marcu, Florin Segărceanu, Alina Tecşor sau Daniel Dobre, iar dintre cei cunoscţi în lumea artistică s-au aflat acolo printre invitaţi Marius Manole sau Andi Moisescu.

Evident, nu aveau cum să lipsească prietenii apropiaţi Cosmin Hodor şi Irina Antonie, dar nici fratele şi cumnata Simonei, de care campioana noastră este foarte apropiată.

Punctul culminant al petrecerii care a ţinut câteva ore a fost tortul cu artificii primit din partea patronilor clubului în semn de mulţumire pentru extraordinara performanţă realizată de jucătoarea noastră.

Pentru Simona Halep, seara de miercuri a fost prima în care s-a putut nu a mai avut nici un fel de obligaţii şi s-a putut relaxa alături de prieteni după cele două săptămâni de la Roland Garros, încheiate cu cucerirea primului titlu de Grand Slam din carieră. Sâmbătă, Simona a învins-o în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1 pe americanca Sloane Stephens. În urma acstui rezultat, Simona şi-a păstrat primul loc în clasamentul mondial WTA, dar a obţinut şi cel mai mare cec din carieră, 2,7 milioane de dolari.

petrecere_simona_halep_tecau_andrei_pavel.jpg

Simona Halep, alaturi de Andrei Pavel si Horia Horia Tecau
Simona Halep, alaturi de Andrei Pavel si Horia Horia Tecau
FOTO: Instagram
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1