Simona Halep, deranjată de culoarea terenului

simona_halep_conferinta_presa.jpg

Echipa de Fed Cup a României la Ostrava
Echipa de Fed Cup a României la Ostrava
Foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Pentru jucătoarele echipei de Fed Cup a României, ieri a fost ziua conferinței de presă obligatorii. Simona Halep a deconspirat un amănunt îngrijorător.

Fostul lider mondial WTA a lăsat să se înțeleagă că este deranjată de culoarea suprafeței de joc. ”E greu de spus de spus dacă suprafaţa de joc reprezintă un avantaj sau un dezavantaj pentru noi pentru că ne-am antrenat doar de două ori. Este însă o suprafaţă dificilă, mai ales că e verde şi este greu de văzut mingea. Dar consider că pentru toată lumea suprafaţa va fi la fel, dificilă sau mai puţin dificilă. Important este să ne simţim bine şi să fim apte 100% atunci când vom intra pe teren”, a declarat Simona Halep. Și căpitanul echipei noastre, Florin Segărceanu, a recunoscut că suprafața, de fapt culoarea ei, este ciudată. ”Suprafața este neobișnuită, pentru că nu poate fi comparată cu cele pe care jucăm în mod normal. Dar fetele sunt obișnuite să schimbe terenul. Totul va fi în regulă din acest punct de vedere”, a declarat el. În ceea ce privește șansele echipei noastre, Simona Halep a fost de părere că absenţa Petrei Kvitova ne avantajează: ”Este mai bine pentru noi faptul că Petra lipseşte. Asta pentru că ea a jucat foarte bine în acest început de an şi era în formă maximă. Dar acest meci este foarte greu. Aşa că îmi e dificil să spun ce e bine şi ce nu e bine”, a explicat actualul număr 3 mondial.

Partida dintre Cehia și România contează pentru primul tur al Grupei Mondiale 1 a Fed Cup, iar meciurile vor avea loc sâmbătă și duminică, la Ostrava. Meciurile vor fi în direct la Telekom Sport și Digi Sport.

Loading...