O bombă sexy va juca la Cluj contra Simonei Halep

hantuchova_daniela.jpg

Daniela Hantuchova
Daniela Hantuchova
FOTO: Instagram

O veste de ultimă oră vine de la Cluj, acolo unde Simona Halep nu va mai juca demonstrativul de sâmbătă împotriva Flaviei Pennetta, ci împotriva slovacei Daniela Hantuchova.

Italianca Flavia Pennetta a anunțat că s-a accidentat la un antrenament înaintea sosirii la Cluj-Napoca, pentru meciul demonstrativ cu Simona Halep, de la Sports Festival, așa că locul ei a fost luat de o altă fostă jucătoare de top, slovaca Daniela Hantuchova. Comunicatul oficial sună cam așa: ”Din cauza unei accidentări suferite în timpul unui antrenament pentru meciul demonstrativ din 15 iunie, organizat la Cluj-Napoca, Flavia Pennetta va fi înlocuită. Sports Festival aduce o altă mare jucătoare în terenul amenajat pe BT Arena: Daniela Hantuchová. Campioana din Slovacia a ocupat în 2003 locul cinci la nivel mondial şi a câştigat şapte turnee WTA”. Ceea ce nu spune această informare este că slovaca ajunsă acum la 36 de ani a fost, ani la rând, considerată una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis din circuit. Cu o alură de fotomodel, ea are o înălțime de 1.81 m și a fost, până la retragerea survenită în 2017 tenismena cu cele mai lungi picioare din circuit. Nici nu avea cum să fie altfel, având în vedere că măsoară 1.10 m.  

Meciul demonstrativ de tenis dintre Simona Halep, Marius Copil, Fabio Fognini şi Daniela Hantuchová are loc sâmbătă, de la ora 17.30, la BT Arena. În sală se va afla şi australianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep. Antrenorul va susţine în aceeași zi un masterclass, ”The art of coaching”, la care accesul se va face doar pe bază de invitaţie.

daniela_hantuchova.jpg

Daniela Hantuchova avea cele mai lungi picioare din circuitul WTA
Daniela Hantuchova avea cele mai lungi picioare din circuitul WTA
FOTO: Instagram
Loading...