Simona Halep e în doliu. Sportiva și-a pierdut bunicul înainte de a juca la Indian Wells

simona.jpg

simona halep
Simona Halep este în doliu
Foto: arhivă personală

Clipe grele pentru Simona Halep, care este nevoită să treacă printr-un moment de care toată lumea încearcă să scape cât mai multă vreme. Tenismena a făcut un anunț trist: bunicul ei a murit. Această veste a căzut ca un trăsnet asupra ei. În plus, Simona este programată să joace în noaptea de sâmbătă spre duminică (11 spre 12 martie) la Indian Wells, unde este cap de serie numărul patru, cu Dona Vekici, locul 86 WTA.

Simona a scris un mesaj pe Facebook, în care a notat câteva dintre momentele cele mai dragi petrecute alături de tatăl tatălui său, de glumele pe care le făcea și de felul în care o motiva să ajungă cât mai sus. Prețuirea sportivei pentru bunicul Papu s-a transpus în câteva rânduri pline de semnificație și sensibilitate.

"Papu... un om deosebit, care astăzi s-a ridicat la Ceruri, un om cu un suflet bun, un om blând, nu-i plăcea niciodată cearta... Dar nici măcar atunci când m-a certat n-am putut să mă supăr pe el. El ne făcea mereu sa râdem cu felul lui glumeț. 
Când eram junioară, făcea glume, motivându-mă în același timp - și spunea că trofeele mele sunt din tinichea. Iar atunci când am reușit să ajung în top, a fost foarte mândru de mine, de faptul că am muncit și nu am cedat niciodată... și m-a prețuit. Mereu ne-a prețuit, mereu ne-a iubit, iar pe mama (nora lui) a tratat-o întotdeauna cu blândețe, apreciere și admirație. Un tată, un socru, un BUNIC cu suflet de aur. 
Dumnezeu să te odihnească, Papule. Mereu vei fi în sufletele noastre", a scris Simona Halep.

 

Loading...