Simona Halep l-a scos la bere pe Darren Cahill la un restaurant din București. Imagini inedite

Ultima actualizare:
Simona Halep, pregătită pentru a-și petrece seara la restaurant, în compania lui Darren Cahill
Simona Halep, pregătită pentru a-și petrece seara la restaurant, în compania lui Darren Cahill

Darren Cahill se află zilele acestea în România pentru a participa la evenimentul Sports Festival de la Cluj, iar Simona Halep se dovedește a fi gazda perfectă pentru fostul ei antrenor. După o zi în care s-au antrenat împreună la Stejarii Country Club, ca-n vremurile bune, Simona l-a scos pe Darren la o bere rece la o terasă din nordul Bucureștiului.

Simona Halep (27 de ani) și Darren Cahill (53 de ani) nu mai colaborează profesional de la sfârșitul anului trecut, dar prietenia dintre cei doi pare să fie pe termen lung. Ori de câte ori se întâlnesc, parcă se schimbă aerul în jurul lor, se lasă cu zâmbete, multe glume împărtășite cu fanii pe rețelele sociale și se consumă bere, băutura preferată a antrenorului australian.

Cahill a aterizat miercuri în Capitală, a schimbat câteva mingi spectaculoase cu Simona și cu noul ei antrenor, Daniel Dobre, pe unul din terenurile de la Stejarii, a făcut un filmuleț amuzant despre evenimentul sportiv la care va participa sâmbătă și a încheiat ziua cu o bere rece la terasa unui restaurant din zona Parcului Herăstrău.


    Simona Halep, pregătită pentru a-și petrece seara la restaurant, în compania lui Darren Cahillfoto: Instagram/Simona Halep
Simona Halep, pregătită pentru a-și petrece seara la restaurant, în compania lui Darren Cahillfoto: Instagram/Simona Halep

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi la restaurant, în timp ce se întrețineau destinși cu Daniel Dobre, Teo Cercel, preparatorul fizic al fostului număr 1 WTA, și dr. Dana Safta, prietena de suflet a Simonei, parte din echipa sportivei, un medic care a mai lucrat de-a lungul timpului și cu Virginia Ruzici și Ion Țiriac.

Simona Halep, cu o geantă de 6.500 de euro

Îmbrăcată în pantaloni scurți din denim și o bluză albă cu mâneci lungi, Simona a ales un accesoriu scump pentru această ieșire la bere: o geantă Hermes, modelul Birkin, dimensiuni mici, cu mânerul înfășurat într-o eșarfă colorată, perfect asortată cu espadrilele de la același brand. Dacă espadrilele Hermes Tenerife costă 480 de euro, pentru geantă, Simona a scos din buzunar cel puțin 6.500 de euro. O sumă uriașă pentru muritorii de rând, dar un lux accesibil pentru jucătoarea aflată pe poziția a cincea într-un top al celor mai bogate tenismene din toate timpurile (un top care are în vedere câștigurile obținute exclusiv din premiile de la turnee).

Darren Cahill, antrenorul care a ajutat-o pe Simona să câștige primul trofeu de Grand Slam

Darren Cahill a antrenat-o pe Simona Halep în perioada 2016-2018 și a ajutat-o pe jucătoarea din Constanța să câștige primul ei turneu de Grand Slam, după ce a pierdut trei finale, în 2014 (Roland Garros), 2017 (Roland Garros) și 2018 (Australian Open). Simona a câștigat turneul de la Paris anul trecut, la zece ani după ce triumfase în competiția junioarelor din capitala Franței și la 40 de ani după victoria Virginiei Ruzici.  

Cahill a declarat în numeroase rânduri că aceasta a fost cea mai bună perioadă din cariera lui de antrenor și că Simona a fost ”adoptată” de familia lui din Australia. Într-un interviu recent pentru The New Yorker, Cahill a mărturisit că fiica sa, Tahlia, a plâns în momentul în care a aflat că tatăl ei nu va mai fi antrenorul Simonei.

La rândul ei, Simona s-a adaptat greu situației de a nu-l mai avea pe Cahill alături la antrenamente și în tribune, la meciurile oficiale. Antrenată în acest moment de Daniel Dobre, un tehnician cu care a mai colaborat inclusiv în perioada în care era pregătită de Cahill, sportiva noastră a recunoscut că ține în continuare legătura cu australianul și că îi mai cere sfatul atunci când are nevoie de ajutor.

Citește și:

Simona Halep bagă 500.000 € în hotelul de la munte

Simona Halep, dărâmată după Fed Cup: ”Emoțional, sunt destul de stoarsă”

Simona Halep, pe locul 8 în clasamentul WTA

După eliminarea de la Roland Garros, în faza sferturilor de finală, Simona a coborât pe locul 8 în clasamentul WTA, însă jucătoarea din Constanța este, în acest moment, cea mai constantă din circuitul feminin. Simo este din 2014 în primele zece jucătoare ale lumii și a terminat doi ani la rând pe primul loc al ierarhiei (2017 și 2018). Halep are toate șansele să doboare anul acesta un record deținut în acest moment de Venus Williams, cu cele mai multe săptămâni petrecute în top 10 WTA. Simona a adunat 280 de săptămâni consecutive în acest top, în vreme ce Venus are 293 de săptămâni consecutive în top 10, între 1998 și 2003.

Sports Festival - patru zile pentru 40 de sporturi

Sports Festival, un eveniment desfășurat la Cluj în perioada 13-16 iunie, este un mix între sport, divertisment, educație, competiție și distracție, care încearcă să-i convingă pe oameni să facă mai multă mișcare. Cei interesați pot descoperi peste 40 de sporturi în cele patru zile de festival. Mai mult, au ocazia de a cunoaște și de a vedea la lucru nume mari din domeniu.

Simona Halep va face echipa cu Marius Copil sâmbătă, într-un meci demonstrativ. Adversari le vor fi două nume mari din lumea tenisului mondial - Daniela Hantuchova şi Fabio Fognini.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net