Simona Halep le-a povestit englezilor despre operația de mișcorare a sânilor din 2009

simona_halep_trofeu_wimbledon_2019.jpg

Simona Halep, cu trofeul cucerit în 2019, la Wimbledon
Simona Halep, cu trofeul cucerit în 2019, la Wimbledon
FOTO: Guliver/ Gettyimages

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Simona Halep e principala atracție a ziariștilor britanici înaintea startului turneului de la Wimbledon. Deținătoare a trofeului, ea a fosta asaltată de cereri de interviuri venite din partea marilor publicații din Insulă. Pentru ”Daily Mail” a povestit cum elicopterele au ajutat-o să o învingă pe Serena Williams (6-2, 6-2) în finala din 2019, dar și multe alte lucruri,.

Despre cum au ajutat-o elicopterele să se concentreze pentru finală. ”Nu eram atât de agitată, deşi sunt o persoană nervoasă. Am fost foarte relaxată în acea dimineaţă. Am petrecut mult timp uitându-mă doar pe fereastră, la elicopterele care aterizau, pe heliport. E ciudat, dar mi-a limpezit mintea şi m-a ajutat să uit de ceea ce urma. Am jucat meciul perfect. A fost cea mai frumoasă zi din viaţa mea”. 

Despre operația de micșorare a sânilor: ”În 2009 am făcut operaţia pe care trebuia să o fac pentru tenisul meu. Apoi, după aceea, în 2010, nu am fost încrezătoare în jocul meu, atitudinea mea a fost prea negativă şi nu am crezut că pot ajunge în vârf. Aşa că a trebuit să am o mulțime de experiențe înainte să cred că pot învinge jucătoare de top. Am avut nevoie de timp pentru a avea senzaţia că sunt suficient de bună. Situaţia s-a schimbat cu adevărat la Roma, la Open-ul Italiei din 2013, unde am ajuns în semifinale şi am început să cred”. 

Despre Gică Hagi: ”L-am întâlnit prima dată când aveam nouă ani. Am cerut o poză cu el. El a fost modelul meu sportiv, felul în care juca şi modul în care se antrena. Era foarte strict şi profesionist şi foarte pasionat de ceea ce face. Este frumos pentru că atunci când am devenit profesionistă am devenit prieteni adevăraţi şi întotdeauna îmi place să îi împărtăşesc câteva sentimente şi să mă bazez pe experienţa lui. Ştie atât de multe despre sport, de fapt iubeşte tenisul şi ştie să joace. Am luat cina şi am vorbit. Îl pot numi prieten, la fel ca pe Nadia Comăneci”. 

Despre jocul pe iarbă: ”Simt că mă mişc mai sigur pe iarbă, nu mai este aşa de alunecoasă cum era. Dezvoltarea serviciului slice m-a ajutat foarte mult şi faptul că altele nu vin atât de mult la fileu, jocul nu se mai termină atât de repede. Înainte, nu eram atât de confortabilă pentru că nu mă simţeam stabilă pe picioare. Acum am avut rezultate destul de bune acolo şi în 2019 a fost cea mai bună conexiune. Mă simt foarte confortabil la Londra. Are multe tipuri de oameni diferiţi, istoria. Când merg într-un oraș îmi place să mă plimb pe străzi, în parc, să ies. Vremea poate fi cam dură, dar oamenii sunt relaxaţi, ceea ce mă face să mă simt bine. Va fi diferit anul acesta, dar fiecare an este diferit”.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5