Simona Halep joacă în sferturi cu Anisimova de la ora 15.00

simona_halep_1.jpg

Simona Halep la Roland Garros 2019
Simona Halep la Roland Garros 2019
FOTO: EPA
Citeste tot despre: 

Simona Halep va ataca, joi după-amiază, a treia calificare consecutivă în semifinalele turneului de la Roland Garros. Ea va juca în sferturi contra adolescentei americane Amanda Anisimova, care este cu 10 ani mai tânără decât românca.

Partida dintre Simona Halep și Amanda Anisimova va avea loc joi, de la ora 15.00, fiind prima de pe terenul central Philippe Chatrier. Toți specialiștii consideră că Simona este favorită, însă o avertizează cu privire la forța adversarei. Care, chiar dacă are doar 17 ani, joacă mult mai matur și este mult mai stăpână pe procedee decât multe jucătoare din circuit. ”Mă simt bătrână, foarte bătrână. Să evoluez împotriva unei jucătoare cu zece ani mai tânără decât mine nu e uşor. Dar mă simt mai puternică pe teren. Aşa a fost azi, de fapt, vom vedea ce va fi la următorul meci. Ele sunt tinere, nu au nimic de pierdut, aşa că fiecare meci este dificil. Următorul tur reprezintă o mare provocare să merg mai departe în turneu. Este Grand Slam-ul meu favorit şi voi face tot ce pot mai bine pentru a învinge”, a declarat Simona Halep înaintea acestei partide în premieră pentru ea.

În vârstă de doar 17 ani – va împlini 18 ani la 31 august - Amanda Anisimova este considerată una dintre viitoarele stele ale tenisului mondial. Campioană de junioare la US Open în 2017, ea a jucat și o finală de junioare la roland Garros, în 2016, când avea doar 14 ani! La senioare, calificarea în sferturile French Open reprezintă cea mai bună performanță la un Grand Slam. Totuși, anul acesta, ea a cucerit primul titlu WTA, la Bogota, unde s-a jucat pe zgură. Anul trecut, ea a disputat prima finală WTA, la Hiroshima.

Loading...