Simona Halep bagă 500.000 € în hotelul de la munte

h14-actu-1.jpg

Simona Halep, în prezent numărul 2 în clasamentul WTA, a câștigat din tenis peste 25 de milioane de euro

Simona Halep calcă pe urmele lui Ion Ţiriac! Jucătoarea de tenis care mai bine de un an a fost în fruntea clasamentului mondial nu se lasă mai prejos nici când vine vorba de afaceri. Sportiva mizează pe domeniul imobiliar şi turism, iar banii pe care îi câştigă din tenis şi contractele de publicitate îi investeşte “cu cap”, după cum spun experţii evaluatori.

Hotelul Drachenhaus din Poiana Braşov, clasificat la 4 stele, a fost achiziţionat de Simona Halep în urmă cu un an şi jumătate. Peste 20.000 de turişti i-au trecut pragul, ceea ce pentru o unitate cu 24 camere este enorm.

Pe site-urile cu profil turistic, Drachenhaus este cotat cu note mai mari de 9, iar mediul de afaceri l-a notat cu 9,4. Sportiva are planuri de investiţii şi în continuare: vrea să reamenajeze hotelul de la intrarea în Poiana Braşov, pentru care a pregătit o investiţie de 500.000 de euro.

h24-actu-2.jpg

Asa arată acum hotelul Drachenhaus din Poiana Brașov

Un arhitect constănţean va conduce, începând cu 1 aprilie, lucrările care vor da un nou aspect  proprietăţii fostului număr 1 mondial. Pe întreaga durată a amenajărilor activitatea hotelului va fi suspendată.

Clienţii care aveau deja rezervări după data de 1 aprilie au fost transferaţi la celelalte două unităţi  hoteliere Drachenhaus, din centrul istoric al Braşovului. Momentan, hotelul Simonei Halep are 24 de camere, un apartament, o saună, restaurant şi un bar. Arhitectul constănţean ia în calcul şi extinderea hotelului cu încă un etaj.

h34-actu-3.jpg

Asa arată acum hotelul Drachenhaus din Poiana Brașov

Se pare că lanţul hotelier Drachenhaus investeşte şi pe litoralul românesc începând din acest sezon estival, prin achiziţionarea unei locaţii specifice vamaioţilor.

Un resort de tip hobbit-home, o premieră pentru litoralul românesc, ar putea fi amenajat tot la Vama Veche sub egida Drachenhaus. Omul de afaceri braşovean Toth Edomer, cel care administrează -reţeaua hotelieră, nu a dorit să facă nici un comentariu referitor la investiţiile Simonei Halep.

h44-actu-4.jpg

Simona deţine un bloc în nordul stațiunii Mamaia

Să vrea oare Simona Halep să se extindă pe întreg litoralul românesc? Ce-i drept, proprietăţile în turism aduc cei mai mulţi bani, iarna la munte şi vara la mare. Vilele şi blocul familiei Halep din Mamaia sunt  foarte solicitate în timpul sezonului estival. Rezervările se fac, şi aici, cu cel puţin jumătate de an înainte.

Loading...