Simona Halep defilează la Madrid

Ultima actualizare:

    Simona Halep  are şanse mari de  a ajunge cel puţin  în finala turneului  de la Madrid FOTOGRAFII: Guliver/ GettyImages
Simona Halep are şanse mari de a ajunge cel puţin în finala turneului de la Madrid FOTOGRAFII: Guliver/ GettyImages

Simona Halep, a şasea favorită a turneului de la Madrid, zburdă pe zgura din capitala Spaniei. Ea şi-a „spulberat” adversara din turul 2 în doar o oră de joc, ducând la trei numărul româncelor calificate în optimile de finală.

În turul secund al turneului de la Madrid, Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-1, 6-1, după o oră şi două minute, pe Karin Knapp, din Italia, şi va juca, azi, în optimile de finală contra elveţiencei Timea Bacsinszky. Situată pe locul 15 în lume şi desemnată cap de serie numărul 10, aceasta nu e o amintire prea plăcută pentru jucătoarea noastră, pe care a învins-o în sferturile de finală la Miami, în urmă cu o lună şi jumătate. Bacsinszky este una dintre cele mai în formă jucătoare ale momentului, cucerind titlul la Rabat, săptămâna trecută.

Irina Begu a produs surpriza turneului

Dacă va învinge, Simona ar putea juca în sferturile de finală împotriva jucătoarei care a scris istorie la acest turneu: Irina Begu. După ce a trecut în primul tur de Eugenie Bouchard, românca a învins-o luni seară pe a treia favorită, Garbine Muguruza. Irina s-a impus cu scorul de 5-7, 7-6, 6-3, obţinând prima victorie din carieră în faţa unei jucătoare din Top 5 mondial. Ea va juca, tot azi, contra americancei Christina McHale. 

Tot azi va intra pe teren şi Patricia Ţig. Venită din calificări, aceasta a ajuns în optimi după victorii obţinute în faţa Dariei Kasatkina şi a americancei Sloane Stephens, cap de serie numărul 16. Ea va juca, azi, contra unei alte americance, Madison Keys. 

Marți seară (3 mai), după închiderea ediţiei, Sorana Cîrstea a jucat în turul secund contra muntenegrencei Danka Kovinic. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net