Simona Halep, eliminată în turul secund la Beijing

simona_halep.jpg

Simona Halep
Simona Halep
FOTO: Guliver/ Gettyimages
Citeste tot despre: 

Simonei Halep nu îi priește deloc în China în această perioadă a anului. Ea a fost eliminată în turul secund la Beijing.

Simona Halep, locul 5 WTA,a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, de rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 38 WTA, în turul al doilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

Accidentarea la spate suferită de Simona Halep la Wuhan, săptămâna trecută, şi-a pus adânc amprenta pe jocul ei, în partida de luni. Ea nu a rezistat fizic în faţa puternicei sale adversare, împotriva căreia a avut un meci dificil şi la Cincinnati. Românca a întâmpinat mari probleme în deplasarea pe teren, astfel că a încercat doar să ţină mingea în joc, să lungească punctele, fără să încerce să pună presiune pe rivală şi aşteptând ca aceasta să greşească. Alexandrova a fost agresivă, la fel ca în meciul lor anterior, şi, deşi a comis multe erori, nu a ratat ocazia de a obţine primul ei succes în faţa liderului WTA.

 

Accederea în turul al doilea este recompensată la China Open cu un premiu de 41.625 de dolari şi cu 65 de puncte WTA.

Anul trecut, Halep a abandonat meciul cu Ons Jabeur, din primul tur al China Open, retrăgându-se după setul I, pierdut cu 1-6, din cauza problemelor fizice. La 2 octombrie 2018, Halep a anunţat că are hernie de disc. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1